Tuesday, April 26, 2016

Jubah Lelaki Moden Terbaru Yang Menarik

Jubah Lelaki Moden 2016


Siapa yang friend dengan gua di Facebook.., mesti pernah tengok gambar gua berjubah dekat atas tu yer dak..? Macam-macam korang komen yer dak.? Siapa ada yang komen Jubah IPMAN lagi hehe

Ekceli gua bukanlah model sebenar untuk Jubah Lelaki Moden keluaran RIZQ DESIGN.., gua hanyalah model sampingan untuk rakan blogger tengok sendiri didepan mata macam mana rupa Jubah ini dipakai oleh seseorang yang hensem hahahaha

Model sebenar Jubah Lelaki Moden ini korang boleh tengok bawah ni


Bukan hensem pun kan....? baik amik gua je jadi model hahahaha

***************************

Baru ni gua bersama rakan blogger dari Kelab Blogger Ben Ashaari lepak dengan Pengasas Butik RIZQ DESIGN iaitu pelakon kacak si Fazreen Rafi

Mulanya ingatkan dia ni model Jubah jer.., rupanya tak sangka dia merupakan owner Butik RD sendiri hahah..pandang rendah betul aku dekat dia... 

Tahniah la bro dalam sambil belakon sempat buat bisnes jual Jubah Lelaki Moden...,  Fazreen Rafi ada juga pesan..tak lama lagi butik dia ada buat open day

Tarikh: 30 April & 1 Mei 2016
Masa: 10 pagi – 8 malam
Lokasi: Alam Avenue 2, Seksyen 16 Shah Alam

Dia jemput korang semua mai datang butik dia....,Jubah Lelaki Moden ni dorang kolaborasi dengan Hafidz Roshdi

Hafidz Roshdi Jubah


Harga Jubah Lelaki Moden

Harga jualan bagi koleksi jubah & kurta moden bermula dari RM 109 sehingga RM 229. Terdapat 3 koleksi jubah dengan 10 pilihan warna setiap koleksi, dan 1 koleksi kurta moden dengan 10 pilihan warna.., so harga dia memang berpatutan...,

Korang kalau nak beli boleh start beli 1 June 2016.., Haaa weiii korang yang berminat nak jadi agen / dropship Jubah Lelaki Moden boleh datang ke butik RD untuk melihat dan merasai sendiri koleksi jubah dan kurta sempena Raya 2016

Kadar keuntungan yang korang akan dapat bermula dari 20% sehingga 50%


***************************

Korang boleh wusha beberapa gambar jubah keluaran RD.

Jubah Lelaki  Moden Ipman

Jubah Ipran Fazreen Rafi

Kurta Ipman Fazreen Rafi



Akhir kata dari gua..., Thanks Fazreen sebab ajak kami lepak sambil perkenalkan Jubah Lelaki Moden Kepada kami.


Untuk Lebih detail mengenai Jubah Lelaki Moden, korang boleh wusha :

Instagram : Rizq Design 




Tuesday, April 12, 2016

Malindo's Steak Haus Kedai Western Murah Ampang



Malindo's Steak Haus


Wei wei...., korang suka makan Steak dak..? kalau suka angguk ok hehe

Baru ni PCL ada ajak guwa mai makan dekat ampang.., memula malas nak pi, tapi bila dia cakap makan Steak terus gua setuju hehe...

Kedai Steak yang PCL ajak ni namanya Malindo Steak Haus, lokasi di Ampang..

*******************************************



Kalau korang nak WAZE boleh search Jalan Nirwana 34, Ampang...,  Landmark dia belakang Menate. 

Guwa join makan ni ramai-ramai dengan kawan blogger lain..,