Bersaing Dengan Sihat

Sedang gua skodeng blog si POYO tadi, gua saja wusha jumlah FOLLOWER dia..




Follower Mamat Gila
Tengok punya tengok 3781....


Gua try wusha gak jumlah follower gua...


Follower Mamat Hensem


Rupanya 3781 jugak....hee...sama la pulak....(setakat 2.30pm)


Dulu mula-mula gua ada blog dalam kepala otak gua fikir kemain jauh nak kejar jumlah Follower si mamat ni..beribu-ribu ke depan..gua baru 300 ke 400 jer kot time tu...


Tapi sekarang, setelah 6 bulan gua berblog..dah sama jumlah follower mamat tu dengan gua...hee..., bukan gua nak POYO dapat sama dengan dia..tapi itu merupakan target gua...


Mamat yang gua maksudkan ialah NazirulHazwan...!!!<----gua tanak backlink nanti dia potong..wahahaha
(gua belajar cara dia berblog dan gua upgrade)


Padan muka dia sibuk sekarang sebab tu dia jarang update....hahahahahah


Apa yang gua nak sampaikan dekat sini..., sebenarnya tak kira jumlah follower korang tu berapa pun...tapi tak salah gua rasa kita simpan matlamat dan target kita untuk blog kita kan...(untuk yang nk serius)


"Penting ker jumlah follower nie ujang woi...????? "

- Gua malas nak jawap..siapa rasa tak penting gua cabar dia deleted widget follower tu ('',)

- Siapa rasa tak penting maksudnya korang tak hargai follower korang..



Point Penting Gua

Sebenarnya bagi gua berapa cepat nama kita naik dalam dunia blog ni tak penting...tapi berapa lama kita boleh bertahan dalam dunia blog ni yang penting.....


Jadi gua sentiasa hormat dan respek kepada semua blogger-blogger yang lebih senior dari segi usia blognya dari blog gua


Sekian...Peace (~_^)v


P/S : Gua hargai semua pembaca dan follower blog gua... ('',)


{ 56 comments.. read them below or add one }

farahin nasir farahin nasir June 14, 2011 at 3:26 PM
d sbbkn ceq nie follower ujang.. makanya, terasa diri ini sangt d hargai.. auwww.. hahaha..
Hanim Mahali Hanim Mahali June 14, 2011 at 3:31 PM
tahniah jang oi... makin banyak followers dia sekarang...
risa risa June 14, 2011 at 3:31 PM
ai pon sentiasa menghargai anda!!! pasal tu ada dalam 5senarai blog pilihan hati..ekekeke ai likeeeeeee!!
ai memang suke follower..tinggal nak tukar jadi minah kuning digi je...ai followwwwwwwww
man yusoef man yusoef June 14, 2011 at 3:33 PM
waaa...jelesnyer dgn abam ujang
YanaMIB YanaMIB June 14, 2011 at 3:34 PM
blk ni kompem nyengih smpi tinge..hurmm~
~Kirin Selama Perak~ ~Kirin Selama Perak~ June 14, 2011 at 3:35 PM
u hargai ek,papa ujang?
terharunya.~
:D
Finaz Jaafar Finaz Jaafar June 14, 2011 at 3:35 PM
terharunye kerana diriku begitu berharga..hahaha
Finaz Jaafar Finaz Jaafar June 14, 2011 at 3:35 PM
terharunye kerana diriku begitu berharga..hahaha
˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ ˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ June 14, 2011 at 3:36 PM
nih mau bikin la segmen en ben..sbb mghargai bak kata k.risa hehehe
Isteri Encek Bard Isteri Encek Bard June 14, 2011 at 3:38 PM
WAHHH DAH AJDI RETIS WEH.. GLAMER DOH UJANG
Ujang9897 Ujang9897 June 14, 2011 at 3:40 PM
argh..!!!


motif entri takda otai2 retis la..,

nk bgtau target jer..=(
: husna : : husna : June 14, 2011 at 3:46 PM
perhh..ramai tuh...
mmg mantap ah :)
blackroses blackroses June 14, 2011 at 3:47 PM
jumlah followers tak pentingpun
Met bUjang Met bUjang June 14, 2011 at 3:50 PM
ujang ye pon nama follower tu ttp sikit kah3

aku follow blog retis la kah3

ko bukan retis kan ? ok2
nazirulhazwan~ nazirulhazwan~ June 14, 2011 at 3:53 PM
follower byk mane pon, guwa tetap lagi hemsem.hahaha
♥Mrs.Eady♥ ♥Mrs.Eady♥ June 14, 2011 at 4:05 PM
tabik tabik tabik!!ramai tuh....:)
cik sakura cik sakura June 14, 2011 at 4:12 PM
banyaknya..berkali-kali ganda ni..
Nadya O'Conner Nadya O'Conner June 14, 2011 at 4:17 PM
tahniah..nak belajar dari ujang jugek..;p
hazman aka species1980 hazman aka species1980 June 14, 2011 at 4:19 PM
whoaaa.... ramainya peminat lu bro....
hazman aka species1980 hazman aka species1980 June 14, 2011 at 4:19 PM
whoaaa.... ramainya peminat lu bro....
Mila Ahmad Mila Ahmad June 14, 2011 at 4:23 PM
kuantiti dan kualiti itu sama penting ngeeee....
Syat0za Zai Syat0za Zai June 14, 2011 at 4:36 PM
kah3, asyik2 ngan bro naz je gaduhnya..haha :D
Andrik McVean Andrik McVean June 14, 2011 at 4:53 PM
hi there i have followed your blog and and i hope you can follow me back :-)..happy blogging!!!
mOoN mOoN June 14, 2011 at 4:55 PM
SAYA SUKA CONTENG MUKA UJANG...

hahahaha...
Sunah Sakura Sunah Sakura June 14, 2011 at 5:08 PM
TYPO TYPOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! ahahahahah! gambo kedua tu 3781 okehhh, bukan 3741!!!! :p

apepun tahniah~ ;)
EZAN IDMA EZAN IDMA June 14, 2011 at 5:08 PM
3781 la bro ujangg. hehe. ape2 pon tq sbb hargai :)
Double N Double N June 14, 2011 at 5:11 PM
pergghhh..jang..asal muka kau purple kat header tuh.. aku salah tengok ke? heheheeh
eyjalukman eyjalukman June 14, 2011 at 5:15 PM
fuhlamak , dah bole potong followers uncle naz hebak lah tu . hahah
Rahmad Rahmad June 14, 2011 at 6:13 PM
yep..yg penting berapa lama kita ble betahan..
bukan senang nak bertahan ni..
nnt habis idea.. tak taw nk gali mna lagi..
muhammad iqbal hakimi bin tahir muhammad iqbal hakimi bin tahir June 14, 2011 at 6:37 PM
perghh.haha..aku setuju dengan naz..korang follower banyak pun aku lagi hensem dri ko dan naz..haha
cik_izatul cik_izatul June 14, 2011 at 6:57 PM
aku suke ko punyer header..
sbb bleh conteng muke ko..
wakakakakaaa..
GamUHU GamUHU June 14, 2011 at 7:52 PM
makin HOT arh kau ni lepas kawen. keh3x.
GamUHU GamUHU June 14, 2011 at 7:52 PM
makin HOT arh kau ni lepas kawen. keh3x.
Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine June 14, 2011 at 8:09 PM
wah .. dah makin femes la braderrr ni... nak signnnnnnnnn
Raden Raden June 14, 2011 at 8:26 PM
xlame lagi aku potong ko plak..caye tak?
Yuyu Musa Yuyu Musa June 14, 2011 at 8:46 PM
kira hargai aku jugak la nih????


hihihihi...
Mrs.Yie Mrs.Yie June 14, 2011 at 9:14 PM
follower 3 ribu lebih pun bising..akak punya follower tahap seratos x bising pun.. :P
mas saari mas saari June 14, 2011 at 9:35 PM
betul tu...akak suka cara ujang!
bagi akan follower dan pembaca tu sama2 penting..
Huszaini Huszaini June 14, 2011 at 10:29 PM
bro, aku suka dengan header baru ko nih... sempoi!! gua boleh conteng2 muka lu! hehehe
fyna fyna June 14, 2011 at 10:39 PM
perggghhh...ramai suda...
jeles!!
wanda arry wanda arry June 14, 2011 at 10:39 PM
terasa diriku begitu berharga..heheh..follower xrami tp sy hargai mereka jgak
Cik Kamoo Cik Kamoo June 14, 2011 at 10:43 PM
waaaaaaaaaaaaaah!! teruja tengok
✿ boonga_kecik ✿ ✿ boonga_kecik ✿ June 14, 2011 at 11:03 PM
sekarang pn msih sma bilangan follower tue hehe
✿ boonga_kecik ✿ ✿ boonga_kecik ✿ June 14, 2011 at 11:03 PM
sekarang pn msih sma bilangan follower tue hehe
niq niq June 17, 2011 at 12:43 PM
ujang dah otai.haahhaha..