Wednesday, July 13, 2011

Keputusan Digi Wwwow Award | Pemenang Digi Wwwow Award | 2011

Senarai Pemenang DIGI Wwwow Award ini  Creadit to ddfabulous

Gua baru balik dari KLPAC iaitu lokasi penganugerahan Digi Wwwow Award

Gua tak bertanding..harap maklumat<--bahasa keling

*******************************





A.F.O Radio









Pathfinder.my








Stacy AF6







Nicholas Teo







Brandjontan







Let It Be








Anwar Hadi








Anwar Hadi








The Techno Hut








Karysma Beads and Sequins








Malaysia wins AFF Suzuki Cup







Beautiful White Orchid







Blogserius







Lee Zi Wen (OhArtis)






OhMalaysia







Bajetnyeewww (Anwar Hadi)



Hadiah Utama


Top Hensem Blogger = Ujang9897


*******************************


Secara peribadi gua rasa tak berapa puas hati dengan beberapa keputusan pemenang ini..., gua tak tau la macam mana DIGI menilai pemenang...




Apa yang gua nampak DIGI AWARD banyak bagi kepada kaum CINA, mintak maaf cakap ek kepada DIGI..., tapi macam ketara sangat..., sekian...('',)


Apa pun tahniah kepada Anuar Hadi sebab menang 3 kategori tu....heee


eeeewwwwwwwwwww

Cari gua kalau terror


Esok gua update siapa blogger2 gila lain yang ada..


Sekian...Peace (~_^)v

* Senarai pemenang digi wow award, keputusan digi wwwow award, pemenang anugerah digi wwwow award, senarai pemenang digi wow award, keputusan penuh digi wwwow awards, senarai pemenang digi wwwow awars,senarai penuh pemenang digi wwwow award, hadiah pemenang digi wwwow award

Artikel Terkait

62 comments

haah lah..nampak sgt, ermm tapelah maybe dah takde rezeki..

dh rezeki die nk buat mcm mne :) huhu..

tu diaaa anwaq hadi. wakil kaum lain yg menang selain cina. tahniah!! :)

haha..ujang ni entry khusus untuk ko..:)

Undang - Undang Kentut : Kau Kentut , Aku Saman Ko !!!!

ni lak entry aku sal kputusan penuh digi awards ni..:)

Keputusan Penuh Digi WWWOW Awards 2011

hoho digi bukan memang syarikat cina?? melayu je kalau apa2,xmo bagi kaum sndiri..kalau bgsa lain? ok racist jap.. hoho

pergghh tamaknye anwar hadi kui3 =P

macam berat sebelah jer aku tengo...

apapun tahniah buat anuar hadi sebab menang 3 anugerah..banyak tu..hee

hohoho nampak sgt ;D

tahniah pd anwar hadi..3 skali pulun uhuhu..

utk yg bertanding pun tahniah!
mungkin rzeki tak berpihak pada kalian..tak pe cuba lagi ;)

untung la kawan dengan blogger faymes............

haaa..nak amek gambar dgn anwar hadi jugakkk...nakkk..nakkk..nakkkkkkk :(

dapat gambar ngan anwaq hadi..tahniah buat beliau sebab dapat menang 3 kategori..

Sampai hati ko cakap blogger's gila... ahhahhaaa


anyway congrat anwar hadi

tahniah buat mereka semua & tahniah buat ujang sbb berjaya amik gambar ngan retis2 mlm ni :D

tahniah kepada pemenang..:)..

tahniah kepada semua pemenang sekalian.. :) kejelesan melanda diri ku :)

pergh! anwar hadi menang besaq baq hang.. tahniah2..

tahniah semua :)
wah,anwar hadi bolot 3.. huhu

aku nak amek gambar ngan top hensem blogger..

ak tak stuju dgn top hensem blogger. klu top kentut blogger ak stuju.. hhaha. sorry. just kdding. wow. p sana jgk ke.. hoohoh

wahhh terujaaa Mak Dara akhirnya dapat juga bertemu dengan Ujang dan isteri yang sungguh femes ni.. Mula2 mak segan nak tegur tp bila dah bertegur sapa dengan ujang dan isteri.. waahhhh mak terkejut.. mmg baikkkk dan sungguh humble melayan celoteh mak yang pok pek pok pek td.. jutaan terima kasih diucapkan pada ujang dan isteri.. tp Mak rasa ralattt sangat sbb tak sempat nak bergambar dengan kalian berdua.. tangan dah pegang kamera dah td cuba lidah kelu tak tercakap tadi hehehe... apa2pun anda berdua mmg sporting .. terima kasih ye...

digi compny cina tak hairan la kot pemenang banyak cina, adil ke tak diaoran tu bukan kisah pon ekekekee...kalau celcom buat celcom wwwow award kofem pemilihan adil..:)

Tak Racis ke ckp mcm tu?


aku rasa, diorg nilai melalui undi. dan diorg mungkin berpakat suh kwn2 undi beratus kali sehari.. termasuk diri sendiri....

aku x brapa minat anwar hadi.
caittt
mat luthfi muka cina
asal dia x mng eh?

ujang, ko pakai yang baju kuning tu ek? kahkahkah..

Fynn Jamal kalah oleh Anwarhadi.. Wuwuwuwu~ Tapi takpe, sebab dia hensem aku maafkan.. Hahaha..

*Tahniah Anwar Hadi.. Guwa memang follow mamat Kedah ni..

ceh patot la tido lmbt semlm..update ni rupanya..=.=

pemenang ni DIGI yg pilih ye..BUKAN melalui undi..undi tu utk jadi finalist top 6 sahaja! sekian~ ^_^

kalah menang adat pertandingan..agaknya sapelah blogger giler tu ek encik ujang?

ang yg kaler kuning dalam pic last tu kan ujang... :hoho

ujang yang duk depan kaler kuning tu

kalau bukan yg warna kuning tu, yg joker kat tepi tu. LOL

tak best je pemenang, huhu, gmbr last skali tu, bro yg pakai baju dg tu kan. ngakuje lah

Hurmmm....dah namanya pemenang by VOTE kan...tak leh buat daaaa...

tahniah anwar hadi! juga kpd blogger2 lain yg brjaya msuk finalis..hehe

dlm gmbo tu ujang pling dpn skali yg wrna kning tu..haha

yang pakai baju kaler kuning tu ujang! heheheee

ade jugak top hensem blogger yer hehehe

haah la jang...mentang2 digi org dia punya ye tak...nmpk cam tak telus je pemilihannya

dan keputusan pon macammmmmmmmmmmm hurmmmmmmmmmm

biarlah depa yg menang tu... frust! nasib baik ujang menang top hensem blogger! tahniah!

kau yang pakai baju kuning tu ka??hehehe

Hahaha... Abg ku Enchik Nine x mnang smlm.... Adeh.... Tp x puas ati x menang... Uaaaa...

alaaa abg ben xde sob3x.. ujang top kentut

top blogger seksi ; akmalhilmi

thniah anwar hadiewwww.. haah, cine je lebih.. hehe

kan tu bedasarkan vote.. hehe

erksss...tercari2 mana nama dak ujang eh

engkau yg snap pitcha ni kan?;D

next year orang2 kita pulak pulon naik ambik hadiah lak

congrat anwar hadi...

ewwwww~~~

anwar hadi dpt 3 tu...dya ade kat mesia ke??hidup2 igt dia kat aussie lg..btw,tahniah3

Adehhh... Anwar hadi mmg syok der... http://blog.myetech9.com/penulis/digi-wwwow-awards-berakhir-gambar-curi-ekslusif/

top hensem blogger? errrr.. HAHAHA

dah name pun DIGI kan. rata2 pengguna dia Cina.. sbb tu la kot..


EmoticonEmoticon