Tuesday, June 14, 2011

Bersaing Dengan Sihat

Sedang gua skodeng blog si POYO tadi, gua saja wusha jumlah FOLLOWER dia..




Follower Mamat Gila
Tengok punya tengok 3781....


Gua try wusha gak jumlah follower gua...


Follower Mamat Hensem


Rupanya 3781 jugak....hee...sama la pulak....(setakat 2.30pm)


Dulu mula-mula gua ada blog dalam kepala otak gua fikir kemain jauh nak kejar jumlah Follower si mamat ni..beribu-ribu ke depan..gua baru 300 ke 400 jer kot time tu...


Tapi sekarang, setelah 6 bulan gua berblog..dah sama jumlah follower mamat tu dengan gua...hee..., bukan gua nak POYO dapat sama dengan dia..tapi itu merupakan target gua...


Mamat yang gua maksudkan ialah NazirulHazwan...!!!<----gua tanak backlink nanti dia potong..wahahaha
(gua belajar cara dia berblog dan gua upgrade)


Padan muka dia sibuk sekarang sebab tu dia jarang update....hahahahahah


Apa yang gua nak sampaikan dekat sini..., sebenarnya tak kira jumlah follower korang tu berapa pun...tapi tak salah gua rasa kita simpan matlamat dan target kita untuk blog kita kan...(untuk yang nk serius)


"Penting ker jumlah follower nie ujang woi...????? "

- Gua malas nak jawap..siapa rasa tak penting gua cabar dia deleted widget follower tu ('',)

- Siapa rasa tak penting maksudnya korang tak hargai follower korang..



Point Penting Gua

Sebenarnya bagi gua berapa cepat nama kita naik dalam dunia blog ni tak penting...tapi berapa lama kita boleh bertahan dalam dunia blog ni yang penting.....


Jadi gua sentiasa hormat dan respek kepada semua blogger-blogger yang lebih senior dari segi usia blognya dari blog gua


Sekian...Peace (~_^)v


P/S : Gua hargai semua pembaca dan follower blog gua... ('',)


Artikel Terkait

56 comments

d sbbkn ceq nie follower ujang.. makanya, terasa diri ini sangt d hargai.. auwww.. hahaha..

tahniah jang oi... makin banyak followers dia sekarang...

ai pon sentiasa menghargai anda!!! pasal tu ada dalam 5senarai blog pilihan hati..ekekeke ai likeeeeeee!!
ai memang suke follower..tinggal nak tukar jadi minah kuning digi je...ai followwwwwwwww

waaa...jelesnyer dgn abam ujang

blk ni kompem nyengih smpi tinge..hurmm~

u hargai ek,papa ujang?
terharunya.~
:D

terharunye kerana diriku begitu berharga..hahaha

terharunye kerana diriku begitu berharga..hahaha

WAHHH DAH AJDI RETIS WEH.. GLAMER DOH UJANG

argh..!!!


motif entri takda otai2 retis la..,

nk bgtau target jer..=(

perhh..ramai tuh...
mmg mantap ah :)

jumlah followers tak pentingpun

ujang ye pon nama follower tu ttp sikit kah3

aku follow blog retis la kah3

ko bukan retis kan ? ok2

follower byk mane pon, guwa tetap lagi hemsem.hahaha

tabik tabik tabik!!ramai tuh....:)

banyaknya..berkali-kali ganda ni..

tahniah..nak belajar dari ujang jugek..;p

whoaaa.... ramainya peminat lu bro....

whoaaa.... ramainya peminat lu bro....

kuantiti dan kualiti itu sama penting ngeeee....

kah3, asyik2 ngan bro naz je gaduhnya..haha :D

hi there i have followed your blog and and i hope you can follow me back :-)..happy blogging!!!

SAYA SUKA CONTENG MUKA UJANG...

hahahaha...

TYPO TYPOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! ahahahahah! gambo kedua tu 3781 okehhh, bukan 3741!!!! :p

apepun tahniah~ ;)

3781 la bro ujangg. hehe. ape2 pon tq sbb hargai :)

pergghhh..jang..asal muka kau purple kat header tuh.. aku salah tengok ke? heheheeh

fuhlamak , dah bole potong followers uncle naz hebak lah tu . hahah

yep..yg penting berapa lama kita ble betahan..
bukan senang nak bertahan ni..
nnt habis idea.. tak taw nk gali mna lagi..

perghh.haha..aku setuju dengan naz..korang follower banyak pun aku lagi hensem dri ko dan naz..haha

aku suke ko punyer header..
sbb bleh conteng muke ko..
wakakakakaaa..

makin HOT arh kau ni lepas kawen. keh3x.

makin HOT arh kau ni lepas kawen. keh3x.

wah .. dah makin femes la braderrr ni... nak signnnnnnnnn

xlame lagi aku potong ko plak..caye tak?

kira hargai aku jugak la nih????


hihihihi...

follower 3 ribu lebih pun bising..akak punya follower tahap seratos x bising pun.. :P

betul tu...akak suka cara ujang!
bagi akan follower dan pembaca tu sama2 penting..

bro, aku suka dengan header baru ko nih... sempoi!! gua boleh conteng2 muka lu! hehehe

perggghhh...ramai suda...
jeles!!

terasa diriku begitu berharga..heheh..follower xrami tp sy hargai mereka jgak

waaaaaaaaaaaaaah!! teruja tengok

sekarang pn msih sma bilangan follower tue hehe

sekarang pn msih sma bilangan follower tue hehe


EmoticonEmoticon