Friday, December 18, 2009

Kembali mengetuk keyboard



Assalamualaikum,

Lately, aku rasakan yang aku perlu ada blog...before ni memang aku mempunyai satu acc blog. Tapi sebab ianya tak best dan aku juga malas untuk update (klu ada internet kt rumah ok gak, kat opis tak dan nk on9 maaa), maka aku telah delete acc tersebut..hahahaha...rugi je..Tapi sekarang disebabkan aku minat mendengar ceramah/kisah2 motivasi daripada para usahawan-usahawan CNi, maka aku rasa aku perlu untuk menulis semula ayat2 mereka di suatu tempat di mana ianya TIDAK akan lupus dan TIDAK mungkin hilang ewah!...supaya mudah bagiku untuk merujuk kembali kata2 semangat mereka...

Kalau tulis atas kertas, kompem aa kertas tu hilang..Maklong lerrrrr da tuo..pelupa gamaknya..huhuhuhu~ Kalau tulis di blog, andaikata terlupa password, buleh je klik kat 'forgot password', dan mereka akan hantar password baru di emel...senang kan?? Sekarang baru sedar kelebihan internet dan blog...wahahahahaha~ (-_-")

Maybe aku akan jarang sangat update blog ni, tapi aku akan pastikan isi di dalam blog ini penuh dengan kata-kata semangat dan motivasi untuk dikongsi bersama rakan-rakan bloggers atau sesiapa sahaja yang singgah di blog ini...Later aku akan update kisah di sebalik tajuk blog ni iaitu "erti kehidupan"....




p/s: Salam Ma'al Hijrah buat suma umat Islam...Moga tahun 1431 yang menjelang akan mendatangkan tambahan baraqah, rezeki, nikmat dan kesihatan kepada kita semua..amin..InsyaAllah!