Dari gua benci, kini gua Suka




Arghh...!!!!!!!!!! (bukan mengerang)


Gua rasa macam nak terbang di langit jer sekarang ni..., bukan sebab gua  di puji..tapi terasa diri ini serupa dah dengan SETH TAN...,


Gua tengok Nora Elena nie gua rasa pelik dan bongok gila..., Seth Tan ni romantik sangat dan buat gua gelak sorang2 layan cerita Nora Elena ni dekat Tonton.my...


Punya la gua teruja dengan Seth Tan nie...sampaikan..., hurm....gua nak cakap kang malu pulak.., tanak cakap kang terpendam dalam hati...


Nak tau tak gua teruja tengok Seth Tan tu romantik sampaikan......grrrrrrrrrrrrr malu pulak gua nak cakap...hurm..


Macam mana ek nak bagitau ni.., ok2 gua terus terang jer.. jangan gelakkan gua tau..., sebenarnya gua tengok Seth Tan nie sangat lah romantik sampaikan air mata gua mengalir bai..!!! derm...!!!!!


Air mata jantan gua mengalir tu....punya la kuat aura romantik Seth Tan ni...benci gila gua..., lagi-lagi time dia buat suprise kasi bunga letak dalam BONET KERETA (episode 16) pergh....mengalir tu air mata jantan gua...wahahahahahahaha...cis..!!!!


Tengok...Nora Elena  punya pasal gua boleh bocor rahsia gua..derm...!!!


Argh..!!! gua tau ramai yang layan Nora Elena nie pun tengok keluar air mata kan.., bukan sedih tapi sebab happy gila tengok Seth Tan tu romantik gila... kan..?? kan...??


Dah la...malas nak cerita lagi..nak sambung episode 17, gua layan dekat tonton.my jer...heee



Punca gua layan Nora Elana dekat SINi


"Yana cakap aku romantik macam Seth Tan tu..hihi"


Sekian...Peace (~_^)v



P/S : Sekarang ni entri gua dan macam entri awek2 blogger pulak..grrrrrr


{ 51 comments.. read them below or add one }

[k]o{q}i[n] [k]o{q}i[n] June 9, 2011 at 4:37 PM
ke ko ada hati ngan seth tan tu ujang... adehh...
AdyBudika AdyBudika June 9, 2011 at 4:37 PM
aku jer masih suci..ahahahaahah
Izamir Ridzwan Izamir Ridzwan June 9, 2011 at 4:40 PM
heheheh aku xde la smpai keluar air mata jantan
unclechungho unclechungho June 9, 2011 at 4:41 PM
terbaik la ujang !!!
lepas nie boleh la jadi suami yg romantik mcm seth tan tu !
wakakakaka
fyna fyna June 9, 2011 at 4:44 PM
erk...sampai kuar air mata?
fyna tak layan lak cite nih..
huhu..
:)


ade gak wat entry pasal nora elena nih.

http://inibelogfyna.blogspot.com/2011/06/nora-elena.html
eima eima June 9, 2011 at 4:48 PM
heeeeeeeeee ko nih
aku nih yg pompuan pun tak gitu tak dak nk feeling2...kutuk2 seth tan ade la ...

ade ke jantan gitu ... ckp slow..abg..abg ... wek...wek...

jgn la laki transform jd gitu mau nye aku lempang2 die... asek nk nyendeng je keja nye...rimas!!
UyaRayza UyaRayza June 9, 2011 at 4:51 PM
xpe..nora elena mmg terbaik hehehe..tp x sgke plak ade lelaki ble mengalir air mata hehehe
iekasub iekasub June 9, 2011 at 4:52 PM
haha. ujang dah kalah dengan Seth Tan. ;D
tat!n tat!n June 9, 2011 at 4:52 PM
hari2 pun nora elena hg ni jang..demam nora elena btol,hahaha..aku tgk scene tu takde ase nk nangis pn.. :p
Encik Suami Encik Suami June 9, 2011 at 4:52 PM
siriyes..tak penah tgk langsung cite nora elena nie. nak buat camne..balik umah..anak sibuk nak tgk katon dia. sbg ayah yg penyayang, kenelah berkorban utk anak.
so..kat mana leh tgk full episod ye?
Akid azami Akid azami June 9, 2011 at 4:53 PM
aku tengok nora elena sebab gigi arnab siti saleha tu comel.. Jalan cerita dia biasa2 je bagi aku.. keh keh
liyana liyana June 9, 2011 at 4:55 PM
err... boleh sampai mengalir air mata ke.. wuwuwu
ir yien 9897 ir yien 9897 June 9, 2011 at 4:56 PM
sengallllll....
dh lh ketingalan tengok..
tapi bab episod tu pn yien gelakk
mak boleh ckp..ko knaper dik???
aduh..potong line..hahaha
cimOt cimOt June 9, 2011 at 4:56 PM
mmg ala-ala blogger wanita dah aku bce ko nyer entry ni ujang oiii..kah kah kah
Myra Jay Myra Jay June 9, 2011 at 5:01 PM
Hehee, okla wife puji romantik.. :)
Jangan puji ada makna sudah..heheee


Nak tgk gak episod 16 yg boleh buatkan en Ujang kita mengalir air mata :)
miaa spungen miaa spungen June 9, 2011 at 5:12 PM
hahaha tao tkpe.. romantik pulak uh si seth tu
qasehraihan qasehraihan June 9, 2011 at 5:16 PM
uiiiii ada air mata rupaya!!!!!!kakakakaka


http://qasehraihan.blogspot.com/2011/06/jangan-suka-duk-buat-rilek-laorang.html
farahin nasir farahin nasir June 9, 2011 at 5:17 PM
perghh.. kuar air mata jantan tuh.. hahaha..takdenyer laki romntik camtu kat dunia realiti nie.. novel jer sumer tuh..

:)

pantang bab tegur menegur nih!
Cik Asma BLuppy Cik Asma BLuppy June 9, 2011 at 5:18 PM
haha... ingat kan pompuan je layan crite tu. xsangka sampai kuor air mata.. haha=P
mynameismy mynameismy June 9, 2011 at 5:21 PM
hahahah.. sengal la ko jang!

ak baru smpai episod 15!!!
efa nur efa nur June 9, 2011 at 5:23 PM
ppeerrgghh...dasyat laaa abg Ujang Tan nie..!! untung kak yana elena...hahaha :D

Jom Terjah Sini :)
YanaMIB YanaMIB June 9, 2011 at 5:30 PM
u romantik cam seth tan???? grrr sila buktikan segera!! >_<
alexa yussida alexa yussida June 9, 2011 at 5:38 PM
hahahha bia betik ko nanges?aku tgk pon bole tersenyum je..tak mampu utk nanges lagi :P

ape lagi..praktis la keromantisan tu kat kak yana elena :)
i'm ezza haniza i'm ezza haniza June 9, 2011 at 5:45 PM
bakal artis baru ni....ekekekekekkeke
AMMAR YASIR AMMAR YASIR June 9, 2011 at 5:48 PM
Tidak!!!!! Gua dah jadi romantik sebab tengok cite Nora Elena ni...huhhuhuhuhuu
mas saari mas saari June 9, 2011 at 6:12 PM
adoi....semoga blogger dah mabuk nora elena dan seth tan!!
bibi bibo bibi bibo June 9, 2011 at 6:42 PM
alololo , cewiitttt nye dy , smpai nanges2 gitu ;)hahahaha
NURUL AINI NORAZMAN NURUL AINI NORAZMAN June 9, 2011 at 6:58 PM
ha tuh.,kak yana suh buktikan,.buktikan lahhh,.kih3 (^^")
mOoN mOoN June 9, 2011 at 7:05 PM
x penah layan Nora Elena...best sangat ke?
cik pulau cik pulau June 9, 2011 at 7:12 PM
hahaha..
amekk ujang.. isteri suruh buktikan keromantikan tu..
lalala~
diana diana June 9, 2011 at 7:12 PM
best ke drama ni??
pernah tengok sekali..
biasa2 je rasanya...
Nor Suhaiza Nor Suhaiza June 9, 2011 at 7:22 PM
skunk ni ramai betul yg ngaku diri tu macam seth tan...
ye kan je la...
hu3...
maisarah sarah maisarah sarah June 9, 2011 at 8:18 PM
pergh ujang nangis.biar betul.aku tgk pn takat senyum je...terlebih feel ko ni ujang.hahaha
Citarasa Rinduan Citarasa Rinduan June 9, 2011 at 8:43 PM
tau,.. ujang mmg romantik...
like ujang seth tan...

kan!!! yana kan??
Rozuan Ismail Rozuan Ismail June 9, 2011 at 9:09 PM
entah2 ujang ada hati ngan seth tan.muahahaha
Rahmad Rahmad June 9, 2011 at 9:16 PM
mungkin si ujang dh jatuh hati kot ngan seth tan pun watak..

ujang muka legend tapi hati jambu derr..
siti kektus siti kektus June 9, 2011 at 9:29 PM
ke, k.yana di paksa cakap macam tu? haha
auny aizie auny aizie June 9, 2011 at 9:35 PM
ye ye je yana cakap anda cam seth tan.

tipuuuu lettuww ~
myezatul aQma myezatul aQma June 10, 2011 at 12:18 AM
uih..blogwalking malam nih..
semua pakat cakap nora elena..
aku ja yang tak tau..
ni yang nak kena tgok nih
nazirulhazwan~ nazirulhazwan~ June 10, 2011 at 8:33 AM
ko memang gay, so aku tak terkejut la ko suke seth
♥Mrs.Eady♥ ♥Mrs.Eady♥ June 10, 2011 at 8:50 AM
kohkohkohkohkkohkohhh...adeeesss...................tak tgk citer ni!!
so tak tau nk komen ke tak!hhahaahaa...
Miz Novexx Miz Novexx June 10, 2011 at 9:28 AM
tidaaaak!!!! rupanya ujang dalam diam minat kat Seth Tan... biar betik??? (^_^)
risa risa June 10, 2011 at 9:55 AM
ekekeke...sian dak yana eh
adoyaiii sila buktikan keromantika di amor ekau tu adik sayam oiiii....takmo tulis2 aje...sila2
diya diya June 10, 2011 at 12:11 PM
hahahahahah,,tau xpe...x leh bla kan aura romntik seth 2....diya dh smpai berangan dh nak kwin kalu leh dpt laki pun perngai cam seth 2..hahahahha
alif haris alif haris June 11, 2011 at 3:33 AM
bro ujang .. ni mcm da jatuh hati kt seth tan je ?? abes r yana jeles ~
Miss Shana Pepatung..T_T Miss Shana Pepatung..T_T August 26, 2011 at 4:48 PM
peerrrggh!Aura Seth mmg kuat la..bukan boleh tarik minat perempuan je,lelaki pon mampu..dia mmg romantik~hihi