Trailer Cerita Merong Maha Ujang



Dalam sebuah bandar yang indah.., lahir seorang MERONG bernama MERONG MAHA UJANG..,MERONG MAHA UJANG terkenal dengan susuk tubuhnya yang tegap dan rupa paras yang hensem...,

Ramai wanita tergilakan Ujang dan cuba untuk menambat hati Ujang tetapi gagal..., My yang poyo adalah insan terakhir yang cuba untuk menambat hati Ujang..., pelbagai ayat dia cuba untuk menampat hati jejaka hensem ini

************************


My : hai ujang..awk hensem la..

Ujang : hai..erm..baru tau ker..

My : tau lama dah.., sms siapa tu

Ujang : YANA la tunang aku..!!

My : cis dah bertunang ker..patut la takda siapa boleh ngorat kau

Ujang : memang la...,


Cerita selanjutnya nantikan di pawagam 2/5/2011(alasan sebab takda idea,hihi)




"SAMPAI MASA TIBANYA WAKTU, REDUP HATI KAUM BERDUA. BILA DUA JASAD BERSATU, HIDUP MATI JADI BERSAMA."

-ujang9897-



****************************


Nie adalah segmen dari Bro Framestone, untuk pedajal sambil ucapan kawin kepada aku.., jadi aku tanak pedajal diri sendiri..tapi puji diri sendiri..hehe..('',)

Nak join klik SINI <----tak tau la dah tutup ke belum..hehe


Moral of the Story

- wahai musuh-musuh ku..terima la hakikat yang aku ni comel dan hensem

- Jemput la datang kenduri kawin 2/5

- Selamat Menjadi Suami orang Ujang



Sekian..Peace (~_^)v


p/s : tiba-tiba aku rasa POYO pulak...derm..!!! argh..lantak la..

{ 55 comments.. read them below or add one }

mOoN mOoN April 21, 2011 at 10:46 AM
merong ke mereng jang...hakhak..

nyway,, selamat menjadi suami yang soleh dan penyayang yaaa...
mOoN mOoN April 21, 2011 at 10:46 AM
This comment has been removed by the author.
Syuhadah Razali Syuhadah Razali April 21, 2011 at 10:48 AM
tang hensem ujang je la ye..tak senonoh kentut pon ujang jugak..ahaha

selamat pengantin baru...cant wait nak tgk ujang dlm bju pengantin..hahahaha
Abang Zam Abang Zam April 21, 2011 at 10:49 AM
ujang..jauh la..aku nak datang pun takut semput kete aku..haha

*tempat pun tak tahu

ni entry latest aku : Mendidih Bersama : Cikgu Sekolah Menengah
[k]o{q}i[n] [k]o{q}i[n] April 21, 2011 at 10:50 AM
kompem aku dtg wehh...ko tggu je. aku akan tolong kentut skali nanti..muahahaha
Pembawa_Wacana Pembawa_Wacana April 21, 2011 at 10:50 AM
jangan terkentut masa bersanding sudah......ahahaha
eima eima April 21, 2011 at 10:50 AM
kenduri ko ari senin ek .. alamat rumah tak bg cam ne org nk pi mkn free..kesian ke anak aku nk ...meleleh air liur kuarkang sbb mak die kepingin nk mkn nasi kenduri ujang.....hahaha

aku doakan ko berjaya 1 akad je esok
Pembawa_Wacana Pembawa_Wacana April 21, 2011 at 10:51 AM
jangan terkentut masa bersanding sudah......ahahaha
putribongsu putribongsu April 21, 2011 at 10:51 AM
kehkehekhkeh....weii lagu tema cite ni apa?
Amiera Hilton Amiera Hilton April 21, 2011 at 10:55 AM
kemain tinggi memuji diri sndri ye ujang. hakhak
dwaty dwaty April 21, 2011 at 10:58 AM
tahniah.... masa bujang merong mahawangsa... dah kawen nanti merong mahasuasa la plak...
Isteri Encek Bard Isteri Encek Bard April 21, 2011 at 10:59 AM
hensem erk??? tangan didada, mata keratas
pena rozie pena rozie April 21, 2011 at 11:00 AM
ahaks... ade lagu tema tak??? kelakar la...
Ujang9897 Ujang9897 April 21, 2011 at 11:02 AM
wah...nak lagu tema ek...apa ek..

* jap2
Fakhrul1409 Fakhrul1409 April 21, 2011 at 11:02 AM
hahaha...merong yang terbaru ni! merojang 2011...hahahaa....ske ayat ko yg ni..

"SAMPAI MASA TIBANYA WAKTU, REDUP HATI KAUM BERDUA. BILA DUA JASAD BERSATU, HIDUP MATI JADI BERSAMA."

tp malang skli........Yana dh ckp, ensemm tp gila..hahahaha...sabo2..gilo itu ensem kn ujang..yana sorg je utk ko.. :D
~nadyahoney~ ~nadyahoney~ April 21, 2011 at 11:04 AM
merong yer ujang...harap2 nnt masa kawen xmereng yer..hehe
Finaz Jaafar Finaz Jaafar April 21, 2011 at 11:08 AM
nak terberak den baco !!! wahahaha
Tok Esah Tok Esah April 21, 2011 at 11:09 AM
haha, tergelak bace komen kak yana!!

hensem tp gila!!! haha

mcm mana lah kak yana ley terpikat!! acu citer acu citer!!
Belog MTT Belog MTT April 21, 2011 at 11:13 AM
merong maha mereng kentot....
bukan memang poyo ker? Hehe
✿❤Cik Izan❤✿ ✿❤Cik Izan❤✿ April 21, 2011 at 11:18 AM
asal masuk sini jer mesti perut aku geli...mcm digeletek....lawak sokmo ujang nih...
kakchik@ella kakchik@ella April 21, 2011 at 11:20 AM
selamat kawin adikku ujang dan yana. Eh .. lmbt lgi eh?? tak pe lah ..wish in advance,, kot la tk dpt dtg,, idak le kempunan. hihi ..
mas saari mas saari April 21, 2011 at 11:21 AM
hahahaha..tak menahan puji diri sendiri tu!

jom baca segmen dialog akak khas utk ujang!

http://masikarfan.blogspot.com/2011/04/segmen-dialog-blogger-bersama-pembaca.html
cik fza cik fza April 21, 2011 at 11:22 AM
ntah pa2.
dh praktis belom skrip nk aad nikah.
aiyok.
azrinrahim azrinrahim April 21, 2011 at 11:35 AM
tak pasti lg lh bro dpt dtng @ tak..haha time tu ad reunion n then berkenaandgn cerita untuk knekan abg ujang..nantikan ya..lalal
lea lea April 21, 2011 at 11:39 AM
mula-mula baca tajuk td,
rasa nak kutuk je ko, ish baru nak wat trailer sal movie ni ker

but last, bila bace betul..
hikayat merong maha ujang la....ish..
Dawa Dawa April 21, 2011 at 11:47 AM
dah xlama lg dah le ni, ujang. jauh sgt la nk gi. hehe. siap sedia smonya. jgn ada yg tertinggal ilmu2 tajul muluk tu. haha
laskar pelangi laskar pelangi April 21, 2011 at 11:58 AM
wahaha! perasan.. kih3x

anywy ujang, selamat pengantin baru..
yawww;)
mama comel mama comel April 21, 2011 at 12:02 PM
perasan2! hehehe...

selamat pengantin baru ye...semoga dapat menjadi suami yang membimbing isteri..jadi suami yg mithali..
mahirahnazlim mahirahnazlim April 21, 2011 at 12:05 PM
mereng maha ujang br ngam . HAHA perasan giler kau ujang oiii . syg betul kak yana kata hensem tp gila hakhak !

ape3 pun slmt berbahgia !
LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ April 21, 2011 at 12:08 PM
merong maha ujang ye...bijak2..

bab hensem tu tak di nafikan...aceh2 terpuji la plak...
efa efa April 21, 2011 at 12:11 PM
merong ujang kahkah pawagam mna tu ujang haha mcm2 la ujang ni hehe :)
darxniq darxniq April 21, 2011 at 12:14 PM
ujang gila...hahahah..x saabar nampakk..wakkakakaka...

Kisah Malam Pertama Ujang!
lydiaaa lydiaaa April 21, 2011 at 12:26 PM
merong mahawangsa ujang?keh3
NisaAdnan NisaAdnan April 21, 2011 at 12:33 PM
YOLAH DAK UJANG. APO NAK DIKATO KAN, MMG ENSEM LA SESANGAT. HAHA
MAPPIAU MAPPIAU April 21, 2011 at 12:44 PM
harap lepas ko kawen nanti, proses perlepasan kentut ko akan seimbang, sekurangnyer takdelah kentut bersepah2 merate2 lagi kan kan hahahahaa

anyway mudahan segala urusan ujang ngan yana untuk majlis perkahwinan nanti akan dipermudahkan :))
shah-kayrul shah-kayrul April 21, 2011 at 12:46 PM
suspend jer aku baca tajuk tue....ingatkan merong mahawangsa...ruper2nyer merong maha ujang...hahhhhaa
Epal Hirata Epal Hirata April 21, 2011 at 12:57 PM
"SAMPAI MASA TIBANYA WAKTU, REDUP HATI KAUM BERDUA. BILA DUA JASAD BERSATU, HIDUP MATI JADI BERSAMA."


ujang..aku suke ayt ko ni,nk kopi teh bleh x?
bak la alamtnye...aku nk g mkn ns minyak korg..hehe
♥sophie♥ ♥sophie♥ April 21, 2011 at 1:09 PM
hahaha,,macam2 laa ujang ney ! haha
Yaya^Pink Yaya^Pink April 21, 2011 at 1:21 PM
ceh..poyo
tgk yg aku lak jang...

http://yayashahrizan.blogspot.com/2011/04/ujang-da-ta-tahan-sgt-da.html
Amy Syaquena Amy Syaquena April 21, 2011 at 1:32 PM
salam kenal , amy singgah sini baca entry dan follow , ada masa jemput singgah ke sinar raudah ye
HAJAR hasan HAJAR hasan April 21, 2011 at 1:34 PM
ceh! poyo tetap poyo. hahaha~ kak yana puji bro ujang hensem tuuu!

papepun, selamat berkahwin!moga terus bahagia hingga akhir hayat.

pssstt: jaga kak yana elok2 tau! ;)
Pendekar Pendekar April 21, 2011 at 1:37 PM
KAUM BERDUA ke KAMU BERDUA?? Memang ngok la kau nih...hahaha...InsyaALLAH..aku datang nanti...tapi... tengok dari jauh je la... huhuhu... malas aku nak tonjolkan diri... ekekeke....
raudhah raudhah April 21, 2011 at 2:45 PM
TYPO ke ujang? bkn sepatutnye mereng ke?
bunga.cinta bunga.cinta April 21, 2011 at 6:03 PM
malang nye si yana dpt tunang cmni...haha :p