Keputusan Digi Wwwow Award | Pemenang Digi Wwwow Award | 2011

Senarai Pemenang DIGI Wwwow Award ini  Creadit to ddfabulous

Gua baru balik dari KLPAC iaitu lokasi penganugerahan Digi Wwwow Award

Gua tak bertanding..harap maklumat<--bahasa keling

*******************************





A.F.O Radio









Pathfinder.my








Stacy AF6







Nicholas Teo







Brandjontan







Let It Be








Anwar Hadi








Anwar Hadi








The Techno Hut








Karysma Beads and Sequins








Malaysia wins AFF Suzuki Cup







Beautiful White Orchid







Blogserius







Lee Zi Wen (OhArtis)






OhMalaysia







Bajetnyeewww (Anwar Hadi)



Hadiah Utama


Top Hensem Blogger = Ujang9897


*******************************


Secara peribadi gua rasa tak berapa puas hati dengan beberapa keputusan pemenang ini..., gua tak tau la macam mana DIGI menilai pemenang...




Apa yang gua nampak DIGI AWARD banyak bagi kepada kaum CINA, mintak maaf cakap ek kepada DIGI..., tapi macam ketara sangat..., sekian...('',)


Apa pun tahniah kepada Anuar Hadi sebab menang 3 kategori tu....heee


eeeewwwwwwwwwww

Cari gua kalau terror


Esok gua update siapa blogger2 gila lain yang ada..


Sekian...Peace (~_^)v

* Senarai pemenang digi wow award, keputusan digi wwwow award, pemenang anugerah digi wwwow award, senarai pemenang digi wow award, keputusan penuh digi wwwow awards, senarai pemenang digi wwwow awars,senarai penuh pemenang digi wwwow award, hadiah pemenang digi wwwow award

{ 62 comments.. read them below or add one }

Alya Esprézzo Alya Esprézzo July 13, 2011 at 12:11 AM
haah lah..nampak sgt, ermm tapelah maybe dah takde rezeki..
~HanAlia ~HanAlia July 13, 2011 at 12:13 AM
dh rezeki die nk buat mcm mne :) huhu..
muhamadsufian89 muhamadsufian89 July 13, 2011 at 12:13 AM
tu diaaa anwaq hadi. wakil kaum lain yg menang selain cina. tahniah!! :)
pRiNCe pRiNCe July 13, 2011 at 12:15 AM
haha..ujang ni entry khusus untuk ko..:)

Undang - Undang Kentut : Kau Kentut , Aku Saman Ko !!!!

ni lak entry aku sal kputusan penuh digi awards ni..:)

Keputusan Penuh Digi WWWOW Awards 2011
vampire's lovex vampire's lovex July 13, 2011 at 12:17 AM
hoho digi bukan memang syarikat cina?? melayu je kalau apa2,xmo bagi kaum sndiri..kalau bgsa lain? ok racist jap.. hoho
azie.azureEn azie.azureEn July 13, 2011 at 12:18 AM
pergghh tamaknye anwar hadi kui3 =P
Rahmad Rahmad July 13, 2011 at 12:19 AM
macam berat sebelah jer aku tengo...

apapun tahniah buat anuar hadi sebab menang 3 anugerah..banyak tu..hee
PinKy MoMMa PinKy MoMMa July 13, 2011 at 12:20 AM
hohoho nampak sgt ;D

tahniah pd anwar hadi..3 skali pulun uhuhu..

utk yg bertanding pun tahniah!
mungkin rzeki tak berpihak pada kalian..tak pe cuba lagi ;)
Tengku Nizam Tengku Nizam July 13, 2011 at 12:20 AM
untung la kawan dengan blogger faymes............
NuReLLe NuReLLe July 13, 2011 at 12:21 AM
haaa..nak amek gambar dgn anwar hadi jugakkk...nakkk..nakkk..nakkkkkkk :(
pamie pamie July 13, 2011 at 12:23 AM
dapat gambar ngan anwaq hadi..tahniah buat beliau sebab dapat menang 3 kategori..
daydeck86 daydeck86 July 13, 2011 at 12:23 AM
Sampai hati ko cakap blogger's gila... ahhahhaaa


anyway congrat anwar hadi
Niena Pengembara Ilahi Niena Pengembara Ilahi July 13, 2011 at 12:35 AM
tahniah buat mereka semua & tahniah buat ujang sbb berjaya amik gambar ngan retis2 mlm ni :D
Syuxer Syuxer July 13, 2011 at 12:42 AM
tahniah kepada pemenang..:)..
Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine July 13, 2011 at 12:43 AM
tahniah kepada semua pemenang sekalian.. :) kejelesan melanda diri ku :)
Solihin Zubir Solihin Zubir July 13, 2011 at 12:48 AM
pergh! anwar hadi menang besaq baq hang.. tahniah2..
Anif Abdullah @Mr AA Anif Abdullah @Mr AA July 13, 2011 at 1:11 AM
tahniah semua :)
wah,anwar hadi bolot 3.. huhu
muhammad iqbal hakimi bin tahir muhammad iqbal hakimi bin tahir July 13, 2011 at 2:16 AM
aku nak amek gambar ngan top hensem blogger..
trigyy trigyy July 13, 2011 at 2:50 AM
ak tak stuju dgn top hensem blogger. klu top kentut blogger ak stuju.. hhaha. sorry. just kdding. wow. p sana jgk ke.. hoohoh
ADZA IRDAWATI aka MAK DARA ADZA IRDAWATI aka MAK DARA July 13, 2011 at 3:12 AM
wahhh terujaaa Mak Dara akhirnya dapat juga bertemu dengan Ujang dan isteri yang sungguh femes ni.. Mula2 mak segan nak tegur tp bila dah bertegur sapa dengan ujang dan isteri.. waahhhh mak terkejut.. mmg baikkkk dan sungguh humble melayan celoteh mak yang pok pek pok pek td.. jutaan terima kasih diucapkan pada ujang dan isteri.. tp Mak rasa ralattt sangat sbb tak sempat nak bergambar dengan kalian berdua.. tangan dah pegang kamera dah td cuba lidah kelu tak tercakap tadi hehehe... apa2pun anda berdua mmg sporting .. terima kasih ye...
Areliff Areliff July 13, 2011 at 3:45 AM
digi compny cina tak hairan la kot pemenang banyak cina, adil ke tak diaoran tu bukan kisah pon ekekekee...kalau celcom buat celcom wwwow award kofem pemilihan adil..:)
Zulfikar Hazri Zulfikar Hazri July 13, 2011 at 4:15 AM
Tak Racis ke ckp mcm tu?


aku rasa, diorg nilai melalui undi. dan diorg mungkin berpakat suh kwn2 undi beratus kali sehari.. termasuk diri sendiri....
syahira ariff syahira ariff July 13, 2011 at 5:19 AM
aku x brapa minat anwar hadi.
caittt
mat luthfi muka cina
asal dia x mng eh?
Ima Salsuzaima Ima Salsuzaima July 13, 2011 at 8:30 AM
ujang, ko pakai yang baju kuning tu ek? kahkahkah..
d_tieah d_tieah July 13, 2011 at 8:46 AM
Fynn Jamal kalah oleh Anwarhadi.. Wuwuwuwu~ Tapi takpe, sebab dia hensem aku maafkan.. Hahaha..

*Tahniah Anwar Hadi.. Guwa memang follow mamat Kedah ni..
YanaMIB YanaMIB July 13, 2011 at 8:49 AM
ceh patot la tido lmbt semlm..update ni rupanya..=.=

pemenang ni DIGI yg pilih ye..BUKAN melalui undi..undi tu utk jadi finalist top 6 sahaja! sekian~ ^_^
kak ina kl kak ina kl July 13, 2011 at 8:52 AM
kalah menang adat pertandingan..agaknya sapelah blogger giler tu ek encik ujang?
mOoN IzzaN mOoN IzzaN July 13, 2011 at 8:53 AM
ang yg kaler kuning dalam pic last tu kan ujang... :hoho
MamaEma MamaEma July 13, 2011 at 8:55 AM
ujang yang duk depan kaler kuning tu
Penggemar Coklat Penggemar Coklat July 13, 2011 at 8:57 AM
kalau bukan yg warna kuning tu, yg joker kat tepi tu. LOL
EZAN IDMA EZAN IDMA July 13, 2011 at 9:06 AM
tak best je pemenang, huhu, gmbr last skali tu, bro yg pakai baju dg tu kan. ngakuje lah
hazman aka species1980 hazman aka species1980 July 13, 2011 at 9:06 AM
Hurmmm....dah namanya pemenang by VOTE kan...tak leh buat daaaa...
Mohd Khairi Khadzir Mohd Khairi Khadzir July 13, 2011 at 9:15 AM
tahniah anwar hadi! juga kpd blogger2 lain yg brjaya msuk finalis..hehe

dlm gmbo tu ujang pling dpn skali yg wrna kning tu..haha
FasiHaH SupiaN FasiHaH SupiaN July 13, 2011 at 9:27 AM
anwar hadi menang 3 tu...wahhhh
mas saari mas saari July 13, 2011 at 9:40 AM
yang pakai baju kaler kuning tu ujang! heheheee
UyaRayza UyaRayza July 13, 2011 at 9:42 AM
ade jugak top hensem blogger yer hehehe
Aku Ibu Muda Aku Ibu Muda July 13, 2011 at 9:59 AM
haah la jang...mentang2 digi org dia punya ye tak...nmpk cam tak telus je pemilihannya

dan keputusan pon macammmmmmmmmmmm hurmmmmmmmmmm
Adzriel AB Adzriel AB July 13, 2011 at 10:02 AM
biarlah depa yg menang tu... frust! nasib baik ujang menang top hensem blogger! tahniah!
irwan miswan irwan miswan July 13, 2011 at 10:16 AM
kau yang pakai baju kuning tu ka??hehehe
Misz Nine Misz Nine July 13, 2011 at 10:26 AM
Hahaha... Abg ku Enchik Nine x mnang smlm.... Adeh.... Tp x puas ati x menang... Uaaaa...
Qaseh dalia adelia Qaseh dalia adelia July 13, 2011 at 12:02 PM
alaaa abg ben xde sob3x.. ujang top kentut
akmalhilmi akmalhilmi July 13, 2011 at 1:07 PM
top blogger seksi ; akmalhilmi
Mialia Mialia July 13, 2011 at 1:19 PM
thniah anwar hadiewwww.. haah, cine je lebih.. hehe
kemboja kemboja July 13, 2011 at 1:44 PM
kan tu bedasarkan vote.. hehe
risa risa July 13, 2011 at 2:21 PM
erksss...tercari2 mana nama dak ujang eh
mynameismy mynameismy July 13, 2011 at 2:24 PM
engkau yg snap pitcha ni kan?;D
zuwaidah zuwaidah July 13, 2011 at 3:20 PM
next year orang2 kita pulak pulon naik ambik hadiah lak
Eera Shera Eera Shera July 13, 2011 at 4:00 PM
congrat anwar hadi...

ewwwww~~~
TeAqArH TeAqArH July 13, 2011 at 5:32 PM
anwar hadi dpt 3 tu...dya ade kat mesia ke??hidup2 igt dia kat aussie lg..btw,tahniah3
Enchik Nine Enchik Nine July 13, 2011 at 5:46 PM
Adehhh... Anwar hadi mmg syok der... http://blog.myetech9.com/penulis/digi-wwwow-awards-berakhir-gambar-curi-ekslusif/
...Minah BluR... ...Minah BluR... July 14, 2011 at 2:42 AM
top hensem blogger? errrr.. HAHAHA

dah name pun DIGI kan. rata2 pengguna dia Cina.. sbb tu la kot..