Biodata Zed Zaidi | Kad Kahwin Zed Zaidi

Gua rasa takda orang pernah lagi buat entri Biodata Zed Zaidi ataupun Nama Sebenar Zed Zaidi ,

Jadi gua saja google-google cari maklumat tentang Zed Zaidi dapat la korek-korek dari Friendster dia...hihi



 BIODATA ZED ZAIDI


NAMA : Rozaidi Abdul Jamil

NAMA MANJA : Zed Zaidi

TARIKH LAHIR
: 27 Jun 1980

TEMPAT TINGGAL
: Kuala Lumpur

PENDIDIKAN : Diploma Computer Science, UPM..,Degree in Law Administration, UiTM

KERJAYA : Model, Pelakon , Penyanyi , Usahawan

ARTIS PUJAAN : Ujang9897

URL BLOG :  http://zedzaidi.blogspot.com/ ( mesti korang terus terjah kan.., dah bersawang blog dia)



***********************

Zed Zaidi ni aku pernah jumpa dan mamat ni tak sombong..serius.., dia jugak tak merokok...so memang ramai pompuan dan gadis di luar ni suka orang tak merokok ni, (aku pun tak merokok)


Saja try entri SEO ni kan..., Biodata Zizan Raja Lawak pun hari-hari orang masuk....hehe



Apa pun cantik kad kahwin Zed Zaidi dan bakal isteri zed zaidi bernama Natalia Mustafa, kenal dekat Facebook sampai kad kahwin pun ala-ala Facebook..





Gambar sumber dari Beutifulnara


Gua kenal yana dari YM patut kad kahwin ala-ala YM kan..hihi

update 

pembetulan..aku kenal yana dari MIRC..bukan YM...hahaha.. *sia2 kena bongok dgn YANA...grrrr



Sekian...Peace (~_^)v


p/s : Biodata korang apa wei..


{ 39 comments.. read them below or add one }

eima eima April 21, 2011 at 4:19 PM
This comment has been removed by the author.
Syuhadah Razali Syuhadah Razali April 21, 2011 at 4:19 PM
dah terlambat ekau nak ubah kad jemputan..terimo ajo la ujang..haha
eima eima April 21, 2011 at 4:20 PM
ideas bernas tu ..kad kawen gitu ...

penah gak jumpa zed zaidi kat lotus ampang memalam dedulu... hari ni kepit awek seksi ni ..esok lusa awek len plak...
kawan je kot... pepe hal mamat ni idak sombong ...die rajin senyum
Jemari MonteL Jemari MonteL April 21, 2011 at 4:22 PM
perghh... lawo kad jemputan.... yg penting besday beliaw same tarikh ngan kaweee.... :p
Miss Ran Miss Ran April 21, 2011 at 4:25 PM
http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/04/sketsa-kahwin-si-ujang-by-pembawa.html

ujang nah

nk ke biodata ktorg?
Aku Ibu Muda Aku Ibu Muda April 21, 2011 at 4:30 PM
main bioldata ni ala2 macam buku otograp masa sekolah dulu...hihi
Bulan Purnama Bulan Purnama April 21, 2011 at 4:38 PM
sempoi an design kad kwen tuh .. kretip btul .. huhu
cik ayin cik ayin April 21, 2011 at 4:44 PM
terbaek ah kad kawen dia...
darxniq darxniq April 21, 2011 at 4:48 PM
cover traffic ye bang..ahhahahhahaha..
laskar pelangi laskar pelangi April 21, 2011 at 4:55 PM
perghhhh!!! artis pujaan UJANG?? bila masa pulaknyeee UJANG jd artissss nieyh..agagagaa..sejak kawan bek ngan Heliza ek ek ? hek3
Dayana Aj Dayana Aj April 21, 2011 at 4:57 PM
huwaaa..sweetnye kad kawen..huhu..
lea lea April 21, 2011 at 4:57 PM
serius ke kad kahwn diorg cmtu?
gile unik!
fasya fasya April 21, 2011 at 4:59 PM
slamat pengantin baru ye ujang..meh singgah sini..
http://farrahsyazana.blogspot.com/2011/04/korang-nak-kad-kawen-yg-macam-mane.html
YanaMIB YanaMIB April 21, 2011 at 5:00 PM
gila..kita kenal dari mirc la..!! grr~
Pendekar Berkuda Pendekar Berkuda April 21, 2011 at 5:04 PM
ntah..kau ngan yana kenal dari mirc la..ngek~!! aku baru nak sound yana dah potong line..dem~!!!
Pendekar Berkuda Pendekar Berkuda April 21, 2011 at 5:05 PM
pautunya kaler2 cam mirc tu ha..siap ada Quiz lagi bagai... hahaha.... jemput #mamak, #kampung, #jawa, #kl dsb..keh keh keh...
Ekha Miranda Ekha Miranda April 21, 2011 at 5:11 PM
ekha dh lame follow blog zed tu.tp cm mls dh nk bkak.brkulat dh kot.he2 :p
man yusoef man yusoef April 21, 2011 at 5:21 PM
salah la ko!! sengal...mirc tu ape?? hahaha
bunga.cinta bunga.cinta April 21, 2011 at 5:53 PM
saye kenal my fiance lam tagged..kad kawen nnti ala-ala tagged la..huahahahehe..
A y e s h a Ramlee A y e s h a Ramlee April 21, 2011 at 7:09 PM
sebelum baca cerita, saya baca entry dahulu dan sebelum terperusuk terus dalam jantung nk jerit TIDAAAKKK dulu.. skang da ready nak baca... dengan linangan airmata, cehhhh..
A y e s h a Ramlee A y e s h a Ramlee April 21, 2011 at 7:16 PM
tahniah gaklah kan, kad tu memg sempoi, kalau kahwin dengan sepupu. mcm ne pulak kadnya eak..

*nak ke biodata kami... twing2
Cik Eka Cik Eka April 21, 2011 at 7:20 PM
nama samaran:cik Eka
nama tah hape2:mata bulat cam petai
kawan baik:rahsia
Makanan kegemaran:mak masak
minuman kegemaran:yg halal
nama bf:rahsia
tempat dibebaskan dari perut mak:hospital..


dan banyak lagi tapi agak masal nak tulis..sekian terima kasih..
waaahhh strategi berbelog ni...ada isi tersirat cam nak buat rumusan...hahahaha..
setiap kali artis ada gosip kita wat biodata tau..hahaha
cik pulau cik pulau April 21, 2011 at 7:39 PM
hahahaha..siann,,
free2 je kena ngan yana..
tp btol la ckp man yusoef tu..
mirc tu ape??
lalala~
Cik Cempaka Cik Cempaka April 21, 2011 at 7:54 PM
haha..

zaman itu masih belom ada YM lagi
najwa's najwa's April 21, 2011 at 9:01 PM
mirc?? wah, rindu bangat time tuh.. hehe :p

p/s : ntah ke mn la hilangnya pakwe2 mirc aku dlu..
♥sophie♥ ♥sophie♥ April 21, 2011 at 9:27 PM
kena gila dgn bakal isteri,, kekeke ;p
cantekk cantekk April 21, 2011 at 9:40 PM
kad enibeseri la buat ala mIrc..hihi
rafidahfarhana rafidahfarhana April 22, 2011 at 12:58 AM
Topik zedzaidi okey lagi.
tak bleh bla kena dengan bakal bini.
apadaaaa!
Pstt: nanti jgn lupa ulang tahun kahwin tau
HAHAHA :P
fyna fyna April 22, 2011 at 9:00 AM
haha...kalau kenal dr myspace.kad kawen pown ala2 myspace gak..
;)
aizamia3 aizamia3 April 22, 2011 at 9:53 AM
idea yg cun gak ni.. kalau kenal dekat pondok bas, buat kad ala2 pondok bas.. lps ni bg lg canggih masa nak celeb. anibeseri ke dapat anak ke.. kau jgn tak bagi lak, kang kecik ati dak yana, tidur luar kau nanti.. tapi takpe.. kau boleh makan durian... kihkihkih..
Ct Arina Ct Arina April 22, 2011 at 11:37 AM
sape kate cinte cyber x sampai jenjang pelamin kan kan kan! wa plak kt tagged =,=
Faizal Fredley Faizal Fredley April 22, 2011 at 12:02 PM
mirc tu menatang ape??? aku x pernah dgr pun..