Dialog Filem KL Gangster

Meh sini gua kongsi dengan lu orang semua antara Dialog Filem KL Gangster, cerita banyak takda..layan jer la sebab panjang sangat Dialog yang ada dalam KL Gangster ni..he


Gambar Jai

********************************************


MALEK

-Lu kasi gua mati dulu la baru gua diam

-Cuti Dah abis Bro~

-5 Tahun wa kat dalam,ramai yg nk cucuk wa, kat dalam mana mau lari..

- Hidup Dan Mati Bukan Di Tangan Lu La Sial


JAI

-Abang tak abang, sapa kacau aku Pecah!!* 
  
-Wa bukan takut MATI tapi Wa taknak MATi
  
-korang semua nak makan pasir..makan lumut... aku nk makan fish and chip!!!

-Lu jangan nak azan gua pulak~~

-Ak Peduli Apeww!!!!!Ak X Nak Hidup Merempat Mcm Ko

-Tapi kalau dia sentuh kau dragon, aku cium dia ~

-Suke !?! lain kali jngan buat lagi taw . nanti mak mara ~

-Seram nih~~


- wei langau.., betul punya pailang nampak

-Aku taat pada yang satu~

 
SHARK  

-abang besar sudah keluar, wa ingat lu sudah mampus

-Sekarang tak kira lu Abang Long ka, lu Ayahanda ka, ini KL gua pegang


- kalau ni bukan lu punya tempat la..gua sudah tetak sama lu tau.. 

- lu pijak sama gua sekarang..lu panggil lu punya anjing2 pijak sama gua sekarang. tengok~

-gua mau dia mati kaw kaw punya ma..

- lu jangan jaga lu punya kawan la.., lu jangan lu  punya nyawa dulu la



DRAGON

-Sekarang Mau Kasi Langgar Dia Punya Tempat La, Baru Syok ~~


- budak2 macam lu ha...lu balik la...,


AJIB

-AmaCAm cuTi paNJaNg bEST~~~

-Sekarang wa boleh simpan wa punya sengat,sebab wa dah penat..~~

-sayur kita jual satu kilo 3,4 ribu bro! ini satu kilo 3 ringgit lu mau jual ka?

-Lu Menyalak Manyak Kuat!!Selupe Anjing u taw ka!

-Lu ada pistol ha? lu kasi tembak. sini!! sini

-Lu tau ka? lu tau ka? lu tak tau maa

-Tengok wa punya lutut, tara goyang kan?

-kalau aku sembelih kau 18, baru kau taw tentang penyesalan tau tak.."
 

- lu,wa,dragon..perempuan,karaoke..baru SELESA

- ini olang a..suka makan sambil berak...~~

- lu rembat malik..,gua rembat lu.... 

-heiiiiiii!!!!!!! lu sembang... lu hantam ma,kasi mati ini hali satu kali,wa pun suda bosan hali2 tengok lu punya muka lu tau ka?? heii shak!! lu rembat malik, wa rembat lu....

- Nang Bo Ti Nang Kui Bo Ti Kui, Hati Serupa Batu~

-haiiya busuk punya org suda mari ma,ini org ha,suka makan sambil berak~




FADIL

-Itu Belum abg long dil,kalau abg long dil dah arwah die tu~

-Ehh siaal laah~ puiih! ~~

-Jangan risau , tak de alkohol . 

-Lawan Aku Bukan 2 Orang , Tapi 2 Lori

-"abg long bukit bintang, semenjak gua korek hidung dia baik resdong dia tu!" 


UJANG 

-gua tak kira lu hensem ke hodoh ker..,ini blog gua punya..

-abang long ben ashaari, sejak gua korek idung dia hilang hensem dia tu

-gua tau lu orang manyak best maa..kasi letak ini blog dalam bloglist..!!!!


- gua tak balas komen dan gua tak sombong...

-kita bako jer...kita bako....
*tiba2



********************************************



Penat wo gua mintak Syamsul Yusuf semua dialog ni...so jangan reti copy paste jer..hee

Ada lagi tak gua tertinggal yang korang tau..dan ada pembetulan tak....???




 Kali ke 3 gambar ni gua letak di blog...hahahah




Kenapa gua dapat gambar dengan Shark,semuanya di SINI <----






Sekian...Peace (~_^)v





P/S : Gua paling suka Dialog Ajib Dalam KL Gangster

{ 62 comments.. read them below or add one }

Izamir Ridzwan Izamir Ridzwan June 14, 2011 at 11:08 PM
heheheh aku agak dah mesti ade ko. terus aku jumpt ke komen
si pai epal si pai epal June 14, 2011 at 11:11 PM
hehe..dah agk mesti ad smthing jugak..nway baru perasan header baru...cun2..
dD Fabulous dD Fabulous June 14, 2011 at 11:12 PM
korang semua nak makan pasir..makan lumut... aku nk makan fish and chip!!!

tuh ayat Jai kan, bkn ayat Fadil...
Asha Shalina Asha Shalina June 14, 2011 at 11:12 PM
ko KORENG hidung? koreng tu ape jang? hahahahaha
Raden Raden June 14, 2011 at 11:16 PM
smlm aku dating dgn shark kat mid valley la!! puihh!
Cik Lya Cik Lya June 14, 2011 at 11:23 PM
hahaha... yg last tu pun ade ae...
nadira shahid nadira shahid June 14, 2011 at 11:25 PM
best dpt conteng2 kt header ujang, plg best dok buat rmbut palsu ujang ;p
bile fadil ckp "kasi je kl kt die" LOL
Miz Novexx Miz Novexx June 14, 2011 at 11:31 PM
best wooooo dapat jumpa shark, mana aci!!!!
combi combi June 14, 2011 at 11:32 PM
haha..citer pendek tapi byk pengajaran
unclechungho unclechungho June 14, 2011 at 11:34 PM
Ehh siaal laah~ puiih! ~~
hahahahah :D
AnonymousAnonymous June 14, 2011 at 11:36 PM
Jangan sampai gua kerat lu 18, baru lu taw erti penyesalan" ayat ajib la
AnonymousAnonymous June 14, 2011 at 11:38 PM
dh tgok x kl gangster ni "Ko tau kan lwn aku bkn 2 org tapi 2 lori ayat fadil la bro haha
Miss Ran Miss Ran June 14, 2011 at 11:42 PM
lawa header...cume iklan tu patut letak bwh header..

nme header kan..kene la atas skali
Rahmad Rahmad June 14, 2011 at 11:48 PM
This comment has been removed by a blog administrator.
vampire's lovex vampire's lovex June 14, 2011 at 11:49 PM
hahahaha ayat yg makan chips tu x blah..ngeng je
Ujang9897 Ujang9897 June 14, 2011 at 11:58 PM
ala anon nie..garangnya..

gua org ter awal tgk la..hahah

nway tq betul kan.

*salah susun la
sudeh sudeh June 15, 2011 at 12:08 AM
HAHA!
foinneee
ada watak ujang ekh dalam kl gengster
sempoooii xD
intan.maisarah intan.maisarah June 15, 2011 at 12:25 AM
tak tgk tgk lagi kl gangster ni
HazHand HazHand June 15, 2011 at 12:27 AM
hahahah! haram btol seyh!! hahaha
wei,ujang uh ayhanda mana ya!!?
...Minah BluR... ...Minah BluR... June 15, 2011 at 2:35 AM
HAHA dialog tak rasmi ujang kat bawah tu! Mb newcomer kat sini =)
jeles ngan header!
mushroom mushroom June 15, 2011 at 4:10 AM
lumut tu aku pnya ayahanda hahaha :P
diana diana June 15, 2011 at 4:42 AM
nak jugak dia pun..
hahhaha
mynameismy mynameismy June 15, 2011 at 7:24 AM
wahhhhhhh lengkap dialog tuuuu
mynameismy mynameismy June 15, 2011 at 7:24 AM
weh hadiah GA aku dah smpai ke belum

*ak tatao saiz t-shirt ko ape. main bedal je. xmuat sorry
kay shafiQ kay shafiQ June 15, 2011 at 7:28 AM
Gua dtg sni ad hal ngan lu. kekeke :P
paiz paiz June 15, 2011 at 8:15 AM
This comment has been removed by a blog administrator.
Isteri Encek Bard Isteri Encek Bard June 15, 2011 at 8:34 AM
adeh typo miahahahha.. sempat ko betulkan balik yer... adeh ujang mesti nak ada lam dialog
nazirulhazwan~ nazirulhazwan~ June 15, 2011 at 8:56 AM
ko agak kalau google blog sape kat atas? lu mau lawan ka tamau lawan?
Ujang9897 Ujang9897 June 15, 2011 at 9:12 AM
diam la kau naz...

gua talak goyang ma...
al_hakim al_hakim June 15, 2011 at 9:26 AM
haha.tak habis2 kl gangster..
risa risa June 15, 2011 at 9:30 AM
ekekekee...tak menahan nak gelak ke nak nangis...sebab tak tengok citer neh
sian akk ko ni kannn...takmo bagi tiket satu ke? sob sob sob
Mrs.Yie Mrs.Yie June 15, 2011 at 9:31 AM
asyik nak mengganas saja kejenya.. :)
mas saari mas saari June 15, 2011 at 9:47 AM
tak lama lagi jadi ikutanlah dialog2 ni...huhuhuhu
Bella Bell Bella Bell June 15, 2011 at 9:52 AM
hahaha.. ada ga ayat ujang ea.. :P
MamaEma MamaEma June 15, 2011 at 10:02 AM
terselit dialog kat blog saja..

kat filem tak ada pun...hehee
azeelia azman azeelia azman June 15, 2011 at 10:13 AM
mcm3 laa der..

p/s : 1st komen after lama jadi silent reader ujangggg

hahaha :)
aQi + GenGkey aQi + GenGkey June 15, 2011 at 10:56 AM
terbaek woo dialog depa..
haha..
Eika Arysha Eika Arysha June 15, 2011 at 12:54 PM
bila masa lak ada watak ujang kat dlm KL Gengster tu...huhuhu...nice header..sape wat?
Alya Esprézzo Alya Esprézzo June 15, 2011 at 3:27 PM
Hidup Dan Mati Bukan Di Tangan Lu La Sial <-- ini dialog Malek la Ujang :P
Dawa Dawa June 15, 2011 at 4:17 PM
aku tak kira kak long ke kak cik ke, kalau komen anonymous aku delete
azrijohan azrijohan June 16, 2011 at 6:07 AM
peh,ni hafal ke hapee..



jemput join:
http://azrijohan.blogspot.com/2011/06/perhatian-kepada-bloggeraku-nak.html
aizamia3 aizamia3 July 10, 2011 at 2:46 PM
best bro.. ;)

paling suka dengan ajib.. boleh dikembangkan lagi watak gengster dia tu.. setia dengan Malek.. ;)
zabid9897 zabid9897 July 20, 2011 at 12:21 AM
ada satu lagi dialoq best... Tapi terpaksa di CUT oleh Samsul... bukan dialoq jer kena cut TAPI pelakon nyer juga di CUT... Dialoq tu berbunyi "Ekau jgn banyak bunyi... nanti tak pasa-pasa den lompang begoga dahi" diucapkan oleh Zabid9897 (",)
eila eila August 7, 2011 at 5:52 AM
yang si jai punya ada tertinggal diakan suka sebut MEMEY....
iexlla unlyxx iexlla unlyxx August 28, 2011 at 10:22 PM
na ek0d gk g jmp Abg Shark t0o ?
Memori Kekasih Memori Kekasih September 8, 2011 at 3:30 PM
Ayat Jai> Kalau kau nak hidup senang, aku pun nak hidup senang...Memey lahh...!
bubububu February 12, 2012 at 3:54 AM
Ayat Ajai> memey arh , shak bkn byr aq jer korang semua , lebih drpd dragon , . abg x abg saper kacau wa pecah , .
haziq haziq October 22, 2013 at 10:10 AM
ujang bkan korek hdung...tpy Ujang korek pepek
AnonymousAnonymous March 25, 2014 at 9:32 PM
Peeeee lawak gila ayat nye lawan gua bukan dua orang tapi dua lori tak sakit ke badan ....... heeeeeeeee ( SO WHAT)
AnonymousAnonymous June 11, 2014 at 11:11 AM
Satu je lagi xde.`memey rr`.yang ni baru best dengar tau.