Thursday, April 14, 2011

Blogger Universiti Hensem-hensem

(gaya awek seksi)

*****************************

Ketajuk Sebenar



UBM masih baru dan telah ramai tahu kot...,diterajui oleh 5 orang anak muda yang hensem....('',)

Walaupun aku bukan lagi dikalangan blogger Universiti...saja sokong kawan-kawan dengan buat entri minggu orientasi iaitu segmen dari Blog UBM



Nama anda dan nama blog anda....?? 

-Mohd Azfar bin Roslan @ ujang
- Erti Kehidupan

Sejak bila mula berblog...?

-Aku pun tak ingat tarikh yang tepat..., tapi dalam bulan 12 tahun lepas la..korang tengok la dekat "Blog Archive" aku bila entri aku mula berblog..

 
Apa pandangan anda mengenai dunia blog darsawarsa kini....?

- Pandangan aku ek.., tak reti sebenarnya nak jawap soalan macam ni..., apa yang aku pandang macam best jer..hehe.., tapi kalau ada isu dalam blog ni mcm kelakar...lagi2 kalau gaduh2..macam bongok jer rasa
- Aku masih baru dalam dunia blog ni..,

Pandangan anda mengenai IPTM (institut pengajian tinggi maya) pertama ini...?

- Bagus la ada idea2 macam ni...tapi jangan lama-lama jadi merepek dah la.., sebab biasanya ada benda-benda macam ni mesti jadi isu...sebabnya macam2 hal...,
- Harap takda jadi isu-isu yang tak best...dan semoga sukses...

keterangan lanjut di SINI

P/S : Join la GA aku..hee

Artikel Terkait

13 comments

kasi up sket laa hadiah tu .
nnti kn dpt hdiah time khwen .
curi satu buat GA .
wakakaka;p

ko baru masok ke jang.. cian ko intake last ek.. naseb bek ade kosong lg :)

naseb baik lah tarikh nak nikah tu ingat, hahaha

ko kelas apa ? sama ngan aku tak ?

baru masuk ke ujang?
jgn slalu ponteng kelas naaa..haha

ujang=1st batch graduan UBM.hidup UBM.

aku nyer no gilira 41.. lalalalala..=p

oh..good! prof akn pertimbangkan.. :')

dtg melawat sahabat seuniversiti..
tahniah dpt masuk UBM
feel free dtg lawat ea~

http://safiyahezora.blogspot.com/2011/04/minggu-orientasi-ubm-mari-berkenalan.html


EmoticonEmoticon