Blog peribadi seorang bernama ujang

Tuesday, January 17, 2012

Biodata Wawa Zainal

Wawa Zainal

Gua rasa ramai kenal dan tak kenal lagi dengan pelakon baru MIG iaitu Wawa Zainal yer dak..? Nama Sebenar Wawa Zainal ialah Nur Hawa. Wawa Zainal  gua kenal sebab selalu join event pra tonton filem MIG..hehe

Wawa ni terkenal dengan lakonannya dalam Ana Lulu yang comel-comel gitu..hee

Satu yang gua suka pada Wawa Zainal ini ialah lesung pipit dia..hahaha..teringat aku pada Yana Samsudin..('',)


Biodata Wawa Zainal

Nama  : Nur Hawa Zainal Abidin

Nama Manja : Wawa Zainal

Tarikh Lahir: March 12, 1991

Asal: Lahad Datu, Sabah

Tinggi : 158cm

Keluarga :  11 adik beradik, wawa ke 8

Sekolah : St. Dominic

Artis Kegemaran : Ujang9897

****************


Wawa Zainal bersama artis kegemaran beliau


Sekian..Peace (~_^)v


p/s : rabu ni nak pergi jumpa dia..tengok sumpahan kum kum...

tags : wawa zainal biodata, nama sebenar wawa zainal, gambar wawa zainal, asal wawa zainal, tinggi wawa zainal, kekasih wawa zainal, about wawa zainal, tinggi wawa zainal, gambar seksi wawa zainal, 

47 Comments
Comments

47 comments:

NiaLidia. said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kenal dia dalan cerita KLIK. hehe dlm cerita tu soo gedik. tp dia cantik sgt kan. :D untunglaaaaaaaaaa.

Rozuan Ismail said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

x habis-habis kum kum dia

::Misz Roti Kaya:: said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dia urg sabah ke?? wwoowww.. proud to be sabahan!!

Fazreen said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku rasa wawa sesuai dengan aku kot

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dalamnye lesung pipit die... ^^

AMMAR YASIR said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cun lah awek ni. Pergh!!!

Ieka Luvika said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

artis kegemaran.......... ","

Mr feckry said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

oo..awek ni..

||aLeaSaRa|| said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mmg suka dia masa tgk ana lulu lagi...lesung pipit dia tu buatkan dia btambah cantik.blh pergi jauh lagi dia ni kalau dpt skrip yg bagus.dan kalau digandingkan pulak dgn lelaki pujaan malaya...tak silap dh jadi sebutan ramai akan atasi kepopularan aaron aziz.sapa ye namanya...owh dah ingatlah!U.J.A.N.G hehhehe ^^

susumanis said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mmg comel gan lesung pipi tuh..hehe..artis kegemaran berlakun cter pe ye :))

ir yien 9897 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak kenal punnnnnnnn

Ainul Hayat said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dalam KLIK Astro Ceria watak dia mmg gedik gile...tapi menjadi dia berlakon plus dia cantek.

NUR AMINA said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

manis ye ada lesung pipit...my hubby pun ada lesung pipit jgk....hehe

Cik Rose Cute said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bukan main lagi kau Ujang ya...Asyik bergambar gan Artis jer...hihihi

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bdk wawa ni kalau berlakon mesti watak cam comel ngan manja, kekadang gedik sikit...tp i like...

norlieharumaini said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam ziarah di sini...

RoslanPutra said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah... untung la kau ujang.... kirim salam ye.. kami (anak2) minat cite KLIK

hazman aka species1980 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

UJANG....ko kem salam sayang....kat dia yea besok masa press screening tue....hehehehe

Rtp Farra Arisha said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

how beautiful she's :)

mas saari said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dia memang comel... suka lesung pipit dia!

Nur Aischa said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ohh ya dah igt !! yg berlakon dlm crita ana lulu tu haha. wahh comelnya dia!! :D

محمد رازيق said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe. jeles gua tngok.. :)

JMR said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mana tiket kum2 aku nyer??

LittleGurl said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh eh tgk ana lulu tak prasan pon dia ni boleh?

Syat0za Zai said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

artis kegemaran kononnnnnn~ nguahahaa

Syat0za Zai said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

artis kegemaran kononnnnnn~ nguahahaa

obat jantung koroner said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aduhh cantik kali ternyata,,,,

obat jantung koroner said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sangat sempurna sekali....

Areliff said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rendah arr retis ni..tak sesuai ak nak amik port skali ha3

Ash said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cantek dooo, lesung pipit yg tak tahan tu..

padaidi said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aq slalu bgi dya nnges timw kta owg sma skul dlu.

Anonymous said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

minta ni hp die...

Anonymous said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tengok dia berlakon dalam bunga-bunga syurga di tv3 9 malam setiap Jumaat macam hampeh! Harap muka saja cantik, ehhh..cantik ke?bakat berlakon tak dak pun!!!!

Anonymous said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cute nyer lesung pipit yer..
pnjam sekali bleh??

Faizul Osman said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dia memang cantik... sebaya dgn sayalah...

ahmad tarazi said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

perghhh.cantek la sial

evelyn darcel said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cute&beauty...sy mnt wtak wawa kt KLiK..wlpOwn nmpx gedik sgt,p cmeL jew..ehe

azlia adam said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

X baek ckp dia pengganti lisa surihani tw, mcm laa tua sgt lisa tu, wawa mmg cntik n berbakat tp dia sama standard mcm yana shamsuddin n intan ladyana jer, lakonan dia okey tp x boleh capai lg tahap the best mcm lisa surihani y begitu beremosi n all out time berlakon, percayalah, jauh lg kalau nk disamakn dgn lisa ye, tq

azlia adam said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

X baek awk ckp wawa pengganti lisa surihani, sbb lisa tu belum tua kerepot lg , bersaing tu boleh laa,tak dinafikan wawa mmg cun pndai berlakon , tp dia sama standard dgn yana shamsuddin n intan ladyana je, sbb prwatakan dia manja , lisa jauh berbeza time berlakon dia beremosi n all out , dia xkn capai tahap lisa surihana selagi dia still dgn kemanjaan die tu, tq

azlia adam said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

X baek ckp dia pengganti lisa surihani tw, mcm laa tua sgt lisa tu, wawa mmg cntik n berbakat tp dia sama standard mcm yana shamsuddin n intan ladyana jer, lakonan dia okey tp x boleh capai lg tahap the best mcm lisa surihani y begitu beremosi n all out time berlakon, percayalah, jauh lg kalau nk disamakn dgn lisa ye, tq

Anonymous said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

muka dia mcm fasha sanda la..

Anonymous said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Koya..............

amanshukor said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kiteorg pernah pi jusco bkt raja klang dgn sepupu dia,ada gak yg minta autograf,tensionye...

amanshukor said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kiteorg pnh pi jusco bkt raja klang dgn sepupu dia ada lak bdk minta autograf tensionye...

iydaRyanT said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mmg cun.. Aku suka

evelyn darcel said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wawa..~~s0 cuTe..!knal wawa at cter KliK..^^

Sewa mobil jakarta said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah bulan sama tahun lahir nya sama kaya aku :3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang