Wednesday, September 28, 2011

Hari Kurang Ayat Rabu (terima kasih yana samsudin)

Patut la haritu tiba-tiba ramai orang view blog gua

Yana Samsudin ping entri gua di Fanpage dia rupanya


*************

Fanpage Yana Samsudin


*************


Terima Kasih Yana Samsudin..!!!!

Gua dan Yana...
( bukan bini gua, bini gua Yana lain hihi)



Sekian...Peace (~_^)v

Artikel Terkait

21 comments

wahhhhhh...selevel ngn retissss.....
mintak saingg!!!!hehe..

wah...popularlah ujang lepas ni!

uwaaa untungnye husband YANA LAIN ni blog femes remes sebab retissss tolong promotkan hikhikhik. YANA SYAMSUDIN i minat youuuuuu *tetiba

nama dah cam kartunis..pehni lagi glamerlah Ujang ek :)

Pergh....direct sebut nama sebijik tue.... memang jodoh ko ngan yana la kan....

comel yana ni..yang ni la!!!1bukan yana bini lu!!!

eh eh.. macam sesuai je buat no 2. hahaha

fucker.dem terpakse la aku mintak scha alyahya ping blog aku kat fanpage die

fucker.dem terpakse la aku mintak scha alyahya ping blog aku kat fanpage die

beruntung nya dpt ping kt fb artis. tp blog ni mmg best pun, sya dh follow.

retis ping ko tuh...hebat ....

betul ke ni? jeles ko ambik pix ngan yana.


EmoticonEmoticon