Tuesday, April 26, 2011

Senarai Penuh Peserta GA...,Tolong semak...

 (Tiru gaya awek blogger hasil dari Ben Ashaari)



Selamat Hari Selasa....,



Aku telah update senarai peserta yang join GA aku sepenuhnya sebanyak 335 penyertaan.., dan sesiapa yang tertinggal link tolong roger aku sebelum aku menekan butang RANDOM.ORG tengah hari karang...terima kasih



( semak disini)


Aku akan mulakan dengan hadiah

1 pemenang topup rm10
2 pemenang topup rm5




Untuk jemputan Kahwin aku klik SINI


p/s : bekpes nasi lemak..hihi

Artikel Terkait

28 comments

erkkk tiru awek blogger hengat cun ker.. ekekkekke.. sumbang jer ujang buat gaya tu

gitu ke awek blogger???klu awek xblogger cne lak??hakhak

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/risiko-risiko-bila-jadi-cikgu.html

perghh lumayan tol jumlah pnyertaan ;-D caya la, lpas kawen wat GA lg ea ;-D

mownink..da chek..no 69..bgi dpt adiah gak taw Ujang :)

motif gambar? ahahahaha
makin x paham dgn ragam org nak kawin nih ;p

ke practise gaya sexy abad ini ahahaha alahai jangg oiii..

ehhh... nama akak tak de sebab tak join. terlepas aje.. taulah tarikh dah dekat.. jgn buat pelik adik oii..he..he..

tengah practice gaya2 terseksa ker tu..hahaha...pagi2 dah menggeletek perut aku...hadoiii!

aku join...sbb mood aku ke laut...
good luck la pd yg join tuh ....

ujang!!!! i dah check, entry I nape tak de?? huwaaa....

http://natasha1987.blogspot.com/2011/04/more-info-klik-this-banner-okay-dah.html

dah semak! no.63..

fuh kiri.. fuh kanan... harap bertuahlah

rasanya aritu ada tinggalkan link lah~

wahh..ramai nya..
noted..chii punya pun ada skali :D

aku nak domain!!;P

weh bile nak join GA aku? grrr

ramainyer penyertaan.tahniah ujang.sambutan hangat.

smlm dah check..rasa2 ada...yang azroy kassim punya pon ada..tQ ujang ^__^v

ok dah cek dah.....hehehehe
ada..kalau takda memang nak kena kentot..hahaha

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fekahafizy.blogspot.com%2F2011%2F04%2Fsaya-belum-terdesak-lagi-pun-nak.html&h=56ba6

ok dah masuk dalam senarai..

psstt: tak tahan tengok gambar tu.. betuller pinky momma.. peel org nk kahwin buat orang sekeliling dia pulak yang pening... ;)

muahaha!! tergoda tgk gambaw tuh..
ilang arah dah ni sejak nak kawen..
hehehe..
xcited ni!!~`
jang..pasni buat adiah topup 100 lak..
sure 1000 yang join ni..
nak2 yg kena ni kiter!!
fuh..masyukk!!


☆┌─┐ ─┐☆
☆│▒│ /▒/
☆│▒│/▒/
☆│▒ /▒/─┬─┐... HYE!! HYE!!
☆│▒│▒|▒│▒│ ..PEACE....
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
❤salam singgah dari mummyweiyda❤
❤eppy blogging ya!!❤

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog


EmoticonEmoticon