4 Blogger Baru Best

Gua tak tau nak bebel apa so gua pilih 3 orang blogger ni untuk gua kenalkan sambil gua kasi-kasi idea sikit dekat blog dorang..

Bukan la sebab gua rasa gua dah bagus nak kasi idea...tapi saja-saja kasi idea..., sebenarnya gua tak suka sangat nak buat macam nie sebab takut orang kecik ati..,tapi belasah jer la

So hari minggu macam nie gua pilih jer la mana2 blog yang gua tertarik ek...


************************

1. Cikizatul



- Gua baru-baru nie jer kenal Cik izatul ni.., sebab dia ada buat entri pasal guakan..hee

- Blog Cikizatul ni gua rasa dah ok dah..kira mesra alam gak.., cuma gua tak perasan peniklan apa dia guna..nuffnang pun tak nampak..ker gua yang bengong ek..ontah la..kalau takda letak la ek cikizatul..('',)



2. Cikhuhu


- Gua tak pasti nak panggil dia Cantekk ker nak panggil cik huhu.., sebab dekat blog dia guna nama cantekk.., tapi url blog dia cik huhu....so gua lebih suka panggi dia cik huhu walaupun dia memang cantik..('',)

- Cik huhu lebih selesa orang panggil apa ek...,hee.. erm..nak kasi idea sikit...cuba cik huhu buat header untuk blog cik huhu..roger jer sesiapa yang pandai buat..contoh Cik Bulat, susah sangat cari jer templete yang dah ada header...('',)



3.  Auny Aizie

- gua tak dapat nak copy header dia sebab dia tak kasi "right klik" nanti dia kata tangan gua berkurap...hehe.., takda la gurau jer..bagi gua tak perlu kot nak disble klik kanan tu sebab susahkan kawan-kawan nak promote...nanti Ben Ashaari nak pilih header pilihan dah tak boleh..('',)

-Kalau dorg nak curi entri pun biar jer la..untung2 kita dapat backlink ok Auny..., jangan mara..('',) 


4. Ayu



- Ayu ni gua baru jugak kenal dan dia telah terpengaruh tengok Nora Elena sebab baca entri gua...hahahaa, bestkan gua..('',)

- Blog ayu nie gua rasa kena buang sikit beberapa benda yang tak perlu seperti jam dan kalender tu.., sebab gua rasa tak perlu ada dekat blog..('',) banner2 contes kalau dah tamat pun buang jer..ok

- Cuba perkemaskan lagi sidebar tu..gua rasa agak tak tersusun...lagi bagus roger siapa yang pandai buat templet blog kasi renovate...('',)



******************************


Kepada 3 orang ni gua suka dengan mereka sebab entri-entri dorang best jugak dan simple..., lagi satu dorg best sebab blog gua ada dalam bloglist dorang..hihi('',)


Dorang jugak rajin tinggalkan komen dekat blog gua..sebab tu dorang best..!!! ('',)


Ramai lagi blogger2 yang best dan rajin komen blog gua...dan gua sangat hargai pengomen blog gua yang terdiri dari kakak-kakak...,adik-adik...,abang-abang, dan rakan sebaya gua(18 tahun)


Sekian...Peace (~_^)v



 P/S : Nanti gua buat untuk lelaki pulak..jangan kata gua gatal letak pompuan jer..grrrr

 

{ 49 comments.. read them below or add one }

Amirah Adnan Amirah Adnan June 11, 2011 at 12:38 AM
blog aku x best ke ujang weyh? haha
dill dill June 11, 2011 at 12:44 AM
mude belia. 18 tahun.

dill.
cucu umie cucu umie June 11, 2011 at 12:49 AM
psssssttttttt..umo bro 18 ea?? hoho okay lh kot 18..nk pergi blog mereka plak..hoho
cimOt cimOt June 11, 2011 at 12:59 AM
kategori aku mane weyh??nenek-nenek cun..kah kah
Rahmad Rahmad June 11, 2011 at 1:07 AM
nak terjah blog diorang lah..
unclechungho unclechungho June 11, 2011 at 1:19 AM
ujang dah kawen pown gatal doe !
hahaha :D
:-@blogcungho
i'm ezza haniza i'm ezza haniza June 11, 2011 at 1:37 AM
abg ujang ni nak kene puji encem.macho begaya baru nak promote belog saya agaknye!ekekkekkee
APi APi June 11, 2011 at 1:57 AM
gua gua gua..
gua pun baru maa..
zazaw zazaw June 11, 2011 at 2:03 AM
ahaha
auny
kwn gua
ahahakk
dan dan terus meseg die bg tau
muahahahahahaha
CikBulat CikBulat June 11, 2011 at 2:04 AM
hoi ! asal aku tak de ! aku baru gak !!
mynameismy mynameismy June 11, 2011 at 7:10 AM
weh aku pn blogger baru gk bile nk introduce..!
tyka tyka June 11, 2011 at 7:15 AM
<-- blogger baru jugak ni.. nak nak nak
shopping2u shopping2u June 11, 2011 at 8:56 AM
:] nk sengih je...
follower ujang ke---- 3713
auny aizie auny aizie June 11, 2011 at 9:21 AM
haiii bang hujanngggg :)

HAHAHAAAAAA
nuruashia ♥ nuruashia ♥ June 11, 2011 at 11:31 AM
nuru newbie jugak :P bile nk review blog??? hahahah
Akid azami Akid azami June 11, 2011 at 11:41 AM
jang.. aku baru buat blog semalam.. promote la blog aku :(
Eika Arysha Eika Arysha June 11, 2011 at 12:03 PM
amboi...sume pompuan jew...yang laki nye xdew ke?...kehkehkeh...
Rahmad Rahmad June 11, 2011 at 1:14 PM
semalam ada 3 blog..
kali ni dh 4 blog dh..
dh upgrade lagi satu blog gadis ayu..
mas saari mas saari June 11, 2011 at 1:35 PM
wah..bagus2!
boleh terjah blog diaorg..


blog akak best tak? hehehehehe..
Ct Arina Ct Arina June 11, 2011 at 2:01 PM
wa ni dah berzaman abad tggu lu review blog wa camni. tp xde pun. wa kecik ati siot T_T
halila Ibrahim halila Ibrahim June 11, 2011 at 2:13 PM
blog akak pun ada list ujang gakkk... awat x promote huhuhuhu.... akak lagi muda dan baru...
Lulu caldina Lulu caldina June 11, 2011 at 3:59 PM
ye ker 18, ke 28???
Blog lulu x best eh?
Kalau tak best takkan ujang singgah hari2.. ekeke *komen perasan
Myra Jay Myra Jay June 11, 2011 at 4:03 PM
Nak terjah jugaklah blogger ni..:)

Dapat tambha kenalan baru :)
CIK AYU ARIFFIN CIK AYU ARIFFIN June 11, 2011 at 4:09 PM
jang..eden raso sobak jo ni ha..sob..sob..sob
ayilarima ayilarima June 11, 2011 at 5:13 PM
blog Mira tak syok ye en.ang oi?? hahahah... nie nak nangis sampai terjun bangunan 2 tingkat ni.. hihihihi...

Memang murni sungguh blog u ni.. memartabatkan blogger2 yg laen... go0d2 !!
cik_izatul cik_izatul June 11, 2011 at 8:59 PM
tenz ujang yang maha ensem..
kahkahkahkah.. >.<
malu saye dibuatnye..
Cik Ct Cik Ct June 11, 2011 at 9:31 PM
x nk story psl blog sy ke??.. haha
NUR AMINA NUR AMINA June 12, 2011 at 12:24 AM
tgk la blog makcik2...komen sikit...maklum la...
efa nur efa nur June 12, 2011 at 10:39 AM
waaahhh...bestnye..suka sgt ngn segala teguran pakcik ujang..hikhik dulu pun ujang penah komen pasal blog efa..tenkiu..:)

bile pulak pakcik ujang nie nak buatkan entri untuk Blog Efa Nur nie...hikhikhik :D
cantekk cantekk June 12, 2011 at 4:05 PM
;-D hahaha..

patot la aku mcm popiler je 2,3 ari ni

mekasih ujang, patot la sume org kata ko ensem *wek

jap aku nk roger cik bulat, suh dia buat header.
miss lyzeer miss lyzeer August 7, 2011 at 11:18 PM
18..memang muda belia..blog akak pun baru jugak..heee
aM aM September 19, 2011 at 6:01 AM
ko mmg gatal pun ujang..:)