Senarai Penuh Peserta GA...,Tolong semak...

 (Tiru gaya awek blogger hasil dari Ben Ashaari)



Selamat Hari Selasa....,



Aku telah update senarai peserta yang join GA aku sepenuhnya sebanyak 335 penyertaan.., dan sesiapa yang tertinggal link tolong roger aku sebelum aku menekan butang RANDOM.ORG tengah hari karang...terima kasih



( semak disini)


Aku akan mulakan dengan hadiah

1 pemenang topup rm10
2 pemenang topup rm5




Untuk jemputan Kahwin aku klik SINI


p/s : bekpes nasi lemak..hihi

{ 28 comments.. read them below or add one }

Isteri Encek Bard Isteri Encek Bard April 26, 2011 at 8:56 AM
erkkk tiru awek blogger hengat cun ker.. ekekkekke.. sumbang jer ujang buat gaya tu
qasehraihan qasehraihan April 26, 2011 at 9:03 AM
gitu ke awek blogger???klu awek xblogger cne lak??hakhak

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/risiko-risiko-bila-jadi-cikgu.html
cantekk cantekk April 26, 2011 at 9:06 AM
perghh lumayan tol jumlah pnyertaan ;-D caya la, lpas kawen wat GA lg ea ;-D
wanda arry wanda arry April 26, 2011 at 9:23 AM
mownink..da chek..no 69..bgi dpt adiah gak taw Ujang :)
♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ ♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ April 26, 2011 at 9:36 AM
motif gambar? ahahahaha
makin x paham dgn ragam org nak kawin nih ;p

ke practise gaya sexy abad ini ahahaha alahai jangg oiii..
Liza @ Adzriel AB Liza @ Adzriel AB April 26, 2011 at 9:39 AM
ehhh... nama akak tak de sebab tak join. terlepas aje.. taulah tarikh dah dekat.. jgn buat pelik adik oii..he..he..
!✿❤Cik Izan❤✿! !✿❤Cik Izan❤✿! April 26, 2011 at 9:42 AM
tengah practice gaya2 terseksa ker tu..hahaha...pagi2 dah menggeletek perut aku...hadoiii!
eima eima April 26, 2011 at 9:55 AM
aku join...sbb mood aku ke laut...
good luck la pd yg join tuh ....
Tasha Tasha April 26, 2011 at 9:56 AM
ujang!!!! i dah check, entry I nape tak de?? huwaaa....

http://natasha1987.blogspot.com/2011/04/more-info-klik-this-banner-okay-dah.html
mas saari mas saari April 26, 2011 at 10:11 AM
dah semak! no.63..

fuh kiri.. fuh kanan... harap bertuahlah
Tasha Tasha April 26, 2011 at 10:38 AM
rasanya aritu ada tinggalkan link lah~
chii chii April 26, 2011 at 12:16 PM
wahh..ramai nya..
noted..chii punya pun ada skali :D
Ain Zulaikha Ain Zulaikha April 26, 2011 at 12:16 PM
ain tak pernah macam ni tau =.=
mynameismy mynameismy April 26, 2011 at 12:28 PM
aku nak domain!!;P

weh bile nak join GA aku? grrr
Lydia Miza(Aidyl Azim) Lydia Miza(Aidyl Azim) April 26, 2011 at 12:48 PM
ramainyer penyertaan.tahniah ujang.sambutan hangat.
Bella Bell Bella Bell April 26, 2011 at 1:10 PM
smlm dah check..rasa2 ada...yang azroy kassim punya pon ada..tQ ujang ^__^v
Cik Eka Cik Eka April 26, 2011 at 1:12 PM
ok dah cek dah.....hehehehe
ada..kalau takda memang nak kena kentot..hahaha

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fekahafizy.blogspot.com%2F2011%2F04%2Fsaya-belum-terdesak-lagi-pun-nak.html&h=56ba6
aizamia3 aizamia3 April 26, 2011 at 2:07 PM
ok dah masuk dalam senarai..

psstt: tak tahan tengok gambar tu.. betuller pinky momma.. peel org nk kahwin buat orang sekeliling dia pulak yang pening... ;)
♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ ♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ April 26, 2011 at 5:52 PM
muahaha!! tergoda tgk gambaw tuh..
ilang arah dah ni sejak nak kawen..
hehehe..
xcited ni!!~`
jang..pasni buat adiah topup 100 lak..
sure 1000 yang join ni..
nak2 yg kena ni kiter!!
fuh..masyukk!!


☆┌─┐ ─┐☆
☆│▒│ /▒/
☆│▒│/▒/
☆│▒ /▒/─┬─┐... HYE!! HYE!!
☆│▒│▒|▒│▒│ ..PEACE....
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
❤salam singgah dari mummyweiyda❤
❤eppy blogging ya!!❤

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog