Blog peribadi seorang bernama ujang

Wednesday, June 15, 2011

Dialog Filem KL Gangster

Meh sini gua kongsi dengan lu orang semua antara Dialog Filem KL Gangster, cerita banyak takda..layan jer la sebab panjang sangat Dialog yang ada dalam KL Gangster ni..he


Gambar Jai

********************************************


MALEK

-Lu kasi gua mati dulu la baru gua diam

-Cuti Dah abis Bro~

-5 Tahun wa kat dalam,ramai yg nk cucuk wa, kat dalam mana mau lari..

- Hidup Dan Mati Bukan Di Tangan Lu La Sial


JAI

-Abang tak abang, sapa kacau aku Pecah!!* 
  
-Wa bukan takut MATI tapi Wa taknak MATi
  
-korang semua nak makan pasir..makan lumut... aku nk makan fish and chip!!!

-Lu jangan nak azan gua pulak~~

-Ak Peduli Apeww!!!!!Ak X Nak Hidup Merempat Mcm Ko

-Tapi kalau dia sentuh kau dragon, aku cium dia ~

-Suke !?! lain kali jngan buat lagi taw . nanti mak mara ~

-Seram nih~~


- wei langau.., betul punya pailang nampak

-Aku taat pada yang satu~

 
SHARK  

-abang besar sudah keluar, wa ingat lu sudah mampus

-Sekarang tak kira lu Abang Long ka, lu Ayahanda ka, ini KL gua pegang


- kalau ni bukan lu punya tempat la..gua sudah tetak sama lu tau.. 

- lu pijak sama gua sekarang..lu panggil lu punya anjing2 pijak sama gua sekarang. tengok~

-gua mau dia mati kaw kaw punya ma..

- lu jangan jaga lu punya kawan la.., lu jangan lu  punya nyawa dulu la



DRAGON

-Sekarang Mau Kasi Langgar Dia Punya Tempat La, Baru Syok ~~


- budak2 macam lu ha...lu balik la...,


AJIB

-AmaCAm cuTi paNJaNg bEST~~~

-Sekarang wa boleh simpan wa punya sengat,sebab wa dah penat..~~

-sayur kita jual satu kilo 3,4 ribu bro! ini satu kilo 3 ringgit lu mau jual ka?

-Lu Menyalak Manyak Kuat!!Selupe Anjing u taw ka!

-Lu ada pistol ha? lu kasi tembak. sini!! sini

-Lu tau ka? lu tau ka? lu tak tau maa

-Tengok wa punya lutut, tara goyang kan?

-kalau aku sembelih kau 18, baru kau taw tentang penyesalan tau tak.."
 

- lu,wa,dragon..perempuan,karaoke..baru SELESA

- ini olang a..suka makan sambil berak...~~

- lu rembat malik..,gua rembat lu.... 

-heiiiiiii!!!!!!! lu sembang... lu hantam ma,kasi mati ini hali satu kali,wa pun suda bosan hali2 tengok lu punya muka lu tau ka?? heii shak!! lu rembat malik, wa rembat lu....

- Nang Bo Ti Nang Kui Bo Ti Kui, Hati Serupa Batu~

-haiiya busuk punya org suda mari ma,ini org ha,suka makan sambil berak~




FADIL

-Itu Belum abg long dil,kalau abg long dil dah arwah die tu~

-Ehh siaal laah~ puiih! ~~

-Jangan risau , tak de alkohol . 

-Lawan Aku Bukan 2 Orang , Tapi 2 Lori

-"abg long bukit bintang, semenjak gua korek hidung dia baik resdong dia tu!" 


UJANG 

-gua tak kira lu hensem ke hodoh ker..,ini blog gua punya..

-abang long ben ashaari, sejak gua korek idung dia hilang hensem dia tu

-gua tau lu orang manyak best maa..kasi letak ini blog dalam bloglist..!!!!


- gua tak balas komen dan gua tak sombong...

-kita bako jer...kita bako....
*tiba2



********************************************



Penat wo gua mintak Syamsul Yusuf semua dialog ni...so jangan reti copy paste jer..hee

Ada lagi tak gua tertinggal yang korang tau..dan ada pembetulan tak....???




 Kali ke 3 gambar ni gua letak di blog...hahahah




Kenapa gua dapat gambar dengan Shark,semuanya di SINI <----






Sekian...Peace (~_^)v





P/S : Gua paling suka Dialog Ajib Dalam KL Gangster

60 Comments
Comments

60 comments:

Izamir Ridzwan said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

heheheh aku agak dah mesti ade ko. terus aku jumpt ke komen

si pai epal said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe..dah agk mesti ad smthing jugak..nway baru perasan header baru...cun2..

dD Fabulous said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

korang semua nak makan pasir..makan lumut... aku nk makan fish and chip!!!

tuh ayat Jai kan, bkn ayat Fadil...

Asha Shalina said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ko KORENG hidung? koreng tu ape jang? hahahahaha

Ujang9897 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tq dd betul kan..hee

Raden said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

smlm aku dating dgn shark kat mid valley la!! puihh!

Cik Lya said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha... yg last tu pun ade ae...

nadira shahid said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

best dpt conteng2 kt header ujang, plg best dok buat rmbut palsu ujang ;p
bile fadil ckp "kasi je kl kt die" LOL

Miz Novexx said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

best wooooo dapat jumpa shark, mana aci!!!!

combi said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha..citer pendek tapi byk pengajaran

unclechungho said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ehh siaal laah~ puiih! ~~
hahahahah :D

Anonymous said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Jangan sampai gua kerat lu 18, baru lu taw erti penyesalan" ayat ajib la

Anonymous said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dh tgok x kl gangster ni "Ko tau kan lwn aku bkn 2 org tapi 2 lori ayat fadil la bro haha

Miss Ran said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lawa header...cume iklan tu patut letak bwh header..

nme header kan..kene la atas skali

Rahmad said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates
This comment has been removed by a blog administrator.
vampire's lovex said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahaha ayat yg makan chips tu x blah..ngeng je

Ujang9897 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ala anon nie..garangnya..

gua org ter awal tgk la..hahah

nway tq betul kan.

*salah susun la

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha..aku nak copy

sudeh said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

HAHA!
foinneee
ada watak ujang ekh dalam kl gengster
sempoooii xD

intan.maisarah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak tgk tgk lagi kl gangster ni

kaizen said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

x tgk lg so x paham...

HazHand said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahah! haram btol seyh!! hahaha
wei,ujang uh ayhanda mana ya!!?

...Minah BluR... said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

HAHA dialog tak rasmi ujang kat bawah tu! Mb newcomer kat sini =)
jeles ngan header!

mushroom said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lumut tu aku pnya ayahanda hahaha :P

eddy syrol said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

adoyai...

diana said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak jugak dia pun..
hahhaha

mynameismy said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhhhhhh lengkap dialog tuuuu

mynameismy said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

weh hadiah GA aku dah smpai ke belum

*ak tatao saiz t-shirt ko ape. main bedal je. xmuat sorry

kay shafiQ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Gua dtg sni ad hal ngan lu. kekeke :P

paiz said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates
This comment has been removed by a blog administrator.
::p0t pEt iLa:: said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

besar header...tp smart

Isteri Encek Bard said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

adeh typo miahahahha.. sempat ko betulkan balik yer... adeh ujang mesti nak ada lam dialog

nazirulhazwan~ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ko agak kalau google blog sape kat atas? lu mau lawan ka tamau lawan?

Ujang9897 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

diam la kau naz...

gua talak goyang ma...

al_hakim said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha.tak habis2 kl gangster..

risa said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ekekekee...tak menahan nak gelak ke nak nangis...sebab tak tengok citer neh
sian akk ko ni kannn...takmo bagi tiket satu ke? sob sob sob

Mrs.Yie said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

asyik nak mengganas saja kejenya.. :)

mas saari said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak lama lagi jadi ikutanlah dialog2 ni...huhuhuhu

Bella Bell said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha.. ada ga ayat ujang ea.. :P

MamaEma said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

terselit dialog kat blog saja..

kat filem tak ada pun...hehee

azeelia azman said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mcm3 laa der..

p/s : 1st komen after lama jadi silent reader ujangggg

hahaha :)

aQi + GenGkey said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

terbaek woo dialog depa..
haha..

Solihin Zubir said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lu biasa mati ka? haha..

Ujang9897 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wa caya sama lu...=)

Eika Arysha said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bila masa lak ada watak ujang kat dlm KL Gengster tu...huhuhu...nice header..sape wat?

NICK IRFAN said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

semua ganas2 pnya dialog

Alya Esprézzo said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hidup Dan Mati Bukan Di Tangan Lu La Sial <-- ini dialog Malek la Ujang :P

Dawa said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku tak kira kak long ke kak cik ke, kalau komen anonymous aku delete

azrijohan said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

peh,ni hafal ke hapee..



jemput join:
http://azrijohan.blogspot.com/2011/06/perhatian-kepada-bloggeraku-nak.html

aizamia3 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

best bro.. ;)

paling suka dengan ajib.. boleh dikembangkan lagi watak gengster dia tu.. setia dengan Malek.. ;)

Anonymous said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

TAKSUB ///

zabid9897 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ada satu lagi dialoq best... Tapi terpaksa di CUT oleh Samsul... bukan dialoq jer kena cut TAPI pelakon nyer juga di CUT... Dialoq tu berbunyi "Ekau jgn banyak bunyi... nanti tak pasa-pasa den lompang begoga dahi" diucapkan oleh Zabid9897 (",)

eila said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yang si jai punya ada tertinggal diakan suka sebut MEMEY....

iexlla unlyxx said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

na ek0d gk g jmp Abg Shark t0o ?

Memori Kekasih said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ayat Jai> Kalau kau nak hidup senang, aku pun nak hidup senang...Memey lahh...!

bubu said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ayat Ajai> memey arh , shak bkn byr aq jer korang semua , lebih drpd dragon , . abg x abg saper kacau wa pecah , .

joe said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Memey dh beranak dh

joe said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Memey dh beranak dh

haziq said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ujang bkan korek hdung...tpy Ujang korek pepek

Anonymous said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Peeeee lawak gila ayat nye lawan gua bukan dua orang tapi dua lori tak sakit ke badan ....... heeeeeeeee ( SO WHAT)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang