Wednesday, June 15, 2011

Dialog Filem KL Gangster

Meh sini gua kongsi dengan lu orang semua antara Dialog Filem KL Gangster, cerita banyak takda..layan jer la sebab panjang sangat Dialog yang ada dalam KL Gangster ni..he


Gambar Jai

********************************************


MALEK

-Lu kasi gua mati dulu la baru gua diam

-Cuti Dah abis Bro~

-5 Tahun wa kat dalam,ramai yg nk cucuk wa, kat dalam mana mau lari..

- Hidup Dan Mati Bukan Di Tangan Lu La Sial


JAI

-Abang tak abang, sapa kacau aku Pecah!!* 
  
-Wa bukan takut MATI tapi Wa taknak MATi
  
-korang semua nak makan pasir..makan lumut... aku nk makan fish and chip!!!

-Lu jangan nak azan gua pulak~~

-Ak Peduli Apeww!!!!!Ak X Nak Hidup Merempat Mcm Ko

-Tapi kalau dia sentuh kau dragon, aku cium dia ~

-Suke !?! lain kali jngan buat lagi taw . nanti mak mara ~

-Seram nih~~


- wei langau.., betul punya pailang nampak

-Aku taat pada yang satu~

 
SHARK  

-abang besar sudah keluar, wa ingat lu sudah mampus

-Sekarang tak kira lu Abang Long ka, lu Ayahanda ka, ini KL gua pegang


- kalau ni bukan lu punya tempat la..gua sudah tetak sama lu tau.. 

- lu pijak sama gua sekarang..lu panggil lu punya anjing2 pijak sama gua sekarang. tengok~

-gua mau dia mati kaw kaw punya ma..

- lu jangan jaga lu punya kawan la.., lu jangan lu  punya nyawa dulu la



DRAGON

-Sekarang Mau Kasi Langgar Dia Punya Tempat La, Baru Syok ~~


- budak2 macam lu ha...lu balik la...,


AJIB

-AmaCAm cuTi paNJaNg bEST~~~

-Sekarang wa boleh simpan wa punya sengat,sebab wa dah penat..~~

-sayur kita jual satu kilo 3,4 ribu bro! ini satu kilo 3 ringgit lu mau jual ka?

-Lu Menyalak Manyak Kuat!!Selupe Anjing u taw ka!

-Lu ada pistol ha? lu kasi tembak. sini!! sini

-Lu tau ka? lu tau ka? lu tak tau maa

-Tengok wa punya lutut, tara goyang kan?

-kalau aku sembelih kau 18, baru kau taw tentang penyesalan tau tak.."
 

- lu,wa,dragon..perempuan,karaoke..baru SELESA

- ini olang a..suka makan sambil berak...~~

- lu rembat malik..,gua rembat lu.... 

-heiiiiiii!!!!!!! lu sembang... lu hantam ma,kasi mati ini hali satu kali,wa pun suda bosan hali2 tengok lu punya muka lu tau ka?? heii shak!! lu rembat malik, wa rembat lu....

- Nang Bo Ti Nang Kui Bo Ti Kui, Hati Serupa Batu~

-haiiya busuk punya org suda mari ma,ini org ha,suka makan sambil berak~




FADIL

-Itu Belum abg long dil,kalau abg long dil dah arwah die tu~

-Ehh siaal laah~ puiih! ~~

-Jangan risau , tak de alkohol . 

-Lawan Aku Bukan 2 Orang , Tapi 2 Lori

-"abg long bukit bintang, semenjak gua korek hidung dia baik resdong dia tu!" 


UJANG 

-gua tak kira lu hensem ke hodoh ker..,ini blog gua punya..

-abang long ben ashaari, sejak gua korek idung dia hilang hensem dia tu

-gua tau lu orang manyak best maa..kasi letak ini blog dalam bloglist..!!!!


- gua tak balas komen dan gua tak sombong...

-kita bako jer...kita bako....
*tiba2



********************************************



Penat wo gua mintak Syamsul Yusuf semua dialog ni...so jangan reti copy paste jer..hee

Ada lagi tak gua tertinggal yang korang tau..dan ada pembetulan tak....???




 Kali ke 3 gambar ni gua letak di blog...hahahah




Kenapa gua dapat gambar dengan Shark,semuanya di SINI <----






Sekian...Peace (~_^)v





P/S : Gua paling suka Dialog Ajib Dalam KL Gangster

Artikel Terkait

62 comments

heheheh aku agak dah mesti ade ko. terus aku jumpt ke komen

hehe..dah agk mesti ad smthing jugak..nway baru perasan header baru...cun2..

korang semua nak makan pasir..makan lumut... aku nk makan fish and chip!!!

tuh ayat Jai kan, bkn ayat Fadil...

ko KORENG hidung? koreng tu ape jang? hahahahaha

smlm aku dating dgn shark kat mid valley la!! puihh!

hahaha... yg last tu pun ade ae...

best dpt conteng2 kt header ujang, plg best dok buat rmbut palsu ujang ;p
bile fadil ckp "kasi je kl kt die" LOL

best wooooo dapat jumpa shark, mana aci!!!!

haha..citer pendek tapi byk pengajaran

Ehh siaal laah~ puiih! ~~
hahahahah :D

Jangan sampai gua kerat lu 18, baru lu taw erti penyesalan" ayat ajib la

dh tgok x kl gangster ni "Ko tau kan lwn aku bkn 2 org tapi 2 lori ayat fadil la bro haha

lawa header...cume iklan tu patut letak bwh header..

nme header kan..kene la atas skali

This comment has been removed by a blog administrator.

hahahaha ayat yg makan chips tu x blah..ngeng je

ala anon nie..garangnya..

gua org ter awal tgk la..hahah

nway tq betul kan.

*salah susun la

HAHA!
foinneee
ada watak ujang ekh dalam kl gengster
sempoooii xD

hahahah! haram btol seyh!! hahaha
wei,ujang uh ayhanda mana ya!!?

HAHA dialog tak rasmi ujang kat bawah tu! Mb newcomer kat sini =)
jeles ngan header!

lumut tu aku pnya ayahanda hahaha :P

nak jugak dia pun..
hahhaha

wahhhhhhh lengkap dialog tuuuu

weh hadiah GA aku dah smpai ke belum

*ak tatao saiz t-shirt ko ape. main bedal je. xmuat sorry

Gua dtg sni ad hal ngan lu. kekeke :P

This comment has been removed by a blog administrator.

adeh typo miahahahha.. sempat ko betulkan balik yer... adeh ujang mesti nak ada lam dialog

ko agak kalau google blog sape kat atas? lu mau lawan ka tamau lawan?

diam la kau naz...

gua talak goyang ma...

haha.tak habis2 kl gangster..

ekekekee...tak menahan nak gelak ke nak nangis...sebab tak tengok citer neh
sian akk ko ni kannn...takmo bagi tiket satu ke? sob sob sob

asyik nak mengganas saja kejenya.. :)

tak lama lagi jadi ikutanlah dialog2 ni...huhuhuhu

hahaha.. ada ga ayat ujang ea.. :P

terselit dialog kat blog saja..

kat filem tak ada pun...hehee

mcm3 laa der..

p/s : 1st komen after lama jadi silent reader ujangggg

hahaha :)

bila masa lak ada watak ujang kat dlm KL Gengster tu...huhuhu...nice header..sape wat?

Hidup Dan Mati Bukan Di Tangan Lu La Sial <-- ini dialog Malek la Ujang :P

aku tak kira kak long ke kak cik ke, kalau komen anonymous aku delete

peh,ni hafal ke hapee..



jemput join:
http://azrijohan.blogspot.com/2011/06/perhatian-kepada-bloggeraku-nak.html

best bro.. ;)

paling suka dengan ajib.. boleh dikembangkan lagi watak gengster dia tu.. setia dengan Malek.. ;)

ada satu lagi dialoq best... Tapi terpaksa di CUT oleh Samsul... bukan dialoq jer kena cut TAPI pelakon nyer juga di CUT... Dialoq tu berbunyi "Ekau jgn banyak bunyi... nanti tak pasa-pasa den lompang begoga dahi" diucapkan oleh Zabid9897 (",)

yang si jai punya ada tertinggal diakan suka sebut MEMEY....

Ayat Jai> Kalau kau nak hidup senang, aku pun nak hidup senang...Memey lahh...!

Ayat Ajai> memey arh , shak bkn byr aq jer korang semua , lebih drpd dragon , . abg x abg saper kacau wa pecah , .

ujang bkan korek hdung...tpy Ujang korek pepek

Peeeee lawak gila ayat nye lawan gua bukan dua orang tapi dua lori tak sakit ke badan ....... heeeeeeeee ( SO WHAT)

Satu je lagi xde.`memey rr`.yang ni baru best dengar tau.


EmoticonEmoticon