Tuesday, February 15, 2011

Blogger Yang Hensem

 
(Heliza Helmi)

14/2/20011
Malam semalam dengan secara tak sengaja blogger-blogger hensem telah berkumpul di PUTRAJAYA bersama Ben Ashaari di mamak kembar prsnt 9

Asalnya aku nak ajak Bro Ben lepak hari ahad, tapi Bro Ben suruh hari Isnin(semalam) ingatkan tak ramai...sekali amik kau...dari 1 meja jadi 4 meja..,penuh dengan blogger-blogger hensem2 jer kat mamak tu ('',)

Yang hadir semalam



Saya , Ben ... dari www.benashaari.com
Saya , SW... dari www.syafikcoklat.blogspot.com
Saya , TH.. from www.taufiqhelios.blogspot.com
Saya , Zarien... dari www.khaizarien.com
Saya Bro, BroFramestone... www.BroFramestone.com
Aku ujang9897,... www.azfar9897.blogspot.com
Saya zaMir.... www.ninenov91.blogspot.com
Aku, Faizal Fredley.... dari www.faizalfredley.com
Aku Shahazrin .... dari www.shahazrin.com
Azrul Hisham.....dari www.azrulhisham.com

Geng yang sampai lewat ('',)



Kirin Selama Perak....dari www.kirinselamaperak.blogspot.com
ahmadJER www.ahmadhisham.com
kyerull l fresco dari www.kaif-amb.blogspot.com
Amal Espraza from www.thegarang.blogspot.com
Joegrimjow from http://joegrimjow.blogspot.com/


Satu-satunya kaum hawa yang ada Zarien ('',)

  

 Malam tu aku di tipu oleh ahli silap mata bernama SI gIla, habis ilmu silap mata dia kenakan aku...demmmm...!!!



 (joegrimjow & bro framestone)


  Thanks kepada semua yang hadir...


"Salam Maulidul Rasul" 


Sumber gambar dari SHAHAZRIN 
Sumber senarai nama dari Ben Ashaari 

Artikel Terkait

58 comments

ye lah....
tapi nape ade picture heliza..
aku sikit compius ni...

aku pun hensem gak ker? miahahahaahha

ujang memang cantik..sebab dia n***..hihikss..gurau ye azfar..

salam..

tolong jawab untuk ujang...
heliza penyeri entri jek..:D

sokong sunah...
heliza penyeri jer tue....

line hitam - nama kelakar..hehe, heliza suruh letak..=)


iqbal - demm..!! hahaah

khaizarien - hensem bro..hehe

qaseh - hahahaha

sunah - thanks menjawap..hihi

zamir - hep..hep..

lekat lekit - smlm lepak2 jer

fasihah - hahaha..btol2

hehehe .. asalamuaikum dari www.soccerindonesia.blogspot.com ! heheh terima kasih ...

ujang skrg mmg over gilo blog..ai pn xpenah attend gath...

salam maulidur rasul azfar (baik hari ni)
ceh gath sebelum kawen r tu sis yana... haha

salam

beshnya hampa dok lepak3 no...ngeee...

semua hensem & sentiasa menjadi rebutan gadis
hee

Siyes!! korang hensem.. Tapi Jang paling ensem...

*Jang.. sila bayar juga perkhdmatan ini*

yuyu - padan muka..hahaha...<--jht tak =)

SRI - safee sali power

yana - hep hep

sissyira - best2..jom join

anisa - tau takper..hahaha

salam maulid...

waa gathering blogger hensem jer...camana aku boleh tertinggal pulaks...?

ingat nak cite pasal heliza tadi.. punye aa menggelupur klik..tertipu gamaknye...wuwuwuwuuuu


syok nye gathering blogger2...jeles!

ensem gilor arh heliza..haha
mna abg ben mna2??

blogger-blogger yang hadir kebanyakannya berstatus dotcom yer.. segan plak nak join (padahal x tau citer pun.. haha)

kak yana, lain kali hentak2 kaki nak ikot ujang gi gath, ok? :D

Salam Maulidur Rasul~

Sollu..Sollu..Sollu..

UJANG, APASAL KO LETAK GAMBAR HELIZA? GRRR.. BRANI KO... PI KENTUT PUAS2..

*GRR, X PUAS ATI DGN UJANG*

ooooo...ramai kaum adam je yer...kalo ahkak datang, sure lari balik...haha

*mode: ai pemaluuuuu*

x gempak lak tajuk kali ni.. konfius kejap

bestnye !ade buah tangan x ?bincang awek r tu.ngeee

bestnyaaa gathering... salam maulidur rasul juga...

itu mamak join ghatering jugak kah??wahaha

tgh tgaru2 pkir ape kaitan heliza dgn meeting jejaka2 'kacak'? di gerai mamak..hahhaa~

tak tau pulak korang ada berlepak. boleh join kalau tau...

http://darilensa.com

ok fine... heliza jejaka hensem..

dari UPM dekat je..
tapi xde transport nak gi..

wah.. perjumpaan blogger-blogger hebat dn bakal hebat ni. hihi ..

salam maulidur rasul...
wat suspen je...ingat heliza mai skali....jelous ni...hehe

pergh..

ramai tul.. nie semua geng otai!!

eh2 apa kena ngan heliza tuh beb

korang pegi berarak kat putrjya kn? kn? kn?

alahai
tertutup muka
hehe

nanti ada meetup2 ni gtau
ku suke jumpa2 org ni
hehe

jom stop kat blog saya ada contest n hadiah menarik http://bobiestory.blogspot.com/2011/02/berapa-umur-dia.html

perghh .. seronok lepak ramai2 . tapi xde aaron aziz ! tak best ! x))

apesal aku tak jumpa heliza semalam? hehehehe...

ujang, 18hb free? jom lunch sama...abg eq ada kat fakulti engineering...
boleh view entry hari ni (rabu). tq

ujang tamak ke???

baca entry ni

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/02/tamak-ke-terlalu-cerewet.html

ujang nie bukan kedai mamak presint 9, putrajaya ker???

xtau pon ade gathering ni kt s.alam..

yup..nie kat mamak kembar putrajya prsnt 9

as salam..
hhaaa..
apa kes gambar ija ni?
memang rasa nak sumbat ujang dalam tong dengan skunk.
waah! terbaekkkkk~~

ngekkkkkk~

yeah yeah memang hensem hensem semuanya hiks3..


EmoticonEmoticon