Jawapan Isu BlogWalking Penipu

Tadi isu panas pasal BlogWalking penipu semua tue jadi HOT ..siapa tak tau cite apa buat2 tau jer la ok..hehe..






Aku tau isu nie pun dari blog musuh ketat aku si NAZ...die pu memberi penjelasan pasal isu nie...sila terjah blog beliau

Dan aku yang hensem nie pun nak gak amik tau pasal isu nie....hehe...biasa la newbie kena la amik tau kan...

So aku pun terjah bro ben kat facebook dia, suruh dia terangkan , tak lama lepas tue Bro ben pun ulas pasal semua isu nie.....nak tau bro ben cakap apa klik sini

Aku nie pulak, kalau tak tau asal usul cerita aku akan tanye tuan badan sendiri pasal isu nie..., tak elok pulak kita main hukum org yang tersenarai tue tanpa asal usul periksa kan...jangan cepat terpengaruh dengan orang...hehehe

So daripada soal siasat aku..., takleh salahkan dorg 100%...dan dorg pun tak tau yang dorang bersalah...ada yang perasan aku terjah blog2 pesalah tue...tapi niat aku bertanya, bukan carik gadoh..hehe


Secara peribadi aku maafkan jer dorg nie...hehe...sebab apa...jom layan gambo chatbox aku nie..





Joe - http://www.joharihamzah.com/blog




Newbie - http://www.wowberita.com/



So.....nie antara kawan2 yang reply tanpa melenting apa2...jadi nama 2 orang nie dah bersih sikitkan...hehehe...

Kasim Ahmad pun dari enri die..rase dia tak bersalah...,


Dan yang melenting..atau tak muhasabah diri sila insaf...hihi


SILA MAAFKAN MEREKA KALAU MEREKA MINTAK MAAF......


P/S : teruskan berblogwalking ok.....kalau tak suka pun takper..hihi




{ 37 comments.. read them below or add one }

UYC Group UYC Group January 19, 2011 at 2:36 PM
hahaa tengs la kamu,kami bukan tak balas balik jejak2 yg singgah ke blog kami,kami balas jugk,kami nk buat permintaan mf terbuka la yer,kami hy pengguna,lg pun manusia mane yg x buat silap,kira autoBW ni mcm af la,senang naik,bila dah kena hentam ni redha je la hahaha...anyway tengs...
OLick SyaSya OLick SyaSya January 19, 2011 at 2:38 PM
xpe a..kte just maaf kan dowg je..jgn la sentap sgt..aku pn tertipu..tp xpea..aku maafkan dowg..
Haa Fakihah Haa Fakihah January 19, 2011 at 2:40 PM
jang, aku xphm sb aku x penah dgr pon psl software tu. bagus jugak pendekar berkuda tu. bijak ah dia.
Haa Fakihah Haa Fakihah January 19, 2011 at 2:40 PM
jang, aku xphm sb aku x penah dgr pon psl software tu. bagus jugak pendekar berkuda tu. bijak ah dia.
Belalang Hijau Belalang Hijau January 19, 2011 at 2:45 PM
hai geng...

belalang pun ade publish entry baru psl BW nih.mcm belalang ckp x semua yg guna software tu tau yang mereka x menyumbang trafik kpd blog yg d kunjungi.

g la terjah entry belalang klu nak tau ape lagi belalang tulis.

http://www.suarabawahtanah.com/2011/01/blogwalking-palsu-pendekar-masih.html
Siti Safiyyah Siti Safiyyah January 19, 2011 at 2:58 PM
sebagai salah seorang blogger yg buat entry pasal blogwalking palsu ni, kire maafkan jela sape yg dah mintak maaf tu kan..baguslah kalau dah tau..sian gak kat diaorang..hehe, ade tu siap kene kutuk lagi..pengajaran utk kite.. ;)
lalink7 lalink7 January 19, 2011 at 3:23 PM
nape aku tatau nie..menci2..menci..menci...
fariehan ibrahim fariehan ibrahim January 19, 2011 at 3:26 PM
adeh, cmne er dyeorg wat?
advance gler kot, tpi xkne pd tmpt.
gmpg jerk!
UYC Group UYC Group January 19, 2011 at 3:34 PM
ujang ko masuk kn la hahaa...tade hal la...dpt kontroversi mcm artis plk da ak rasa hak3 sowi la semua...
atie atie January 19, 2011 at 3:38 PM
waaa..arini cuti..terasa diri lambat tahu berita kecoh ini~~heehe

huhu..entahla..orang akan buat apa sahaja untuk dapatkan duit..kalau tak, takkanla jadi kes mencuri..
Tuan-Belog Tuan-Belog January 19, 2011 at 3:44 PM
haha...mekaseh byk la yerk ujang...
watpe nk melenting kn psl ni...
bg yg selalu mai blog aku tau la ak ni friendly ke x...xpsl2 traffic ak naek...haha...
miss lolly a.k.a luvfareda miss lolly a.k.a luvfareda January 19, 2011 at 3:58 PM
tapi ape kaitan heliza ngan entry ni ? jeng!
Tuan-Belog Tuan-Belog January 19, 2011 at 4:09 PM
taktik nk soh org baca entry la tu...gmbar heliza sbg umpan....haha...nsb bek heliza comey....
sahromnasrudin sahromnasrudin January 19, 2011 at 4:21 PM
zaman skrg minta maaf settle masalah..senangnya kan huhuhuh
Ujang9897 Ujang9897 January 19, 2011 at 4:49 PM
pendapat peribadi aku...siapa tak stuju jgn ikut..hehehe

heliza tue slalu sggh blog aku..saje letak pic dia
mR.sYaH mR.sYaH January 19, 2011 at 4:58 PM
apa2pun heliza yg plg cantik.. hahah..
kakchik@ella kakchik@ella January 19, 2011 at 5:11 PM
BW pun nak menipu? apa daaaa ..
Along Tapa Along Tapa January 19, 2011 at 5:16 PM
biasanya yang tak melenting tu sebab diorang ada pe'el yang bijak nak elak dari kena penipuan ni...contoh, "aku just BW guna random search"..tak pun, "aku just BW kat orang yg komen entri"...betul tak??

Gorengbaek - Kelemahan-kelemahan kaum jantan..

Hangit Habis dah - Transformasi HHD
♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ ♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ January 19, 2011 at 5:49 PM
aku tetap xfaham jugak gane2 pung...adusshh!!~~
FasiHaH SupiaN FasiHaH SupiaN January 19, 2011 at 6:27 PM
agak blur bila isu blogwalking muncul..huhu
rainbowcloudy rainbowcloudy January 19, 2011 at 7:11 PM
aduh..ingtkan stori sal heliza td..

upernyer ad yg lg hot..!
(komen terkuar tajuk)
Kassim Ahmad Kassim Ahmad January 19, 2011 at 7:46 PM
biase la.. tak semua yang suke blog kite kan..

tenkiu eh sebab buat post nie.. :)
ANATI SOKI ANATI SOKI January 19, 2011 at 8:29 PM
ok.. jum.. cool kan diri sesama.. hehehhe
Fiqas Fiqas January 19, 2011 at 9:59 PM
gempar jap dunia blog pasal kes ni kan? hahaha...sapa yg bersalah tu cepat2 la berubah...sapa yg teraniaya tu, nnt ada hikmah sebalik kejadian...peace no war...:)
najwa's najwa's January 19, 2011 at 10:35 PM
selamat bermaaf-maafan sume :) :) peluk cium sana sini sket.. muahahaha..
TkLyna TkLyna January 20, 2011 at 8:46 PM
macam2 isu gak ye kat blog ni...may Allah bless us
Mknace Mknace January 20, 2011 at 8:51 PM
:) :) :)
hmmm.. dedua pihak dah berkata, pikir pikir la sapa yang betul
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited
SoutulMujahid SoutulMujahid January 20, 2011 at 9:49 PM
aku sungguh tidak mengerti apa yg sedang berlaku
nub nub January 21, 2011 at 1:41 AM
haha..macam2 naa....awat aku baru taw..ahha
Adzriel AB Adzriel AB February 8, 2011 at 8:10 PM
johari hamzah tu ada gak masuk shoutbox akak. bila nak pegi blog dia semula 2-3 kali try mcm berat je. ada satu lagi "blxx" bila dia dtg je counter tak berubah.