Tuesday, January 17, 2012

Biodata Wawa Zainal

Wawa Zainal

Gua rasa ramai kenal dan tak kenal lagi dengan pelakon baru MIG iaitu Wawa Zainal yer dak..? Nama Sebenar Wawa Zainal ialah Nur Hawa. Wawa Zainal  gua kenal sebab selalu join event pra tonton filem MIG..hehe

Wawa ni terkenal dengan lakonannya dalam Ana Lulu yang comel-comel gitu..hee

Satu yang gua suka pada Wawa Zainal ini ialah lesung pipit dia..hahaha..teringat aku pada Yana Samsudin..('',)


Biodata Wawa Zainal

Nama  : Nur Hawa Zainal Abidin

Nama Manja : Wawa Zainal

Tarikh Lahir: March 12, 1991

Asal: Lahad Datu, Sabah

Tinggi : 158cm

Keluarga :  11 adik beradik, wawa ke 8

Sekolah : St. Dominic

Artis Kegemaran : Ujang9897

****************


Wawa Zainal bersama artis kegemaran beliau


Sekian..Peace (~_^)v


p/s : rabu ni nak pergi jumpa dia..tengok sumpahan kum kum...

tags : wawa zainal biodata, nama sebenar wawa zainal, gambar wawa zainal, asal wawa zainal, tinggi wawa zainal, kekasih wawa zainal, about wawa zainal, tinggi wawa zainal, gambar seksi wawa zainal, 

Artikel Terkait

49 comments

kenal dia dalan cerita KLIK. hehe dlm cerita tu soo gedik. tp dia cantik sgt kan. :D untunglaaaaaaaaaa.

dia urg sabah ke?? wwoowww.. proud to be sabahan!!

aku rasa wawa sesuai dengan aku kot

mmg suka dia masa tgk ana lulu lagi...lesung pipit dia tu buatkan dia btambah cantik.blh pergi jauh lagi dia ni kalau dpt skrip yg bagus.dan kalau digandingkan pulak dgn lelaki pujaan malaya...tak silap dh jadi sebutan ramai akan atasi kepopularan aaron aziz.sapa ye namanya...owh dah ingatlah!U.J.A.N.G hehhehe ^^

mmg comel gan lesung pipi tuh..hehe..artis kegemaran berlakun cter pe ye :))

Dalam KLIK Astro Ceria watak dia mmg gedik gile...tapi menjadi dia berlakon plus dia cantek.

manis ye ada lesung pipit...my hubby pun ada lesung pipit jgk....hehe

Bukan main lagi kau Ujang ya...Asyik bergambar gan Artis jer...hihihi

bdk wawa ni kalau berlakon mesti watak cam comel ngan manja, kekadang gedik sikit...tp i like...

wah... untung la kau ujang.... kirim salam ye.. kami (anak2) minat cite KLIK

UJANG....ko kem salam sayang....kat dia yea besok masa press screening tue....hehehehe

dia memang comel... suka lesung pipit dia!

ohh ya dah igt !! yg berlakon dlm crita ana lulu tu haha. wahh comelnya dia!! :D

eh eh tgk ana lulu tak prasan pon dia ni boleh?

artis kegemaran kononnnnnn~ nguahahaa

artis kegemaran kononnnnnn~ nguahahaa

rendah arr retis ni..tak sesuai ak nak amik port skali ha3

cantek dooo, lesung pipit yg tak tahan tu..

aq slalu bgi dya nnges timw kta owg sma skul dlu.

minta ni hp die...

Tengok dia berlakon dalam bunga-bunga syurga di tv3 9 malam setiap Jumaat macam hampeh! Harap muka saja cantik, ehhh..cantik ke?bakat berlakon tak dak pun!!!!

cute nyer lesung pipit yer..
pnjam sekali bleh??

dia memang cantik... sebaya dgn sayalah...

cute&beauty...sy mnt wtak wawa kt KLiK..wlpOwn nmpx gedik sgt,p cmeL jew..ehe

X baek ckp dia pengganti lisa surihani tw, mcm laa tua sgt lisa tu, wawa mmg cntik n berbakat tp dia sama standard mcm yana shamsuddin n intan ladyana jer, lakonan dia okey tp x boleh capai lg tahap the best mcm lisa surihani y begitu beremosi n all out time berlakon, percayalah, jauh lg kalau nk disamakn dgn lisa ye, tq

X baek awk ckp wawa pengganti lisa surihani, sbb lisa tu belum tua kerepot lg , bersaing tu boleh laa,tak dinafikan wawa mmg cun pndai berlakon , tp dia sama standard dgn yana shamsuddin n intan ladyana je, sbb prwatakan dia manja , lisa jauh berbeza time berlakon dia beremosi n all out , dia xkn capai tahap lisa surihana selagi dia still dgn kemanjaan die tu, tq

X baek ckp dia pengganti lisa surihani tw, mcm laa tua sgt lisa tu, wawa mmg cntik n berbakat tp dia sama standard mcm yana shamsuddin n intan ladyana jer, lakonan dia okey tp x boleh capai lg tahap the best mcm lisa surihani y begitu beremosi n all out time berlakon, percayalah, jauh lg kalau nk disamakn dgn lisa ye, tq

muka dia mcm fasha sanda la..

Koya..............

Kiteorg pernah pi jusco bkt raja klang dgn sepupu dia,ada gak yg minta autograf,tensionye...

Kiteorg pnh pi jusco bkt raja klang dgn sepupu dia ada lak bdk minta autograf tensionye...

wawa..~~s0 cuTe..!knal wawa at cter KliK..^^

wah bulan sama tahun lahir nya sama kaya aku :3

aku ske post ko (Sengal)^_^
Leh plak wat laka2...

ofkoss lah wawa zainal... citer klik memmg comey


EmoticonEmoticon