Wednesday, February 23, 2011

Cium Mulut Nurse

 (comel adik mia ni kan)

Meh layan cerita...,

Seorang Nurse, Wani  menahan teksi. Sedang dalam perjalanan... Pemandu teksi iaitu BEN asyik memerhati Nurse Wani itu melalui cermin tengahnya..Merasa kehairanan... Nurse itu bertanya...

"Encik.. kenapa encik melihat saya begitu ??"

BEN tersenyum malu dan berkata...
" Sebenarnya... saya selalu berfantasi....maaf ya... saya sangat ingin mencium seorang Nurse..."

"Oh begitu!! tak der masalah... encik boleh mencium saya.. kalau itu memang memberikan ketenangan buat encik BEN... tapi saya ada syarat iaitu encik mesti masih single" kata Nurse...

Ben gembira dan berkata...
"iya...iya, saya masih single".

Kemudian teksi itu diberhentikan di jalan sepi... BEN terus mencium nurse itu selama 10 minit... kemudian mereka pun meneruskan perjalanan kembali.

Tapi tiba-tiba BEN menangis teresak-esak sambil berkata...

"Maafkan saya cik... saya merasa bersalah... sebenarnya saya sudah berkahwin".

Mendengar penerangan itu Wani tersenyum bijak dan berkata...

"Sudahlah encik BEN... tidak ada apa yang perlu di bimbangkan... Saya juga bersalah. Saya juga bukanlah seorang Nurse... saya adalah seorang Mak Nyah yang kebetulan dalam perjalanan menuju ke pesta pakaian beragam"




 Korang kenal tak Nurse Wani dan encik BEN  nie....('',)  hahahahahah...




 Sekian....Peace (~_^)v





"Cerita diedit nama atas rekaan semata-mata, nama digunakan adalah nama sebenar untuk kepuasan diri aku sendiri" 


P/S :  Nyah no1 ialah Nazirulhazwan...harap maklum


VLOG aku di SINI

Artikel Terkait

79 comments

Waaaa hahaha .. daya imaginasi si Ujang Vespa ni tinggi tol la. mcm2 dibuat dek budak ni. Adoiiiii ..

hahaha adoii pengsan..kasihan encik beng pegang watak pemandu teksi jer... bagila watak vasss sikit hik2..

ishhh! kesian kat pakcik bengggg! bhahahah

imaginasi yg amat tinggi..
terkedu sbentar~
haha~

hahahahahaahaha Jahat betul cerita ni. kejam pon ada

bahahaha..ujang memang pandai buat citer..

ayoyo! crita itu mcm pun ada ka.....
lu memang otak geliga la bikin crita....

(bru blajar bhs tamil)...pelat bhs melayu.....hahaha....

kejam tul ko nih kan ujang ...hahahaha

potong habis imaginasi aku.kekeke

muahaha...gelak guling2 ai bc entry ni...xpasal2 mereka terkono!!! dgn aiols sekali terkono...

10 minit cium?????????? lama benor...

jaga2... incik ben nak buat balasan tue...

tak ley blah tol la mamat nih....hhahha

Eekeke..leh buat mak tersenyum2 ptg2 gini wlupun PEWOTKU SAKIT!!!

hahahahah
kesian abang ben. dia plak yang kena kan. haha

menarik dari atas ke bawah !haha.kenakan ler lagi abg Ben !jantung abg Ben asyk hibernate je.bia goyang2 sket

haha . abg ben cium mak nyah ke ?? kesian2 . abg ben ,jgan sedih sngat la

hahaha...lucu gile la cerite ni..hehe..x boleh blah!..hehehe

ujang : adehhh!!! lawak....baik punye ai bayam kan...skali potom lah pulak!!! mak nyah!!! koh koh koh kenot go feder...koh koh koh
ujang².....kentut sini...


p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "Panas + TAK PUAS HATI !!!"

pandai ujang ni kan.. suka bace entri yang ringan cam ni..

oit~! hahahha...

cakap kat tunang ang.. jiwa aku memang jiwa kuntum~! ang suruh dia percaya molek2... tak percaya?? ang suruh dia hidu kentot ang sebulan~!

hahahaha..


PENDEKAR MELEPAK DI SINI

tak habis2 dengan nyah kan si naz ko ye ujang...hehe

hehe tetibe sesat nama naz kat bwh skali..

mesti best giler bila cium mak nyah!!! hahaahah!!!...ko mmg kejam....

ujang ko bleh masuk pertandingan bercerita nie.. best.. best...

aduhhh sian Ben..penat pikir siapak wani..hik3.

kesian bro ben....tapi lawakla...salam perkenalan

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

apa yang BEn rasa ye dalam cerita itu...mulut nyah lembut jugak ke??ke gebu2?ke lembut2?
ke...keras2??
macam mane ye??hahaha!!!
sian BENG!!
takpe..penngalaman tu..kekekeke

citer paling bes pernah aku bace..hahahaha

yang ni TERBAEK!!!!!! buat lagi mcm ni, tergelak bace.. ahhahahha bgus3x

hahahaha!!!
hanya mmpu ketawa..huhu

wahhhh...tetiba ahkak kau jadik nurse la pulak ye....hohooo

demm.. terbejat niat nak buat story.. hahahahahaha.. =p

ini mesti pengalaman ko yg sebenarnye kn..

hahahahaha lucu....azfar......!

nakalnya Ujang.. ni cerita lama tp dah tukar watak baru. kekekekeke

miahahahaha

kejamnya!

nma naz pun tak tinggal ea

ini mesti pengalaman sendiri..huahua
sungguh kijam~!!

dah penah bace bende ni.. tapi bile diselitkan nama ben .. hahahhahaha.. gelak guling2,., hahahaha

hahaaha..ujangg waa tabik lah sama luu....bagus2..baru lah adill..kannnn...

okay. sumpah kelakar gile. cube teka siapa untung siapa rugi XD

hahaha..pandai nyo ujang wat cito kalakor..haha
baru ptg td bca mjlah ujang..mcm hang la ujang oi.. :P

tu r keje mamat sorang ni.. sume blogger nak bahan.. huu

hahha,tak leh bla
saksikan balasan dari abg ben :P

hahahhaa....tak tau nk komen apa....ujang ni ada je idea dia

terrr bca la..almak,bdk bwh umur mnta maaf...lariiii

haha...ko cari musuh baru ke jang...

hahahaha......mcm penah bace je citer neh

hahaha sial je tukar2 nama org... hahaha... :P

salam

budak nazirul tu jadi wani? aduyai...sabo jelah...

lawak-lawak..siyes tersenyum sorang2 baca nih..heheh

dalam bab ni aku tabik kat hang..hahah..walaupun jatuh martabat aku sbg musuh ko..tp x per la..

contest ben aku tarik diri weh..hahah...x sure boleh menang kalau ada ko...hahah..kejam ko jang....

hahahahahahahaa......adoi....terus cergas mata aku k...
da x nantok da..

meninggalkan kesan bila tak bley berhnti ketawa.. hihihi... giler aarrhh! gud job!

SIMPLE TAPI PENUH CERITA!!
Jemput ke:ALL IN ONE

kesianlah En Ben...kene tipu n menipu...manalah ujang dapat citer cman nie...


EmoticonEmoticon