Thursday, April 21, 2011

Biodata Zed Zaidi | Kad Kahwin Zed Zaidi

Gua rasa takda orang pernah lagi buat entri Biodata Zed Zaidi ataupun Nama Sebenar Zed Zaidi ,


Jadi gua saja google-google cari maklumat tentang Zed Zaidi dapat la korek-korek dari Friendster dia...hihi



 BIODATA ZED ZAIDI


NAMA : Rozaidi Abdul Jamil

NAMA MANJA : Zed Zaidi

TARIKH LAHIR
: 27 Jun 1980

TEMPAT TINGGAL
: Kuala Lumpur

PENDIDIKAN : Diploma Computer Science, UPM..,Degree in Law Administration, UiTM

KERJAYA : Model, Pelakon , Penyanyi , Usahawan

ARTIS PUJAAN : Ujang9897

URL BLOG :  http://zedzaidi.blogspot.com/ ( mesti korang terus terjah kan.., dah bersawang blog dia)



***********************

Zed Zaidi ni aku pernah jumpa dan mamat ni tak sombong..serius.., dia jugak tak merokok...so memang ramai pompuan dan gadis di luar ni suka orang tak merokok ni, (aku pun tak merokok)


Saja try entri SEO ni kan..., Biodata Zizan Raja Lawak pun hari-hari orang masuk....hehe



Apa pun cantik kad kahwin Zed Zaidi dan bakal isteri zed zaidi bernama Natalia Mustafa, kenal dekat Facebook sampai kad kahwin pun ala-ala Facebook..





Gambar sumber dari Beutifulnara


Gua kenal yana dari YM patut kad kahwin ala-ala YM kan..hihi

update 

pembetulan..aku kenal yana dari MIRC..bukan YM...hahaha.. *sia2 kena bongok dgn YANA...grrrr



Sekian...Peace (~_^)v


p/s : Biodata korang apa wei..


Artikel Terkait

39 comments

This comment has been removed by the author.

dah terlambat ekau nak ubah kad jemputan..terimo ajo la ujang..haha

ideas bernas tu ..kad kawen gitu ...

penah gak jumpa zed zaidi kat lotus ampang memalam dedulu... hari ni kepit awek seksi ni ..esok lusa awek len plak...
kawan je kot... pepe hal mamat ni idak sombong ...die rajin senyum

perghh... lawo kad jemputan.... yg penting besday beliaw same tarikh ngan kaweee.... :p

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/04/sketsa-kahwin-si-ujang-by-pembawa.html

ujang nah

nk ke biodata ktorg?

main bioldata ni ala2 macam buku otograp masa sekolah dulu...hihi

sempoi an design kad kwen tuh .. kretip btul .. huhu

cover traffic ye bang..ahhahahhahaha..

perghhhh!!! artis pujaan UJANG?? bila masa pulaknyeee UJANG jd artissss nieyh..agagagaa..sejak kawan bek ngan Heliza ek ek ? hek3

huwaaa..sweetnye kad kawen..huhu..

serius ke kad kahwn diorg cmtu?
gile unik!

slamat pengantin baru ye ujang..meh singgah sini..
http://farrahsyazana.blogspot.com/2011/04/korang-nak-kad-kawen-yg-macam-mane.html

gila..kita kenal dari mirc la..!! grr~

ntah..kau ngan yana kenal dari mirc la..ngek~!! aku baru nak sound yana dah potong line..dem~!!!

pautunya kaler2 cam mirc tu ha..siap ada Quiz lagi bagai... hahaha.... jemput #mamak, #kampung, #jawa, #kl dsb..keh keh keh...

ekha dh lame follow blog zed tu.tp cm mls dh nk bkak.brkulat dh kot.he2 :p

salah la ko!! sengal...mirc tu ape?? hahaha

saye kenal my fiance lam tagged..kad kawen nnti ala-ala tagged la..huahahahehe..

sebelum baca cerita, saya baca entry dahulu dan sebelum terperusuk terus dalam jantung nk jerit TIDAAAKKK dulu.. skang da ready nak baca... dengan linangan airmata, cehhhh..

tahniah gaklah kan, kad tu memg sempoi, kalau kahwin dengan sepupu. mcm ne pulak kadnya eak..

*nak ke biodata kami... twing2

nama samaran:cik Eka
nama tah hape2:mata bulat cam petai
kawan baik:rahsia
Makanan kegemaran:mak masak
minuman kegemaran:yg halal
nama bf:rahsia
tempat dibebaskan dari perut mak:hospital..


dan banyak lagi tapi agak masal nak tulis..sekian terima kasih..
waaahhh strategi berbelog ni...ada isi tersirat cam nak buat rumusan...hahahaha..
setiap kali artis ada gosip kita wat biodata tau..hahaha

hahahaha..siann,,
free2 je kena ngan yana..
tp btol la ckp man yusoef tu..
mirc tu ape??
lalala~

haha..

zaman itu masih belom ada YM lagi

mirc?? wah, rindu bangat time tuh.. hehe :p

p/s : ntah ke mn la hilangnya pakwe2 mirc aku dlu..

kena gila dgn bakal isteri,, kekeke ;p

kad enibeseri la buat ala mIrc..hihi

Topik zedzaidi okey lagi.
tak bleh bla kena dengan bakal bini.
apadaaaa!
Pstt: nanti jgn lupa ulang tahun kahwin tau
HAHAHA :P

haha...kalau kenal dr myspace.kad kawen pown ala2 myspace gak..
;)

idea yg cun gak ni.. kalau kenal dekat pondok bas, buat kad ala2 pondok bas.. lps ni bg lg canggih masa nak celeb. anibeseri ke dapat anak ke.. kau jgn tak bagi lak, kang kecik ati dak yana, tidur luar kau nanti.. tapi takpe.. kau boleh makan durian... kihkihkih..

sape kate cinte cyber x sampai jenjang pelamin kan kan kan! wa plak kt tagged =,=

mirc tu menatang ape??? aku x pernah dgr pun..


EmoticonEmoticon