Saturday, April 23, 2011

Cucu yang bongok




Seorang atok membawa cucunya bernama Ben ke pejabat pos untuk menghantar surat. Cucunya bertanya bila melihat atoknya memasukkan surat ke dalam tong berwarna merah.(peti surat)


Ben : Atok buat apa tu?

Atok  : Atok bagi surat kat kawan atok, cu!

Cucunya bertanya lagi,

Ben : Apa bangang sangat kawan atok duduk dalam tong merah tu?

Atok : Derm...!!! bongok jugak cucu aku ni...

Sekian...



(Ben apabila 50tahun)


" Ben nama sebenar yang digunakan adalah untuk hiburan penulis..."



" Moral of the Story"

- Nak cakap dengan budak macam Ben kena la jawap dengan detail

- Jangan la ada cucu macam Ben 


P/S : Minggu depan aku rasa nak cuti di blog..,rasa jer la..tapi tak tau la..

Artikel Terkait

35 comments

miahahahaha

hang memang nyah yang sengal !

hahaha!

senget!

p/s : jangan lah cuti..sunyi blog takde entry hot2 ujang!:p

ISH TAK BAIK KATA CUCU BONGOK..~

HAHHAAH~~=p

hahaha..atuk kene xplain kot.. ni sume salah atok

nak cuti konon.... dh prepare benda len la tu... nk jumpe pakar batin bagi kuat.... hahahaha

eh dose ngate cucu bongok......

ayokkkkk

vote for eka..

http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=220411125617961

fine.kelakar!
hahaha! cuti blog ni cuti kawen ke?

eh dose ngate cucu bongok......

ayokkkkk

vote for eka..

http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=220411125617961

dangg punya cucu ! ahaha
jang jgn ajar cucu nnti cmtuh ahh parahh laa HAHA

awat sengal sangat ni !!! huaarrgghh~ ada jugak cucu macam ni.

kasi pelempang jugak cucu cam tu...hahaha =D

kasi pelempang jugak cucu cam tu...hahaha =D

hahahhaha...kesian cucu bernama ben ea...hekhekhek~~

eh ujang..tak masuk ke pertandingan blogger of the year??kalau masuk nk mengundi ni..:)


^___^v

ahahaha......xbaik tol ujang.....

p/s : cuti le....tumpu pada mjlis kawin tuh....

alaahaaii beng nih.. huhuuu..

*nnty nk pegi weddg brader ujang nga sis yana boleh?? (wahahaa.. ta malu)

hahaha....betullah "bongok"....kan.

sian nengok kebongokkan cucu atuk tu ye huhuhuhu

hahah...berseeonok la ko skarang ye...nnt kat atas plamin nnt..ktorang wat pulak kat ko..hahahah... #kejam

cuti blog? takut kena kacau/ kena sakat dengan blogger lain sampai tergagap akad nikah ke? ahaha...ujang2...

sebelum cuti sila hapdet senarai random GA..hihi

atuk ke cucu y bongok??salah atuk jgak ckap nk bagi surat,len kali ckap la nk post surat..hehehe..

hahaha cucu alaf 21.. peti surat pon xtau pe fungsiny.. klau aku dh lme kne luku pale~~

jemput singgah ANASAURUS :)

atok zaman moden! pandai ckp " Demm!!!" haha.. :)

apsal gambar ben tu tak gerak2 mcm slalu??

apsal gambar ben tu tak gerak2 mcm slalu??

ko jgn online mase tgh bersanding plak jang hahaha

haha..xmenahan cucu nama ben...
kah3!!
jahat gilos cucu cakap atok bangang..!!
haahahahaha

✿salam singgah dari mummyweiyda✿
✿eppy blogging ya!!✿
(◕‿◕✿)

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog


EmoticonEmoticon