Wartawan Malaysia Mati Ditembak di Somalia

Takziah kepada keluaga wartawan negara kita, Noramfaizul Mohd Nor yang ditembak mati di Mogadishu, Somalia semasa menjalankan tugas. Sama-sama kita sedekahkan Al-Fatihah kepada mangsa yang terkorban.

Semoga keluarga mangsa sabar menghadapi dugaan dari ALLAH dan semoga mangsa tergolong dalam mereka yang berimansumber facebook oh media


Mangsa yang meninggal ialah wartawan dari Bernama dan yang cedera ringan di bahu wartawan dari TV3 sumber dari member gua yang berkawan baik dengan wartawan TV3
tags : nama wartawan meninggal di somalia, wartawan malaysia meninggal di somalia, wartawan malaysia mati di tembak di somalia.

{ 17 comments.. read them below or add one }

CikBulat CikBulat September 3, 2011 at 12:11 AM
innalillahiwainnailahirajiun, semoga ditempatkan dikalangan orang2 beriman ,,,
lyndaz lyndaz September 3, 2011 at 12:15 AM
innalillahiwainnailahirajiun...
Mr.Baiz Mr.Baiz September 3, 2011 at 12:23 AM
niat untuk menolong..tapi di tembak..mari sedekah alfatihah
iera iera September 3, 2011 at 12:44 AM
mampukah aku menjadi seorang wartawan??
cik Ida cik Ida September 3, 2011 at 4:47 AM
innalillahiwainnailahirajiun, semoga ditempatkan dikalangan orang2 beriman.. :(
Anak MalaysiaAnak Malaysia September 3, 2011 at 11:17 PM
Bukanke somalia tu negara Islam? Rasanya tentu ada kesilapan. Adakah kerana bendera malaysia yg menyerupai bendera amerika 90%, menyebabkan puak pemberontak menyangka ianya konvoi amerika?? Bukan mustahil, kerana perkara ini pernah terjadi dahulu (tak ingat negara mana) tetapi mujurlah mereka akhirnya sedar ianya konvoi malaysia.
JANTAN MELAYUJANTAN MELAYU September 4, 2011 at 10:53 AM
BERDASARKAN KESAN TEMBAKKAN YANG TERDAPAT PADA PEJUANG INI ,IANYA DATANGNYA DARI TEMBAKKAN SENJATA PENEMBAK CURI BERKUASA TINGGI YANG HANYA DIMILIKI OLEH NEGARA BARAT.PEJUANG INI DIBUNUH UNTUK MENAKUTKAN PARA WARTAWAN YANG INGIN BERJUANG SEPERTINYA...SEMOGA ROHNYA DITEMPATKAN DIKALANGAN PEJUANG SYAHID..AMIN..!!!
alif haris alif haris September 4, 2011 at 7:47 PM
huhu..syahid matinya tu ...
al-fatihah ~