Wednesday, August 10, 2011

Wordless Rabu (kembar)


Member gua bernama Omar, dia takda blog..so boleh la kutuk...hahahahaha, sama kan...('',)



Baca entri abang gua pasal  "Berak vs Makan"



p/s : dapat anak kembar mesti best kan...('',)


Artikel Terkait

45 comments

walaupun dia tak ada blog...tapi dia boleh baca blog..

hahaha.. huhu
moga2 dpt ank kmbr amin ;)

ada la iras ;-D
tp kalau letak ujang skali kt situ, dah mcm adek bradek kot..

sama..hehe..nak anak kembar???..usaha gigih..biar dabel..

hehe..baru kawen dah tak sabar dapat anak..hehe..kerja kutuk je taw..karang kecik hati dia kalu dia taw..haha


Entri Terhangat!! :
Gempak!!Video Latar Belakang Muzik Menggunakan Kamera..
Politik- Nak Sorok Buat Apa!!

InsyaAllah...dh 3 kali akak doa ni...mudah2an Ujang & Yana dpt anak kembar

hikhik.....

sdg memikir ape yg same =p

jang, terjah blog aku kalau nak tips kembar.. hehehehe

insyaAllah..
kalau ade kturunn yng kmbar..
ada pluang..
hehehehehe

bro, confirm anak lu muka mcm dia pasni..hahahahha(kalau laki la)

omar xde blog, tp bini dia bc blog daa..haha~

kalau ade keturunan kembar, peratusan nak dpt tu ade gak r. even 0.1 peratus ^_^

kehkehkeh.. tang mulut jelah..

abg ujang..teori kata nak dpt anak kembar makan benda2 berkembar.cth pisang kembar..kihkihkih teori lagi..sejauh mna kebenarannya wallahualam

Jang ... ko kena lepak kat menara berkembar slalu....keh3x...

aa ..sama lah ...:)

mak lain ayah lain kot ...


excellence!


EmoticonEmoticon