Tuesday, September 20, 2011

Scha Alya dan Gua

Minggu lepas gua ada pergi tengok wayang Pra Tonton Filem Libas lakonan Scha , ekceli gua tak tau pulak yang dia pun berlakon cerita libas tu..


Tapi ramai tanya mana gambar gua dgn SCHA...haa amik la..('',)


Al - kisahnya....



Scha : dik..ada tak ujang datang malam ni...??

Akak Kaunter : erm..tak pasti la..cuba tengok dekat list ni..



Scha mencari nama gua dari senarai kedatangan malam Pra Tonton Filem Libas


Scha : erm..ok dik..,saya dah jumpa nama ujang dengan no phone dia, thanks k

Akak Kaunter : sama-sama.., siapa ujang ni kak..??

Scha : member lama...hihi


Tak lama lepas itu scha tegur gua dan dia minta kebenaran untuk ambik gambar bersama...,dia terjah gua dari belakang

Scha : hai ujang...

Ujang : eh..scha...mana awal..??

Scha : dia sibuk sikit.., erm..nak amik gambar boleh..??

Ujang : erm..boleh2..

*klik...!!!!



Gua tengah minum terpaksa rehat kejap sebab scha minta kebenaran untuk ambil gambar..


Sekian...Peace (~_^)v

p/s : kejap-kejap lagi kalau rajin gua REVIEW FILEM BINI-BINIKU GANGSTER





Artikel Terkait

27 comments

lawa tak klu tgk berdepan awek ni ujang ....

elleh.... giler lah apesal perut ujang nampak kembung.. ghihihihihi

wow~~...kegemukan dan kebuncitan terserlah....hahahaha

alahai.. sukenye ngan scha ni haiiiii

btol ke dialog ni?mcm xcaye je.ke ujang yg nk amik gmbr dgn scha.haha

kemain lagi ko buat citer ye..hahaha..

aduh dik..tak menahan kan nak scha yang nak bergambar ngan dak ujang huhu..sabar je laaaa~

uittt nape yg nama ujang tu kelihatan sprt org pregnan..hihihi

err.....badan kamu membesar dgn jayanya :p

dah agak dah, mesti ada dialog2 camni...heheeheheee

salam ujang...caya la scha cari ujang nak bergambar bersama pweettttt...:)

sila terbalikkan dialog di atas ek... hahahahah jgn tertipu dengan abg ujang... kikikikik

alaaaaa jumpa SCha... Minat gile kat scha nieeee

ujang nampak ber'semangat' sekali..hehe

ko tgk muke scha.tak rela ambik gambar ngn ko, sbb die syg aku


EmoticonEmoticon