Monday, April 25, 2011

GA aku tutup hari ini..[via nokia 3310]

Di sebabkan masa mencemburui aku..., maka aku rasa nak tutup GA aku hari ini...cadangnya nak buat sebulan.., tetapi disebabkan aku nak kahwin ni..takut tak terupdate pulak blog ni nanti..hihi

Yerla kan..dah kahwin mesti nak pergi honeymoon semua.., mesti tak sempat nak godek2 blog ni.., tapi aku rasa nak gak update blog masa honeymoon nanti..('',)

So sesiapa yang belum join dan nak join GA aku..sila la klik Gambar Heliza di sidebar blog aku tu ok.., hadiah tak la banyak macam GA YUYU..tapi lebih dari 10 hadiah...,

Sesiapa nak join cepat-cepat sebelum tepat pukul 12.00am ni ok.., taknak tag-tag pun takpa...di beri kelonggaran..(ramai gak yang join tak TAG hihi)

Ok la..gerak dulu, aku tengah jaga student final exam ni..('',)


sekian..peace (~_^)v



p/s : bosan wei jaga exam ni..grrr..


Artikel Terkait

20 comments

waaa. abg ujang , fai baru je join tadi .
agak agak laku tak ni :(

waaaaaa :(

cik fai..sempat jer lagi..janji sblm mlm ni ok..=)

hihi ^^
ni fai punye :)
http://faikee2011.blogspot.com/2011/04/giveaway-ujang9897.html

yeay...nsb baik dah join..heheheh~~

ujang..update terkini senarai blogger yang join kat ne? :)

selamat menjaga budak peksa laa Jang oiii...gegege..

Tengah jage exam sempat update blog ape...

name ak jgn tak listed plak!
lepas ni aku nak aktifkan GA aku plak. tlg war2kan eh..;D

semoga eka memenanginya....hahaha

http://bidadarikayangan90.blogspot.com/2011/04/giveaway-ujang-9897.html


baru aja join...hukhuk.....

syukur masuh sempat.. =D

di tag oleh A y e s h a Ramlee

http://khadiah.blogspot.com/2011/04/giveaway-ujang9897.html

yer, yer cepat join...lambat rugiii....^__^

penganjur hadiah pun nak join jugak la..haha

waa yess dayana da listed :D!

:) ta sabo nih

awalnyee..kene jaga exam..aku ari khamiss niee..hmm...mst bosan gilerr..camne ko leh online smbil bukak blog nie? konpius aku....

jangan tak bukak blog sudah.. takpun lupa password.. kihkihkih.. takpun dak YANA sorokkan 3310 kau itu..

uit jangg..
honeymoon ke blog??
blog ke honeymoon??
kih3!!
jangan kentut merata2 sudah..
euww!!
ahahahaa


☆┌─┐ ─┐☆
☆│▒│ /▒/
☆│▒│/▒/
☆│▒ /▒/─┬─┐... HYE!! HYE!!
☆│▒│▒|▒│▒│ ..PEACE....
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
❤salam singgah dari mummyweiyda❤
❤eppy blogging ya!!❤

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog


EmoticonEmoticon