GA aku tutup hari ini..[via nokia 3310]

Di sebabkan masa mencemburui aku..., maka aku rasa nak tutup GA aku hari ini...cadangnya nak buat sebulan.., tetapi disebabkan aku nak kahwin ni..takut tak terupdate pulak blog ni nanti..hihi

Yerla kan..dah kahwin mesti nak pergi honeymoon semua.., mesti tak sempat nak godek2 blog ni.., tapi aku rasa nak gak update blog masa honeymoon nanti..('',)

So sesiapa yang belum join dan nak join GA aku..sila la klik Gambar Heliza di sidebar blog aku tu ok.., hadiah tak la banyak macam GA YUYU..tapi lebih dari 10 hadiah...,

Sesiapa nak join cepat-cepat sebelum tepat pukul 12.00am ni ok.., taknak tag-tag pun takpa...di beri kelonggaran..(ramai gak yang join tak TAG hihi)

Ok la..gerak dulu, aku tengah jaga student final exam ni..('',)


sekian..peace (~_^)v



p/s : bosan wei jaga exam ni..grrr..


GA aku tutup hari ini..[via nokia 3310]

{ 20 comments.. read them below or add one }

cik fai cik fai April 25, 2011 at 12:22 PM
waaa. abg ujang , fai baru je join tadi .
agak agak laku tak ni :(

waaaaaa :(
Ujang9897 Ujang9897 April 25, 2011 at 12:25 PM
cik fai..sempat jer lagi..janji sblm mlm ni ok..=)
cik fai cik fai April 25, 2011 at 12:26 PM
hihi ^^
ni fai punye :)
http://faikee2011.blogspot.com/2011/04/giveaway-ujang9897.html
Bella Bell Bella Bell April 25, 2011 at 12:27 PM
yeay...nsb baik dah join..heheheh~~

ujang..update terkini senarai blogger yang join kat ne? :)
Eza Ridzwan Eza Ridzwan April 25, 2011 at 12:28 PM
selamat menjaga budak peksa laa Jang oiii...gegege..
pena rozie pena rozie April 25, 2011 at 12:45 PM
Tengah jage exam sempat update blog ape...
mynameismy mynameismy April 25, 2011 at 12:48 PM
name ak jgn tak listed plak!
lepas ni aku nak aktifkan GA aku plak. tlg war2kan eh..;D
Cik Eka Cik Eka April 25, 2011 at 1:04 PM
semoga eka memenanginya....hahaha
eryzi eryzi April 25, 2011 at 1:14 PM
http://bidadarikayangan90.blogspot.com/2011/04/giveaway-ujang-9897.html


baru aja join...hukhuk.....
NaDiA NaDiA April 25, 2011 at 1:30 PM
syukur masuh sempat.. =D

di tag oleh A y e s h a Ramlee

http://khadiah.blogspot.com/2011/04/giveaway-ujang9897.html
✿❤Cik Izan❤✿ ✿❤Cik Izan❤✿ April 25, 2011 at 2:42 PM
yer, yer cepat join...lambat rugiii....^__^
Pembawa_Wacana Pembawa_Wacana April 25, 2011 at 2:45 PM
penganjur hadiah pun nak join jugak la..haha
Dayana AZ Dayana AZ April 25, 2011 at 2:45 PM
waa yess dayana da listed :D!

:) ta sabo nih
putribongsu putribongsu April 25, 2011 at 3:07 PM
bosan gak lah...jom main carom
lalink7 lalink7 April 25, 2011 at 4:27 PM
awalnyee..kene jaga exam..aku ari khamiss niee..hmm...mst bosan gilerr..camne ko leh online smbil bukak blog nie? konpius aku....
aizamia3 aizamia3 April 25, 2011 at 5:20 PM
jangan tak bukak blog sudah.. takpun lupa password.. kihkihkih.. takpun dak YANA sorokkan 3310 kau itu..
♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ ♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ April 26, 2011 at 5:55 PM
uit jangg..
honeymoon ke blog??
blog ke honeymoon??
kih3!!
jangan kentut merata2 sudah..
euww!!
ahahahaa


☆┌─┐ ─┐☆
☆│▒│ /▒/
☆│▒│/▒/
☆│▒ /▒/─┬─┐... HYE!! HYE!!
☆│▒│▒|▒│▒│ ..PEACE....
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
❤salam singgah dari mummyweiyda❤
❤eppy blogging ya!!❤

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog