Monday, April 18, 2011

Hadiah GA di tambah lagi !!

Tambahan Hadiah Giveaway kali ini di sponsor oleh Toyol Kiut  dan Pembaca Wacana ('',)



Hari itu Toyol Kiut bagi tahu aku dia nak sponsor hadiah.., tadi aku baru baca email dia yang dia nak sponsor  


Topup RM10 untuk 3 orang 


Lepas itu kawan opis aku merangkap blogger juga iaitu  Pembawa Wacana  pun nak sponsor


Topup RM5 untuk seorang




Hadiah dari sponsor sebelum ini ialah :


oleh Darxniq  
DOMAIN(setahun) untuk seorang

oleh Prince  
 
Topup RM 10 untuk seorang

oleh Mamazara 

Shawl untuk seorang

oleh Fakhrul

Topup Rm10 untung seorang

oleh
Mamaema
Tudung untuk dua orang

oleh
CikBulat
Design Blog untuk seorang


masih belum terlewat untuk siapa yang nak join..('',)

Nak join klik SINI ek 




ingat nk tutup minggu ini atau minggu depan la...

nak sponsor boleh email m.azfar9897@gmail.com atau komen jer mana2..=)

Sekian..Peace (~_^)v



p/s : nak pergi berjalan keliling UPM edarkan kad..(bos sori ngula jap)



 

Artikel Terkait

28 comments

cepat up lagi hadiaH!!! aku join nnti...hahaha

murah rezeki bakal pengntin ni kann... hehehe

perh untunglah ramai sponsor.. ini sbb ko nak kawen lah niE.. sbb nanti dtg xyah bawak hadiah dah AHAHAHAHAHAHA

untung ujang buat GA nie...ramai sponsor tue..harap2 aku menang la

pergh..nie yg makin terliur nak join nie..tunggu entry maera!! =)

xde org nk sponsor mesin basuh ke?? hekhek =P

pergh giler!

aku gak kena kuar duit sendiri beli hadiah utk GA sendiri..T_T

aku nak semua2 hadiah tu!!!

wahh hadiah byk nih..jgn ko tak cabut nama sis ye ujang!hehe

sini punya kad bila nak edar erkh...

kalau ada kad hadiah kahwin dapat..tak ada kad hadiah kahwin tak dapat (ugut sikit)...heheehe

cepat tutup la ujangggg !!

nggak sabo dah nih..:p

ramainya sponser.lg cerah la peluang nk menang kan?hehe

kah kah ...ujang ramai tol sponser GA ko...terase semangat lak aku nak sponser. tp aku leh sponser MakeOver Free jer hahaha. ader kew orang yg nak ?? hihihi

makin hangat GA ni jadinya bila ramai sponsor.. ;)

Wahhhhh... meriah nyer hadiah.. ada can nak monang ni...

semoga semua pensponsor bertambah2 rezeki

wah..bestnya.. moga-moga namaku tersangkut dan menang...

dasat laa, ramai sponser , rezeki nak kawen , haha .. aku nak sponser gak , tp xtau nak sponser ape .. sponser bini boleh? haha

wow. ramai nye penaja ga..

tolong vote untuk cik su dalam Kotex Fresh Face Search. caranya g ke http://apps.facebook.com/kotexfresh/ tekan vote now dan search suriani salleh. nampak gambar tekan vote dan vote now

gile banyak sponsor kau janggg


EmoticonEmoticon