Pakej Kahwin Lari..Derm..!!!!

Petang-petang macam ni dah dapat menda gila...


Ni gua amik dari forum lowyat member gua tag dekat Facebook







Gua pelik betul...iklan macam ni pun ada...,hahahahah...


Mintak jauh simpang 44 malaikat la gua nk kahwin lari ni..., gua sayang bini gua bai...heee


Sesuai untuk playboy macam musuh ketat gua....('',) senarai musuh ketat gua di SINI



Sekian...Peace (~_^)v


P/S : kawin lari ni letih wo.....

{ 24 comments.. read them below or add one }

BERT BERT July 25, 2011 at 3:41 PM
hahha jangan cakap sekarang nanti nak... ehhehe.. marah puan yana nanti hihih..

jang jangan terpengaruh dengan iklan tu ye
AMMAR YASIR AMMAR YASIR July 25, 2011 at 3:50 PM
Bestnya nikah ramai..hehehehehe
Penggemar Coklat Penggemar Coklat July 25, 2011 at 3:56 PM
janganlah kawin lari,, penat tau nak main kejar2x.. duduk diam2x kan senang XD
mas saari mas saari July 25, 2011 at 3:59 PM
erkkkk...camni pun ada!
ramailah yg nak kawin lari lepas ni...huhuhuhu
Kasut& Karipap Kasut& Karipap July 25, 2011 at 4:03 PM
cemane nak kawin sambil lari..nanti lafaz nikah tak senafas..susah woooooooo....hahaha~
zuwaidah zuwaidah July 25, 2011 at 4:03 PM
selain dari penat berlari2, lebih aman kawin di malaysia kan
nurAMALLINA nurAMALLINA July 25, 2011 at 4:04 PM
haha baguslah sayang bini. untung kak yana :)
luqman zakaria luqman zakaria July 25, 2011 at 4:10 PM
aduhai...cmni pon ade ke..lalalla~
Aku Ibu Muda Aku Ibu Muda July 25, 2011 at 4:12 PM
letih jang...semput2 berlari tu tetiba nk henjut tgn tok kadi kannnn
hazman aka species1980 hazman aka species1980 July 25, 2011 at 4:30 PM
hahahahhaa..... lepas nie ko dah la kan nak refer maner bila nak kawin lagi satu kan....
Finaz Jaafar Finaz Jaafar July 25, 2011 at 4:34 PM
marketing strategi ni..hahaha
msredcheesecake msredcheesecake July 25, 2011 at 4:50 PM
mr ujang, takde iklan ni pon ramai yg kawen lari....permintaan untuk pakej ni tinggi....
mynameismy mynameismy July 25, 2011 at 8:20 PM
xbesh la lari penat. bek duk diam dpt bersanding ats pelamin..;D
Ct Arina Ct Arina July 25, 2011 at 9:22 PM
pehhh senang r lu jang.. x byk keje dah, contact dorang je! haha
saiazuan saiazuan July 25, 2011 at 10:33 PM
hahaha agk style disitu..

#mtvworldstage at icity http://eleventx.blogspot.com/2011/07/hoyeah-mtv-world-stage-2011-rock.html
alif haris alif haris July 25, 2011 at 11:35 PM
lagsiu betul !!
ini pakel pn ada ka
hahahahaha ..
menggalak orag kawin lari la cmni .. huhu
Fazil Hamid Fazil Hamid July 26, 2011 at 12:02 AM
saya tiap2 tahun dpt iklan promosi dr bomoh siam..
ntah sape pedajal bg name ngan alamat kat bomoh siam...hehehe..
DEZAMAN COTTAGE DEZAMAN COTTAGE July 26, 2011 at 2:06 AM
Jangggg aku nak curi artikel hang nie masuk ke blog aku......hang bagi ke tak aku nak amik gak hahahahaha......SAPA NAK DUIT MEH LER TRY.....RM0.02 PER VISIT....
Akak Kopi Akak Kopi July 26, 2011 at 3:03 AM
ape barang kawin lari. gua impikan majlis besau2 macam siti nurhaliza, sponsor bebanyak nak caras memey *verangan*
shahjiehan shahjiehan July 26, 2011 at 12:31 PM
hampeh punya org... hahahahha
Tea Tea July 27, 2011 at 4:32 PM
ngokngek. penat nak kawin lari lari ni. statik je dah le. LOL. ;p