Thursday, April 21, 2011

Trailer Cerita Merong Maha Ujang



Dalam sebuah bandar yang indah.., lahir seorang MERONG bernama MERONG MAHA UJANG..,MERONG MAHA UJANG terkenal dengan susuk tubuhnya yang tegap dan rupa paras yang hensem...,

Ramai wanita tergilakan Ujang dan cuba untuk menambat hati Ujang tetapi gagal..., My yang poyo adalah insan terakhir yang cuba untuk menambat hati Ujang..., pelbagai ayat dia cuba untuk menampat hati jejaka hensem ini

************************


My : hai ujang..awk hensem la..

Ujang : hai..erm..baru tau ker..

My : tau lama dah.., sms siapa tu

Ujang : YANA la tunang aku..!!

My : cis dah bertunang ker..patut la takda siapa boleh ngorat kau

Ujang : memang la...,


Cerita selanjutnya nantikan di pawagam 2/5/2011(alasan sebab takda idea,hihi)




"SAMPAI MASA TIBANYA WAKTU, REDUP HATI KAUM BERDUA. BILA DUA JASAD BERSATU, HIDUP MATI JADI BERSAMA."

-ujang9897-



****************************


Nie adalah segmen dari Bro Framestone, untuk pedajal sambil ucapan kawin kepada aku.., jadi aku tanak pedajal diri sendiri..tapi puji diri sendiri..hehe..('',)

Nak join klik SINI <----tak tau la dah tutup ke belum..hehe


Moral of the Story

- wahai musuh-musuh ku..terima la hakikat yang aku ni comel dan hensem

- Jemput la datang kenduri kawin 2/5

- Selamat Menjadi Suami orang Ujang



Sekian..Peace (~_^)v


p/s : tiba-tiba aku rasa POYO pulak...derm..!!! argh..lantak la..

Artikel Terkait

55 comments

merong ke mereng jang...hakhak..

nyway,, selamat menjadi suami yang soleh dan penyayang yaaa...

This comment has been removed by the author.

tang hensem ujang je la ye..tak senonoh kentut pon ujang jugak..ahaha

selamat pengantin baru...cant wait nak tgk ujang dlm bju pengantin..hahahaha

ujang..jauh la..aku nak datang pun takut semput kete aku..haha

*tempat pun tak tahu

ni entry latest aku : Mendidih Bersama : Cikgu Sekolah Menengah

kompem aku dtg wehh...ko tggu je. aku akan tolong kentut skali nanti..muahahaha

jangan terkentut masa bersanding sudah......ahahaha

kenduri ko ari senin ek .. alamat rumah tak bg cam ne org nk pi mkn free..kesian ke anak aku nk ...meleleh air liur kuarkang sbb mak die kepingin nk mkn nasi kenduri ujang.....hahaha

aku doakan ko berjaya 1 akad je esok

jangan terkentut masa bersanding sudah......ahahaha

kehkehekhkeh....weii lagu tema cite ni apa?

kemain tinggi memuji diri sndri ye ujang. hakhak

tahniah.... masa bujang merong mahawangsa... dah kawen nanti merong mahasuasa la plak...

hensem erk??? tangan didada, mata keratas

ahaks... ade lagu tema tak??? kelakar la...

wah...nak lagu tema ek...apa ek..

* jap2

hahaha...merong yang terbaru ni! merojang 2011...hahahaa....ske ayat ko yg ni..

"SAMPAI MASA TIBANYA WAKTU, REDUP HATI KAUM BERDUA. BILA DUA JASAD BERSATU, HIDUP MATI JADI BERSAMA."

tp malang skli........Yana dh ckp, ensemm tp gila..hahahaha...sabo2..gilo itu ensem kn ujang..yana sorg je utk ko.. :D

merong yer ujang...harap2 nnt masa kawen xmereng yer..hehe

nak terberak den baco !!! wahahaha

haha, tergelak bace komen kak yana!!

hensem tp gila!!! haha

mcm mana lah kak yana ley terpikat!! acu citer acu citer!!

merong maha mereng kentot....
bukan memang poyo ker? Hehe

asal masuk sini jer mesti perut aku geli...mcm digeletek....lawak sokmo ujang nih...

selamat kawin adikku ujang dan yana. Eh .. lmbt lgi eh?? tak pe lah ..wish in advance,, kot la tk dpt dtg,, idak le kempunan. hihi ..

hahahaha..tak menahan puji diri sendiri tu!

jom baca segmen dialog akak khas utk ujang!

http://masikarfan.blogspot.com/2011/04/segmen-dialog-blogger-bersama-pembaca.html

ntah pa2.
dh praktis belom skrip nk aad nikah.
aiyok.

tak pasti lg lh bro dpt dtng @ tak..haha time tu ad reunion n then berkenaandgn cerita untuk knekan abg ujang..nantikan ya..lalal

mula-mula baca tajuk td,
rasa nak kutuk je ko, ish baru nak wat trailer sal movie ni ker

but last, bila bace betul..
hikayat merong maha ujang la....ish..

dah xlama lg dah le ni, ujang. jauh sgt la nk gi. hehe. siap sedia smonya. jgn ada yg tertinggal ilmu2 tajul muluk tu. haha

wahaha! perasan.. kih3x

anywy ujang, selamat pengantin baru..
yawww;)

perasan2! hehehe...

selamat pengantin baru ye...semoga dapat menjadi suami yang membimbing isteri..jadi suami yg mithali..

mereng maha ujang br ngam . HAHA perasan giler kau ujang oiii . syg betul kak yana kata hensem tp gila hakhak !

ape3 pun slmt berbahgia !

merong maha ujang ye...bijak2..

bab hensem tu tak di nafikan...aceh2 terpuji la plak...

merong ujang kahkah pawagam mna tu ujang haha mcm2 la ujang ni hehe :)

ujang gila...hahahah..x saabar nampakk..wakkakakaka...

Kisah Malam Pertama Ujang!

YOLAH DAK UJANG. APO NAK DIKATO KAN, MMG ENSEM LA SESANGAT. HAHA

harap lepas ko kawen nanti, proses perlepasan kentut ko akan seimbang, sekurangnyer takdelah kentut bersepah2 merate2 lagi kan kan hahahahaa

anyway mudahan segala urusan ujang ngan yana untuk majlis perkahwinan nanti akan dipermudahkan :))

suspend jer aku baca tajuk tue....ingatkan merong mahawangsa...ruper2nyer merong maha ujang...hahhhhaa

"SAMPAI MASA TIBANYA WAKTU, REDUP HATI KAUM BERDUA. BILA DUA JASAD BERSATU, HIDUP MATI JADI BERSAMA."


ujang..aku suke ayt ko ni,nk kopi teh bleh x?
bak la alamtnye...aku nk g mkn ns minyak korg..hehe

hahaha,,macam2 laa ujang ney ! haha

ceh..poyo
tgk yg aku lak jang...

http://yayashahrizan.blogspot.com/2011/04/ujang-da-ta-tahan-sgt-da.html

salam kenal , amy singgah sini baca entry dan follow , ada masa jemput singgah ke sinar raudah ye

ceh! poyo tetap poyo. hahaha~ kak yana puji bro ujang hensem tuuu!

papepun, selamat berkahwin!moga terus bahagia hingga akhir hayat.

pssstt: jaga kak yana elok2 tau! ;)

KAUM BERDUA ke KAMU BERDUA?? Memang ngok la kau nih...hahaha...InsyaALLAH..aku datang nanti...tapi... tengok dari jauh je la... huhuhu... malas aku nak tonjolkan diri... ekekeke....

TYPO ke ujang? bkn sepatutnye mereng ke?

malang nye si yana dpt tunang cmni...haha :p


EmoticonEmoticon