Wednesday, May 11, 2011

Tidur Sambil Bergoyang

(Gambar Hiasan)


*********************


Nie gua nak bagitau Tabiat dan Habitat gua sebelum tidur....,


Tak tau la pelik atau perkara biasa bagi korang semua.., gua rasa tabiat dan habitat ni perkara biasa dan memang orang macho macam gua akan buat benda alah ini.


Tabiat atau habitat gua dari kecik ialah sebelum tidur gua suka goyang kaki....~~ dapat bayangkan tak..??


derm..lemah sungguh tahap pimikiran korang..,


Cuba bayangkan..gua sambil baring,kaki kanan gua akan goyang-goyang kekiri dan kekanan sampai la gua lelapkan mata..itulah dia habitat gua dari kecik..comelkan..('',)


Member-member sebantal gua time dekat teknik dan politeknik dulu memang dah paham dengan tabiat goyang kaki gua..., tapi YANA terkena kejutan budaya setelah tau aku tidur goyang kaki..hee


Tabiat dan habitat korang sebelum tidur apa ek..??? ada tak yang gentel puting...??

maksud gua puting bantal peluk ok!!



Sekian....Peace (~_^)v




Moral of the story

- YANA sayang aku
- Dah kahwin habis la semuanya bocor
- Faizal Fredley orang GILA...*tiba-tiba




p/s : ngantok lagi la hari ni...adoiyai...


Artikel Terkait

107 comments

jang oi..tebiat kite sma...hahaha

habit sama..hehehe...tp orang cina cakap tak elok..ibarat goncangkan tabung duit..huhuhu

gambo tak boleh belah.. ahhahahah... dapat bayangkan tu jang...

ada gak tebiat lagu nie...dolu goyang kaki..skang goyang katil kot!..gegege..

hahaah...ramai rupanya geng gua..sukanya..!!! =)

jahanam aku!!..hahahhaa...bongok!

hahahah.... abang tak goyang kaki, tapi kena juntai tangan kat tepi katil baru leh tdo.... tapi gambar hiasan kamu tu pelik sangat.... ekekekeke

hahahha...gambar x boleh blah sungguh....aisshhhh~

OMG! sgt la yg "comel"..dah kawin habis ye semua terbocor...TET..gmbr...perghhh!

aku nk tidur suka gentel2..













gentel rambut hahahaha..;D

mak aihhh...betuah ko dik oiii
jangan kata ekau..den ni pon samo lah hai...sampai kena ketuk kaki dengan asben...hahahahaha
sian yana..erkss

ceh buruk tabiat... memula jer tu yana ok, lelama nanti, habislah kaki tu ujang io..ekeke

Hihihi....actually I pnya habitat sme mcm ujang.goyang kaki dh jd cm automatik grak sndr..... Xde pn buat2

aah mmg kejutan budaya pon..annoying gila lu goyang² kaki ssh ai nk lena u know..huh! =P

hahaha...igtkan org macho jer goyang kaki..,

tgk akak2 dan awek2 cun pun tidur goyang kaki...

best2...padan muka YANA

haha wa pun camtu gak, kah3

lagi berat tidur gesel-geselkan kaki. :)

ahkak tidur sambil selit kaki kat celah katil (antara katil dan dinding). Kalau tak dapat celah katil...celah mana2 pon buleh...asalkan kaki rasa terkepit..kih kih kihhhhhhhh

best kot tido goyang kaki, boleh gegarkan lemak kat kaki uh.... ;)

kak YANA: klu macam tu sepak kan aje ujang tu bia die tergolek tido bawah,
hahahahaha

ala, setakat goyang kaki je, x best. aku nye tebiat lagi ekstrem... muahahahaha

1. gambar tu memang mantap gler..Niq n Faizal..wakakakak

2. Hahaha..tarik puting ada gk..tp puting botol jela..sangap terlampau.HAHAHAHHA..(caya mmg bongok)

3. Ayat penutup tak leh blah.."semua bocor" ngekkkkk! hahahaha...ko mmg jang..agak2 dah bocor tu repair la balik...#abaikan..otak gler aku ni dah mula aktif..sume ni gara2 ko la jang..

kalau aku jadi yana dah suruh jantan ni tido bawah katil jerk :)

tersamalah pulak ujang oiii...

tapi akak bukan time tido je, kalau dok kat opis sambil ngadap PC pun suka goyang2 kan kaki! hehehee

alamak ai...sejak dah kawen ni asyik cita pasal kengkawen ejr eh..hahahaha..

oh eka tak...tido macam baisa jer.weeeeeeeeeeeee

waakakkaakak..tak leh bayangkan ujang oii..hehe

begegor lar katil tue ko asyik goyang kaki.. huhuhu

dah kawen br aku ade tabiat...aku suka laki aku ____________(isi tempat kosong) sebelum tido/sampai terlelap ....

gbbr yg bole bwk mengundang jek.
ape barang goyang kaki..
da kawen ni goyang lain la pulak.
huhuhuhu

hahahaha..pecah semua rahsia bila dah tido sebantal ye

Err..ko buek hape jang asyik ngantuk jerk ni??

Miahahahaha..

pepelik ekk..penyakit niee..bukan tabiat..hahahh

ehh..ko free bile ujang? mmg nak kasi adiah pun niee..ade je lam bonet..dah lama sangat aku heret ke sana ke sini..hahahaha

hahhaa...habit ape tu???yana, ikt laa kaki ujang tu..kekeke

yeaa..tabiat gua isap ibu jari tgn..tp dlu la skrg dh besar kot...hahaha

hhaha tabiat kamu tu same dgn abg CS. huhu.... haha kan da kantoi dgn yana... huhu

dulu mase kecik aku tido suke gentel2...sekarang tak gentel pape...sebab belom kawen hahaha

tabiat sebelum tidur nad berzikir.. ^^ heeee

TK ni asal letak kpala d bntal je trus tido..
mklum la abis keje pun dh 11 mlm..
hehe..

hee sama la . kalau dh tak goyang kaki means dah tido :p

hahaha... tang gambar tu.. aduiiyaaiii. nasib baik den tengok masa takdo orang.. kang ada lak yang stimboat..

hahahah...
samalah habit sebelom tido...

ehh..sebijik cam kawan aku...mate pejam rapat2 kaki goyang2...kire cam dodoi die la..erkk..aku test cam penat gile kot wat cam tu

hahahahahaha...


tabiat kita sama la wehhh....


takut plak asben aku yg terkejut nanti haha

kompius bile ujang asyik mengantuk je skrg ni bahahahaha

malam2 x reti tido awal ke skrg ni lalala~

x pe ahkak faham ;D

pelik nau lah tabiat habitat kome nih.. haha

wan kena kecikkan badan masa tidor mcm baby.baru leh tidur.comel kan

Fuhhh! Lama tak singgah blog Ujang. Baru teringat nak bertandang sebab ternampak Ujang kat blog Fyna.

Gambar hiasan entri nih bukan main lagi ye? Hehe...

Dulu masa Form 3, Cikgu B.I. tegur I goyang kaki masa tengah oral. I mean oral exam B.I. ye... jangan pikir benda lain lucah macam Ujang ok? Hik hik!

Sejak daripada tuh I dah tak goyang kaki dah. Malu ooo kena tegur ngan Cikgu.

Tapi kebelakangan nih I goyang balik. Hmmmm... terkena jangkitan Ujang kot? Hehe...

Ujang jangan marah ye... gurau jer...

Entri terbaru:  Terambik gambar UFO kat KLCC!

hek eleh. asal leh sama nie.. haha..

mase dok hostel, member2 nak tau saye dah tidur ke belom.. tgk kaki goyang lagi ke x.. haha

adik ipar dan anak sedara suami akak pun camtu.mujur tak tido sekatil ngan akak.mungkin bergegar gak katil kot klu tido ngan mereka.adehh sian yana kena hadapi gempa bumi walau tak kuat ..hehe

ksian kak yana xleh nak tido..heheh

takpe...goyang kaki bukan ada bunyi. kalau berdengkurkan teman sebantal pulak susah nak tidur. rasa nak tolak je jatuh katil..bukan dgn tangan, guna kaki je. he..he..

mak aihh ! ramai geng goyang kaki rupenye..aku pon same !!haha

aiseh..ramai geng..haha.bgus2..ak smpai kene kutuk2 ngn kwn..ingt ak sorg je plik...rpenya rmai geng..wahhh..

hahahahha boleh pulak.. nasib baik tak de tabiat gini

adoi... gamba tu membuat mata ku mengalami pendarahan serius. adeyyy.. gua habitat berangan sebelum tido :p

terbaru:
1. Sungguh!!! Banyak Ragam Diorang Nihh
2. JANGAN KACAU LAH!!!! ngantok nih
3. day one : 10 things about you
4. MAK, KENAPA ORANG BANYAK BULU????

hahahahahahh serious khayal gentel puting bantal. hm

nasihat:gmbr 2 tapis2 la.kalau bdk kecik search kat google n jumpa blog ko,x ker ko dah jadi penyumbang kpd mslh sosial remaja aka seks....be alert sikit...mmg utk seronok2 tp lu pk la sendiri..nanti EE kena rejam plak ngan ko punye followers yg ramai tu..

wahhh segale rahsia kuwa da sekrang
kah kah kah
habis laa yana

sbelum kahwin, goyang kaki nk tidur..

lpas kawen, goyang pinggang sblum tdo.. heheh..

hahaha, ujang senget!!

hurm, ape yg dikatakan EE tu ada benarnye ujang!!
amek perhatian yer..

tok tido kaki atas, pale bawah!! haha

hahaha....x bley bla....siap ade pelakon tambahan lg..
aku suke nyanyi lagu ba ba black sheep...
;)

HAHAHAHA gambar takleh bla .

hobi sebelum tido pasang ekon kuat2 pastu tengah malam bangun g tutup :P wakakaka

kalau goyang kaki, sama la ngn gua

kah kah kah

kalau goyang kaki, sama la ngn gua

kah kah kah

yeah! samalh! ingatkan aku sorang jew yg mcm tu haha.. kena goyg kaki lu baru ley tdo

alamak...samalah...

mata pejam tapi kaki goyang...kawan ingat kota ngigau ke apa..padahal kalau kaki tgh goyang tapi mata pejam..tak lena lagi..kalau kaki dah stop tu...lena tak sedar apa dah....

hahah tabiat ni sama ngn membe serumah mek. elok2 nk tido kaki mesti bergoyang..

tak tido pun mmg suke goyang kaki. ^_^

kembang tekak aku ujang oi tengok gayboy tu tdo peluk2....hahaha

aku habit aku masa nak tdo, aku suke pejam mata, dari kecik macam tu... kalau tak pejam mata, mmg takleh tdo... heran betul aku... jenuh dah aku cuba ubah tabiat ni...

sejak kawin nih, tajuk setiap post mesti ada maksud yang tersurat dan tersirat heheehheehehe...kalau sekali baca tajuk je, mesti org fikir lain, tapi bila baca keseluruhan cerita baru faham...hahahahhaha ujang, ujang!

hahahhah ! mcm2 la ujang ney !

HAHAAHAa. bongok ujang... aku pn suka goyang goyang kaki

haha aku rasa macam comel plak. kesian kat yana

tabiat tu normal ag tu jang..

hahaha..smp kahwin rupanya ek tabiat ni
adik spupu ak dr baby same cam ko.skrg da form1...xtaula wat lg ke..
menurun r tabiat ni.adik die pun cmtue gak...

ujang,aku g kursus kt IPG islam bangi tue..ak nmpk tanda arah kahwin nk g rumah ko ngn yana ada lg..haha

haha.. kadang atq pun camtu gak..

xgoyang tak leh tido kot......ngee~~

tabiat ida smpai skrg sblm tido kena peluk & cium bntal busuk smpailah lena..hehe

tabiat ko same cm kakak aku..slamat ank die tak goyg kaki gak=P

goyang kaki sambil kentut..

selain kuat ngingau.. suka mimpi.. sebelum tido kena meniarap.. dh boyot pun still kena posisi mcm tu jugak. dah tido kang jd gaya bebas takpe dah.. kekekeke
P/S : sejak kawen & pregnant budaya mengingau ms tido makin takde dah. dulu br2 kawen laki sendiri pun terkejut & gelak.. katanya siap blh ajak berbual ms ngingau. Apapun alhamdulillah.. dr kecik smpai besar akhirnya berjaya mengakhiri sumpahan ni.

sama je dengan adik lelaki =.=" haha..

ujang gilerrrr...aku benci ko....

hahahaha,bongok gile die nh!! agagaggaa
nsib bek da kawen.. ingt goyang kesedapan td!! hahah

perghh..gamabr xmahu 13 sxx je..haha

goyang kaki?..gua tak de lak tabiat cni..

fan arsenal je kot ada pelik2 cni..hahaha

Cuba BARANGKAN..gua sambil baring,kaki kanan gua akan goyang-goyang kekiri dan kekanan sampai la gua lelapkan mata..itulah dia habitat gua dari kecik..comelkan..('',)


hahahah sejak da kawen ni ujang selalu bebenor typo jer...ahahah

hahahaa...same je bro...goyang2 kaki sebelum tido :)

same wif me too...hani tdo pon goyang kaki gak...automatic jew, pastu cpt jew lelap..hehehe =)

sy ada bntal bcuk..kena gentel2 pting bntal tue baru dpt tido..haha,, since baby lagi..my mom told me.. haha..

sama juga lar.. dr kecil memg tabiat tido goyang kaki.. dah ke besor.. kadang2 tuh nak gi tido umah org pon segan koott.. huhuhu

hubby pon tabiat dia mcm nie. tp siap ngn pinggang dia bergoyang. mcm penguin pon ado.. heheh

Gentel puting sambil nyonyot puting sebelah lagi. Baru boleh tidur


EmoticonEmoticon