Sunday, February 13, 2011

Rumah Hanis Zalikha

Ehem2....,skarang nie aku tengah otw ker rumah ex awek aku iaitu hanis zalikha, untuk apa ek....??


Untuk dating la.....hehe, smlm dia kol aku suruh dtg sebab rindu.....lalala, ok aku tipu...!!! Yana marah so aku terus terang jer...,



Aku pergi umah dia sebab nk jumpa mak dia, nak amik red valvet cup cake, yana dgn diana tempah kat aunty nani rostam semalam...,so nak pergi amik hari nie..hehe, aku ikut sbb nak pau....

Ok la nak gerak skarang...,update sepantas kilat nie...,on9 jap di mcd nie...hehe,



Sekian....peace...



P/s : hanis zalikha takde kat rumah skarang....deemmmmm!!!

Artikel Terkait

22 comments

Bawak sini sikit cupcake tu bro...
Bro.. jom join contest terbaru ni:
http://jomklikblog.blogspot.com/2011/02/topup-rm30-contest-gambar-profile.html

hehehe..
hanis dahbaliksegamat lah tu..
hehehe..melepas nak tgk hanis yek...

ting tong...eka dtg mengkomen..ooh patot semalam baca belog yana kata die nak makan red velvet cup cake.masa tu dah agak mesti dia tempah kat auntie nani tu...hehehe..
hanis dah balik segamat.jom kita g segamat jom..haha

alahaiii..melepasss nk jmp HZ!hahah~
p/s;kn tempah slalu la ni..ada jodoh,dpt ah jmpa!haha~

nak jugak cup cake..

http://ceritacintayna.blogspot.com/2011/02/nurshahila-amir-amzah.html

HZ kat kampus laa ujang,,,
smalm baru nmpak die,,ehhehe,,

sian kt ujang x dapat jumpa HZ..
lalalalalala..

hahahaha :)) 2 ah. mggatal lagi.trus x dpt jupe hanis zalikha. hakhak :))

wahhh3 .. nasib baik hanis zalikha tak de.. :P

dah citer mana leyh makan sorang2.. x baik tau ;p

bila ko nak kawen ni?..aku nak p..hehe

Ujang blogger kontroversi...nyampah mak Nyah.. kekekekekeke

bermadah2 hanis zalikha plak.. ;p

bagi lionteen satu cupcake ley? heheh

hehehe... padahal niat sebenar nak jumpa and date ngan Hanis... Opsss... kantoi sudah...


EmoticonEmoticon