Saturday, September 3, 2011

Wartawan Malaysia Mati Ditembak di Somalia

Takziah kepada keluaga wartawan negara kita, Noramfaizul Mohd Nor yang ditembak mati di Mogadishu, Somalia semasa menjalankan tugas. Sama-sama kita sedekahkan Al-Fatihah kepada mangsa yang terkorban.

Semoga keluarga mangsa sabar menghadapi dugaan dari ALLAH dan semoga mangsa tergolong dalam mereka yang berimansumber facebook oh media


Mangsa yang meninggal ialah wartawan dari Bernama dan yang cedera ringan di bahu wartawan dari TV3 sumber dari member gua yang berkawan baik dengan wartawan TV3
tags : nama wartawan meninggal di somalia, wartawan malaysia meninggal di somalia, wartawan malaysia mati di tembak di somalia.

Artikel Terkait

17 comments

innalillahiwainnailahirajiun, semoga ditempatkan dikalangan orang2 beriman ,,,

innalillahiwainnailahirajiun...

niat untuk menolong..tapi di tembak..mari sedekah alfatihah

mampukah aku menjadi seorang wartawan??

innalillahiwainnailahirajiun, semoga ditempatkan dikalangan orang2 beriman.. :(

Bukanke somalia tu negara Islam? Rasanya tentu ada kesilapan. Adakah kerana bendera malaysia yg menyerupai bendera amerika 90%, menyebabkan puak pemberontak menyangka ianya konvoi amerika?? Bukan mustahil, kerana perkara ini pernah terjadi dahulu (tak ingat negara mana) tetapi mujurlah mereka akhirnya sedar ianya konvoi malaysia.

BERDASARKAN KESAN TEMBAKKAN YANG TERDAPAT PADA PEJUANG INI ,IANYA DATANGNYA DARI TEMBAKKAN SENJATA PENEMBAK CURI BERKUASA TINGGI YANG HANYA DIMILIKI OLEH NEGARA BARAT.PEJUANG INI DIBUNUH UNTUK MENAKUTKAN PARA WARTAWAN YANG INGIN BERJUANG SEPERTINYA...SEMOGA ROHNYA DITEMPATKAN DIKALANGAN PEJUANG SYAHID..AMIN..!!!

huhu..syahid matinya tu ...
al-fatihah ~

Takziah Juga,AL-Fatihah...


EmoticonEmoticon