Thursday, March 3, 2011

Pre Wedding Melayu Klasik

Perkongsian gambar Pre Wedding aku dan Yana.....korang layan jer la gambar ni ok...



Sila pandang belakang

Menahan Silau Matahari

Bermain Buih Belon

Jangan Tolak-tolak

"Besarnya Menatang ni"


Duduk pun susah

Turun elok oi...

Hihi


Berlari Berkejaran

 "Pandai ke main"

 Senget la songkok

Lagenda Budak Setan

Poyo



Lokasi Pengambaran : lalang belakang rumah & kawasan Opis aku

Jurugambar : Ain Syafiqah atau Facebook dia...klik SINI

Jurumakeup : Sponsor by Fiza&Saiful


P/S : nanti aku upload gambar TEMA lain pulak...

Artikel Terkait

75 comments

phewitttttttt...tantek la..
warna2 nmpk segar..

santiknye...romantik jugak ujang nie even kuat kentot

yauuuu sgt lomentik

kegedikan dr pihak laki kelihatan wakaka

yeye je blkang uma n opis tuh

kentot jap!

pic mmg superb!nk tru la nt aksi2 tu

romantik sungguh en.ujang ni yer..huhu

mcm x caya je dlm hati ada strawberry..
muahahaha..

perghhh ujang bagus tolllah..
cantik lak tu pict derang amik tu..

suwet lh! >.<

nti upload byk2 ag er. ^^

betapa demnye ujang ! aku tak jadi 1st commenter. HAHA. dem. lawa gambar2 nie. suka . swweeet

wa so shweet !!
tgk gbr2 korg ni wat makin xsaba nk kawen meh.
ahahahahhaa

balik kg naik kapal terbang ker???...hehehehe

comey belaka!
gojes si teruna & dara...
gegege...

tudia ujang lawa2 la pndai photographer to shoot gmbr ujang ngn akak yana erk,nk pi tudia bakal pegantin berseri2 tak sabar nk tunggu ni hari persandingan ujang&akak yana

CANTIKKKNYEEEEEEEEEEEEE yana :))))))

btw, CONGRATE ujang :) semoga kekal selama2 lama nye korang berdua ni ^^


PENGALAMAN BERSAMA 2 ORANG BAYI COMEL

wallllaaweehhh
santek !!

i cmburu oke
hehe

ade nampak org tu komen kat SB.
xsabar nak buat anak.perghhh.ujang xmalu !

wah ujang baru tau ko romantik upernyer lam gambo.. nice picture, nice shoot (credit tuk fotografer), nice juga ujang ngan cik yana yang sama-sama cute couple.....

hish..baru tunang mane leh pegang2..gatai nooo~ =P

ujang : smart gambarajah beliau ni geng!!! pandai edit...jadi cun!!! ai laik dis...('',)

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "DISEBALIK TABIR BLOG"
2.New Entry "Jom Bersantai Dalam Bloglist WacanaKu"
3.New Entry "Jadual Bulan Mac 2011 Sangat PADAT !!!"

suke tgk gambar caption 'jgn tolak2' tu. hahaa. sweet je muka. childish look. :P

Tahniah bakal pengantin baru.. Darah manis.

Cayalah..
Tetiba aku rasa jeles..
Nak jugak camni dengan encik syah..
Hahahaha..

Entry Terbaru : Disebalik Tabir Blog

cantik siot konsep nie... mcm nur kasih ala2...

sweet cam wa ngan kapel wa..ngeh3.. :)

sweet cam wa ngan kapel wa..ngeh3.. :)

phewiiitt....so sweet....semoga kekal akhir hayat yeee :)

salam

cantek..hijau itu aku..yang nak kawin itu kamu...

cantik la!! nak jugak amik pic cemni :p

jeles :(
view cantek meh!!

sepadan la korunk :)

pheweeetttt! wa jeles ok! ;P

tema btul2 hijau sungguh.. smpai background semua ijau... hhaaha.. btw cntik.. :)

suka pic jgn tolak2 mimik muka hahahha x leh blah

waaaaaaa ..sweetnye ...jelos jelos jelos tau sebab dulu kawin tak de gambar camgini

hilang terus nyah kat situ.. ahakz!

errr.. canteknyer...suke semue gmbr2 dan tema2 tuh..huhu..jeles...nnt nk camtu gak ar...hehe

gambar "jangan tolak tolak" comel giler weyh..
ngan moncong ko tu..hahahaha

santeknye!!! bile nk kawen ni ujang? nk jugak pre-wed. mahal x?

RE@ujang: tenks ujang jadik follower ke 101! hehe. 2 mei? awlnye.. dijmput x? heee... tak mahal tu berapa? mcm besh jek.. *berangan nk jugak..T_T kwn kamu ke photographer tu?

ujang... UPM ka?? sangat familiar dengan ladang dan pagar2 putih tuuuuuuu~~

selalunya pempuan y excited letak gambar2 gini! hehe

btw, cantik!

sweetnyaaa...weettt weetttttt~

waa!! santek nyer dier..
lagi2 yg kt pokok lagenda budak setan tu..swit swit..;p

haisy,,, blaja upm. tp x g agi c2. pasni buleh snap bnyk2 jgk. hehe :D

canteknya..nk gak bgmbar camni :)

canteknya..nk gak bgmbar camni :)

mak ai..cm best je port shott nie..
ktne erk..?

gambar lagenda budak setan tu best la ujang
jelesnya
nak juga bergambar macam ni dengan bakal bf
adoii...
100 Kerja Kosong Sepanjang Tahun 2011"
Korang pernah main game ni?"

alahaaaaai shumelnyeeee. ni yang tak sabo nak kawen ni ! teehee. tahniah la kalian n_n


EmoticonEmoticon