Monday, July 25, 2011

Pakej Kahwin Lari..Derm..!!!!

Petang-petang macam ni dah dapat menda gila...


Ni gua amik dari forum lowyat member gua tag dekat Facebook







Gua pelik betul...iklan macam ni pun ada...,hahahahah...


Mintak jauh simpang 44 malaikat la gua nk kahwin lari ni..., gua sayang bini gua bai...heee


Sesuai untuk playboy macam musuh ketat gua....('',) senarai musuh ketat gua di SINI



Sekian...Peace (~_^)v


P/S : kawin lari ni letih wo.....

Artikel Terkait

24 comments

hahha jangan cakap sekarang nanti nak... ehhehe.. marah puan yana nanti hihih..

jang jangan terpengaruh dengan iklan tu ye

Bestnya nikah ramai..hehehehehe

janganlah kawin lari,, penat tau nak main kejar2x.. duduk diam2x kan senang XD

erkkkk...camni pun ada!
ramailah yg nak kawin lari lepas ni...huhuhuhu

cemane nak kawin sambil lari..nanti lafaz nikah tak senafas..susah woooooooo....hahaha~

selain dari penat berlari2, lebih aman kawin di malaysia kan

haha baguslah sayang bini. untung kak yana :)

aduhai...cmni pon ade ke..lalalla~

letih jang...semput2 berlari tu tetiba nk henjut tgn tok kadi kannnn

hahahahhaa..... lepas nie ko dah la kan nak refer maner bila nak kawin lagi satu kan....

mr ujang, takde iklan ni pon ramai yg kawen lari....permintaan untuk pakej ni tinggi....

xbesh la lari penat. bek duk diam dpt bersanding ats pelamin..;D

pehhh senang r lu jang.. x byk keje dah, contact dorang je! haha

hahaha agk style disitu..

#mtvworldstage at icity http://eleventx.blogspot.com/2011/07/hoyeah-mtv-world-stage-2011-rock.html

lagsiu betul !!
ini pakel pn ada ka
hahahahaha ..
menggalak orag kawin lari la cmni .. huhu

saya tiap2 tahun dpt iklan promosi dr bomoh siam..
ntah sape pedajal bg name ngan alamat kat bomoh siam...hehehe..

Jangggg aku nak curi artikel hang nie masuk ke blog aku......hang bagi ke tak aku nak amik gak hahahahaha......SAPA NAK DUIT MEH LER TRY.....RM0.02 PER VISIT....

ape barang kawin lari. gua impikan majlis besau2 macam siti nurhaliza, sponsor bebanyak nak caras memey *verangan*

ngokngek. penat nak kawin lari lari ni. statik je dah le. LOL. ;p


EmoticonEmoticon