Thursday, June 9, 2011

Dari gua benci, kini gua Suka




Arghh...!!!!!!!!!! (bukan mengerang)


Gua rasa macam nak terbang di langit jer sekarang ni..., bukan sebab gua  di puji..tapi terasa diri ini serupa dah dengan SETH TAN...,


Gua tengok Nora Elena nie gua rasa pelik dan bongok gila..., Seth Tan ni romantik sangat dan buat gua gelak sorang2 layan cerita Nora Elena ni dekat Tonton.my...


Punya la gua teruja dengan Seth Tan nie...sampaikan..., hurm....gua nak cakap kang malu pulak.., tanak cakap kang terpendam dalam hati...


Nak tau tak gua teruja tengok Seth Tan tu romantik sampaikan......grrrrrrrrrrrrr malu pulak gua nak cakap...hurm..


Macam mana ek nak bagitau ni.., ok2 gua terus terang jer.. jangan gelakkan gua tau..., sebenarnya gua tengok Seth Tan nie sangat lah romantik sampaikan air mata gua mengalir bai..!!! derm...!!!!!


Air mata jantan gua mengalir tu....punya la kuat aura romantik Seth Tan ni...benci gila gua..., lagi-lagi time dia buat suprise kasi bunga letak dalam BONET KERETA (episode 16) pergh....mengalir tu air mata jantan gua...wahahahahahahaha...cis..!!!!


Tengok...Nora Elena  punya pasal gua boleh bocor rahsia gua..derm...!!!


Argh..!!! gua tau ramai yang layan Nora Elena nie pun tengok keluar air mata kan.., bukan sedih tapi sebab happy gila tengok Seth Tan tu romantik gila... kan..?? kan...??


Dah la...malas nak cerita lagi..nak sambung episode 17, gua layan dekat tonton.my jer...heee



Punca gua layan Nora Elana dekat SINi


"Yana cakap aku romantik macam Seth Tan tu..hihi"


Sekian...Peace (~_^)v



P/S : Sekarang ni entri gua dan macam entri awek2 blogger pulak..grrrrrr


Artikel Terkait

51 comments

ke ko ada hati ngan seth tan tu ujang... adehh...

aku jer masih suci..ahahahaahah

heheheh aku xde la smpai keluar air mata jantan

terbaik la ujang !!!
lepas nie boleh la jadi suami yg romantik mcm seth tan tu !
wakakakaka

erk...sampai kuar air mata?
fyna tak layan lak cite nih..
huhu..
:)


ade gak wat entry pasal nora elena nih.

http://inibelogfyna.blogspot.com/2011/06/nora-elena.html

heeeeeeeeee ko nih
aku nih yg pompuan pun tak gitu tak dak nk feeling2...kutuk2 seth tan ade la ...

ade ke jantan gitu ... ckp slow..abg..abg ... wek...wek...

jgn la laki transform jd gitu mau nye aku lempang2 die... asek nk nyendeng je keja nye...rimas!!

xpe..nora elena mmg terbaik hehehe..tp x sgke plak ade lelaki ble mengalir air mata hehehe

haha. ujang dah kalah dengan Seth Tan. ;D

hari2 pun nora elena hg ni jang..demam nora elena btol,hahaha..aku tgk scene tu takde ase nk nangis pn.. :p

siriyes..tak penah tgk langsung cite nora elena nie. nak buat camne..balik umah..anak sibuk nak tgk katon dia. sbg ayah yg penyayang, kenelah berkorban utk anak.
so..kat mana leh tgk full episod ye?

aku tengok nora elena sebab gigi arnab siti saleha tu comel.. Jalan cerita dia biasa2 je bagi aku.. keh keh

err... boleh sampai mengalir air mata ke.. wuwuwu

sengallllll....
dh lh ketingalan tengok..
tapi bab episod tu pn yien gelakk
mak boleh ckp..ko knaper dik???
aduh..potong line..hahaha

mmg ala-ala blogger wanita dah aku bce ko nyer entry ni ujang oiii..kah kah kah

Hehee, okla wife puji romantik.. :)
Jangan puji ada makna sudah..heheee


Nak tgk gak episod 16 yg boleh buatkan en Ujang kita mengalir air mata :)

hahaha tao tkpe.. romantik pulak uh si seth tu

uiiiii ada air mata rupaya!!!!!!kakakakaka


http://qasehraihan.blogspot.com/2011/06/jangan-suka-duk-buat-rilek-laorang.html

perghh.. kuar air mata jantan tuh.. hahaha..takdenyer laki romntik camtu kat dunia realiti nie.. novel jer sumer tuh..

:)

pantang bab tegur menegur nih!

haha... ingat kan pompuan je layan crite tu. xsangka sampai kuor air mata.. haha=P

hahahah.. sengal la ko jang!

ak baru smpai episod 15!!!

ppeerrgghh...dasyat laaa abg Ujang Tan nie..!! untung kak yana elena...hahaha :D

Jom Terjah Sini :)

u romantik cam seth tan???? grrr sila buktikan segera!! >_<

hahahha bia betik ko nanges?aku tgk pon bole tersenyum je..tak mampu utk nanges lagi :P

ape lagi..praktis la keromantisan tu kat kak yana elena :)

bakal artis baru ni....ekekekekekkeke

Tidak!!!!! Gua dah jadi romantik sebab tengok cite Nora Elena ni...huhhuhuhuhuu

adoi....semoga blogger dah mabuk nora elena dan seth tan!!

alololo , cewiitttt nye dy , smpai nanges2 gitu ;)hahahaha

ha tuh.,kak yana suh buktikan,.buktikan lahhh,.kih3 (^^")

x penah layan Nora Elena...best sangat ke?

hahaha..
amekk ujang.. isteri suruh buktikan keromantikan tu..
lalala~

best ke drama ni??
pernah tengok sekali..
biasa2 je rasanya...

skunk ni ramai betul yg ngaku diri tu macam seth tan...
ye kan je la...
hu3...

pergh ujang nangis.biar betul.aku tgk pn takat senyum je...terlebih feel ko ni ujang.hahaha

tau,.. ujang mmg romantik...
like ujang seth tan...

kan!!! yana kan??

entah2 ujang ada hati ngan seth tan.muahahaha

mungkin si ujang dh jatuh hati kot ngan seth tan pun watak..

ujang muka legend tapi hati jambu derr..

ke, k.yana di paksa cakap macam tu? haha

ye ye je yana cakap anda cam seth tan.

tipuuuu lettuww ~

uih..blogwalking malam nih..
semua pakat cakap nora elena..
aku ja yang tak tau..
ni yang nak kena tgok nih

ko memang gay, so aku tak terkejut la ko suke seth

kohkohkohkohkkohkohhh...adeeesss...................tak tgk citer ni!!
so tak tau nk komen ke tak!hhahaahaa...

tidaaaak!!!! rupanya ujang dalam diam minat kat Seth Tan... biar betik??? (^_^)

ekekeke...sian dak yana eh
adoyaiii sila buktikan keromantika di amor ekau tu adik sayam oiiii....takmo tulis2 aje...sila2

hahahahahah,,tau xpe...x leh bla kan aura romntik seth 2....diya dh smpai berangan dh nak kwin kalu leh dpt laki pun perngai cam seth 2..hahahahha

bro ujang .. ni mcm da jatuh hati kt seth tan je ?? abes r yana jeles ~

peerrrggh!Aura Seth mmg kuat la..bukan boleh tarik minat perempuan je,lelaki pon mampu..dia mmg romantik~hihi


EmoticonEmoticon