Entri Khas buat ZAKI...!!!

 ( Why So Serious..?)

Korang kenal ZAKI tak..?? sebelum ni dia datang komen dekat entri INI.

Lepas tu wekend hari tu dia datang lagi komen dekat entri INI


"Hahaha gua dtg..hek eleh..baru traffik baru byk tu dah riak..alahai,bknnya hari2 ko dpt byk tu..
Aku rasa blog ni tak akan jadi medium pengiklan memberi BE..blog ni kategori sampah...
Tiada medium info langsung..pastu entri yang telah diguna pakai oleh org lain,pastu ko refresh semula,so blog ko ni tak ada identiti..
menggunakan blogger yang popular sbgai batu loncatan utk popular..tapi aku rasa blog sampah ni tak da ler popular sgt..
Terserlah kebodohan ko dlm menghasilkan entri..lawak yang tidak lawak..ko jer yang syok sendiri..
Sblm ni blog ko mmg yang amat bodoh..ko gunakan idelogi n pemikiran blogger lain..dlm mkna kata lain ko ciplak idea org..
Mmg terserlah..ko mengciplak idea blogger lain..
Ingat..walaupun n3 kita hanya utk menghiburkan org,tetapi isi kandungan memaparkan seksualogi,mmg tidak elok,jika dipandang dari sudut agama..
ternyata nmpk kebodohan ko di situ..
sudahlah jgn la ko syok sendiri,dan riak dgn traffik sekangkang kera ko tu..."


Punya la panjang dia komen..,dah macam buat entri..('',)

Kepada ZAKI terima kasih sudi komen dan datang blog aku..., sebodoh bodoh  blog aku ni pun ada jugak la datang baca.., salah sorangnya kau ZAKI..,sampai kau tau isi kandungan blog aku..aku hargainya..terima kasih tau..=)

Aku gunakan blogger popular sebagai batu loncatan untuk popular kata kau, 

maksud kau siapa..?? senarai nama aku yang taip dekat entri hari tu ker.., untuk pengatahuan kau...nama2 yang aku sebut pada entri Trafik aku tu.., semuanya kawan aku..semuanya aku ada no telifon dorang..('',) biar la aku tak popular mana pun.., janji HELIZA kenal gak aku.. dan kau pun dah kenal aku...hahahahahah

Tiada medium info blog aku ni ek..,

kalau kau cakap tiada ZAKI oi aku tak setuju..kalau cakap kurang aku setuju...('',) Blog aku tiada identiti kau cakap kan..sampah ek, memang tiada identiti lagi blog aku ni ZAKI.., aku tengah nak carik idea la ni..hehe..wei aku baru lagi la dalam dunia blog ni...nak tanya., identiti kau apa..??

Trafik aku sekang kang kera kau kata ek..,

Derm...kang kang kera kecik sangat tu..,hehe..ok2 aku paham maksud kau sikit ek..?? memang la sikit sebab kau tanak tolong aku jadi banyak..meh ajar aku macam mana nak kasi trafik kencang...,boleh tak ZAKI..??
kau cakap aku riak dengan trafik aku..dah sikit buat apa aku nak riak.., lagi satu kan entri yang lepas tu aku ada cakap..sekadar untuk simpanan bacaan aku jer...ish3...

Akhir kata kepada zaki..., salam perkenalan ok.., komen-komen kau tu ada bagusnya.., aku terima komen kau tu dengan POSITIF.., amik amik yg positif tau zaki..yang tak best aku tak simpan...dan aku tak kecik hati pun dengan kau SETAKAT ni...('',)

Ben Ashaari tu kena bantai lagi teruk aku rasa.., dia suruh aku buat bodoh dengan kau...tapi aku nak berkawan dengan kau ok...,('',)

Siapa tak baca komen zaki lagi ada kat entri INI tenguk komen dia yg atas tu.=)

Zaki kau tak suka aku takpa.janji Yana suka aku..('',) jangan mara ek ZAKi..gurau je


Sekian...Peace(~_^)v

P/S : Jangan Biarkan kita jadi mangsa "BIKIN PANAS" <--tiru ayat MELODI



{ 44 comments.. read them below or add one }

iz iz March 21, 2011 at 11:28 AM
zaki,mai kutuk blog ak lak..
Syuhadah Razali Syuhadah Razali March 21, 2011 at 11:29 AM
siapakah zaki nie??ramai betul lalat kat blogger2 baru..serius adah pon kene..biasala baby...mana lahir terus pandai bercakap..pandai lari..kene step by step..releks ujang..
mizzkechique mizzkechique March 21, 2011 at 11:33 AM
dia jeles kot yang dia xfofular mcm ujang...manusia yang busuk ati mmmg mcm tu..
NadiRah NadiRah March 21, 2011 at 11:35 AM
kih3...
padan muke ujang...
tapi sbelom tu..
meh singgah entry baru aku..
hahahha!!!

http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2011/03/aku-pemenang-hadiah-inovasi-global.html
d_tieah d_tieah March 21, 2011 at 11:35 AM
Sabo jang.. Darah tengah manis gitulah kan.. Nyamuk suka.. Hahaha.. Jom jang, kite bako.. Kite bako..


Entry Terbaru : DUN Sarawak Dibubar Hari Ini
eima eima March 21, 2011 at 11:36 AM
en.zaki mai la singgah ngan komen blog aku plak...
mana tau komen2 ko nanti bleh aku wat blog aku bertambah cung
apezs shah apezs shah March 21, 2011 at 11:36 AM
salam

haish ape nak jadi tu..
en zaki atau puan zaki tu hehe.
sabo2 je laa yea Ujang...
Ujang oooo Ujang cabo sepatuh
daripada iman hehe.. chaiyok3..
Mungkin Zaki dia masih tidak mengenali dunia blog kot. Mungkin padanya, blog ni harus mempunyai
identiti yg sama je kot. haha ape pon semua mempunyai citarasa yg berbeza.. kepada semua moge happy selalu.. ;)

*ini hanya pendapat!
Qaseh dalia adelia Qaseh dalia adelia March 21, 2011 at 11:36 AM
beruntungnya zaki siap ada entry khas lagi hahaha ... zaki2 zaki tak tahu apa itu persahabatan,..bila kawan dgn blogger popular terus kata amek kesempatan utk popular tapi tak tahu ,, perkenalan yg terjalin tu lagi indah ~ yg nampak hanya luaran yg nampak tumpang populariti tapi sebaliknya tak tahu ,ada satu tali persahabatan terjalin ,... sabo je lah ujang nyah ,,wpun ujang musuh qaseh .. tetap support him ..
zaki ngekkk yeyyyy
aDisH.sHidA aDisH.sHidA March 21, 2011 at 11:37 AM
betul tu ujang..kalau blog kamu ntah apa2 xde identiti bak kata nya..kenapa dia baca n3 kamu..so nampak **@^@(#@ siapa sebenarnya..hehee
Putri Malu Putri Malu March 21, 2011 at 11:38 AM
oh dunia ini.. penuh kepalsuan..oh mungkinkah tiada keikhlasan.. argh.. tiba2 je aku nyanyi..kehkehkeh..
sape nak tolong popularkan aku macam ko jang? aku nak..
palis palis..:)
CikBulat CikBulat March 21, 2011 at 11:40 AM
zaki kacak. LOL. haha. gay betol zaki ni, kutuk ko lebey2. baca gak blog ko.
fyna fyna March 21, 2011 at 11:42 AM
hahahaha......pemes zaki nih...jeles i...ujang,xde pe nk wat entry pasal aku...

to zaki : aku bukan nk backup si ujang nih....tapi nape ko lak mengelabah...suke ati ujang la nk wat psl ape lak..jeles la tue?sbb belog ko tak sepemes belog ujang...
kitorg yg laen ok je ngn ujang..klu ko berani,meh cnih link belog ko...nk tgk sehebat mne belog ko tue..




hahaha...pnjg lak comment aku nih...ujang,rilex sudah...xyah nk layan virus2 mcm zaki tue..kitorg sokong ape yg ko tulis...yg penting,ko kene sabar...biase la dugaan as a blogger pemes kan...kitorg syg ko...klu si zaki nih ade bg comment lg,ko wat entry lagi pasal die..maybe die nk publisiti kot..

sekian,terime kasih...
iLa suHaiLa iLa suHaiLa March 21, 2011 at 11:46 AM
WAH!!!Ujang ada peminat fanatik!hehe..tabik spring la kt Ujang time kutukan dgn baek..
bykkn sabo j la..
Khumaera Ismail aka Habibi Hamid Khumaera Ismail aka Habibi Hamid March 21, 2011 at 11:52 AM
pergh..gile pjg dia komen tu ujang..leh anta ptandigan cerpen tak? hihi~ anggaplah itu sbgai cabaran.. =)
hanim azhari hanim azhari March 21, 2011 at 12:00 PM
SABO JE LA UJANG..zaki tu xsuke2 pon dia masok & bce entri ko jugak..jeles tu sebenarnya tpi malu nk ngaku
YanaMIB YanaMIB March 21, 2011 at 12:01 PM
zaki x online hr ni..dia lupa nk byr bil berukband...dia ucapkan trima kasih ats entry ni..and dia mtk yu buat kenduri doa selamat *relevan x?* =P
♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ ♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ March 21, 2011 at 12:03 PM
ish kecik ati..zaki komen skali skala terus ada special entry..yg kiteorg komen ari2 ni..x de special entry ke jang?

ahahahha hebat oo zaki..
Isteri Yang Comel Isteri Yang Comel March 21, 2011 at 12:07 PM
WAH ZAKI SEMAKIN HOT DI BELOG UJANG.... ZAKI NIE BEKAS BOYFREIND HELIZA KO UJANG TU JELES JER TU... EKEKEK UJANG PER KATA KO AJAK ZAKI NI BERSUA MUKA, KLU ADA JGN LUPER AJAK IEB EK.. HIHIIHIIH
Eyqasara Eyqasara March 21, 2011 at 12:24 PM
hihihi... buat lagi entry mcm ni... nnt dia mesti tbako.. hikhikhikhik...

*ape jenis org laaa.... zaki...zaki... klu hebat tunjuk link... kompom trafik ko menggunung mencacak... cis!* :P
nazirulhazwan~ nazirulhazwan~ March 21, 2011 at 12:37 PM
zaki tu pendekar berkude dow, aku tau
Sunah Mohammad Sunah Mohammad March 21, 2011 at 12:37 PM
weeehhhhhhh, ceq jeles dengan zaki!!!! mana entri untuk ceq????? ahahahahaha~
my name is Yana my name is Yana March 21, 2011 at 12:45 PM
ambik yg baik dr kata2 org sebagai peransang utk berjaya...nk jd blogger terhebat kena tahan telinga...jgn putus asa okay!
Fakhrul1409 Fakhrul1409 March 21, 2011 at 12:47 PM
Hahahaha...korang ni nak kne sama2 mntk Sign ni..wakakaka :P
Hazrina Erin Hazrina Erin March 21, 2011 at 12:52 PM
popular la zaki lepas ini ade entri special dr ujang!haha~ pasni entri pasal ak lak...hahhaa :P
Fakhrul1409 Fakhrul1409 March 21, 2011 at 12:57 PM
Amek yg jernih..buang yg kotor2 tu..Sabau jela Jang ngn si Zaki tu..
mynameismy mynameismy March 21, 2011 at 1:04 PM
ish3 dahsat nyeee...
dengki tol. xpe kami dilakang ko ujang! pedulikan anasir2 jahat ni. ho yeh ho yeh...
SyedGraphiX SyedGraphiX March 21, 2011 at 1:55 PM
aku la zaki tu sbenarnye . opss. kantoi plak
mOoN mOoN March 21, 2011 at 2:00 PM
kalau aku kutuk ang,, ang buat entry khas utk aku x? hehehehe...

nyway,,, all the best for ur friendship wif ZAKI yaaa...:)
darxniq darxniq March 21, 2011 at 2:21 PM
jang..suh zaki komen blog aku gak..wakkakaka..kita wat entry ramai2 ttg dia...best gak klu cam tuh..wkkakak
Awek Zaki Awek Zaki March 21, 2011 at 2:43 PM
salam ujang..

aku berasa terharu dgn ko boleh lagi bersabar dgn karenah pakwe aku ni,

takpe2, dia tak suke ko, aku suke ko even dia pakwe aku.. hahakss!!
zaMir zaMir March 21, 2011 at 2:44 PM
aku yang bayar ZAKI tu..hahahah!!!...xde keje hape!!!

kelako betul la si Zaki nnih...main tarik tali ngan ujang lak...lawak2....ape la salahnya dia tinggalkan link blog dia tu...femes la nnt...boleh la ramai2 bukak blog dia yg trafik sebesar kangkang semut tu....wakakaka...
muhammad iqbal hakimi bin tahir muhammad iqbal hakimi bin tahir March 21, 2011 at 3:21 PM
haha..tiba2 ada awek zaki plak..

ko rasa zaki datang lagi tak ni?
kuperludia kuperludia March 21, 2011 at 3:24 PM
heheh...zaki2...sabaq ja la ujang oii...ilek2...
aNNa maRdHiaH aNNa maRdHiaH March 21, 2011 at 3:41 PM
ala dia dengki ar sebab dia nyer kentut tak power cm kentut ujang . aduiyai ! engatkan pompuan je de hasad dengki ni .lelaki pun sama . or zaki ni dua alam ? oppss !
zaki zaki March 21, 2011 at 3:53 PM
ujang aku sayam kat ko sebanarnya...yeahahahahhahaha...
Member Zaki Member Zaki March 21, 2011 at 6:36 PM
Ujang... kau memang gila... sebab tu aku dengki kat kau... sebab tu aku suruh member aku si zaki tu pedajal blog kau....

kah kah kah... sian kau ujang...

aku pun nak curi trafik dari kau jugak lah.. kah kah kah....
kay_are kay_are March 21, 2011 at 9:59 PM
agak2 zaki tu terharu x ko wat entri khas untuk die? ahakz! bukan senang orang kutuk, kte wat entri untuk orang tu.. tebaik r ko bro!
skandel zaki skandel zaki March 21, 2011 at 10:37 PM
abg ujang....abang ujang...jgn la marah abg zaki i...dia saje nk mencapap...hahhahahaha..

i always sokong u!..wkakakakka
Cikgu CTE Cikgu CTE April 1, 2011 at 5:41 PM
ujang, mtk mf sbb terpaksa tulis kat sini...saya pun tak tau knpe ada perkara yang kurang senang saya bila saya masuk ke blog ini....mungkin tak sesuai dengan kerjaya saya kot...
sudah lama saya ingin menegur tapi saya rasa blog ini hak ujang..tapi semakin lama semakin saya tak senang..
bukan kerna cemburu ...
tapi saya tak senang dengan penggunaan bahasa yang ujang gunakan...kalau boleh gunakkanlah bahasa atau ayat yang elok... first time saya masuk je blog nie..saya dah terbaca perkataan KENTUT..pada saya ini tidak sopan...mungkin ramai yg tidak bersetuju dgn saya sbb saya bukan generasi ujang tapi pada saya memang tidak sopan...

sebenarnya saya dah lama jadi follower ujang dan banyak kali ujang postkan entry yang menarik, namun saya rasa tak selesa juga untuk masuk ke blog ni krn perkataan tersebut...
bolehkah tukar ke nama yg lebih sopan???
semasa segmen en ben...terdapat geng KENTUT jugak...tapi saya jadi malu sbb saya orang melayu macam ujang dan bloger2 lain jugak...

malu sbb org melayu mempunyai budi bahasa yang tinggi...
Az-Zahra Fauzee Az-Zahra Fauzee April 1, 2011 at 5:55 PM
die kurang kasih sayang 2..
sebab 2 la die datang manje2 ngn ujang 2...
Tasha Tasha April 7, 2011 at 6:12 PM
mak ai.....sadisnyer....kalau I yang kene. . bukan setakat cucur udang lagi, bercucuran ir mata terus~