Friday, January 20, 2012

Entri Kopi Paste 4 ( Kisah Berahi Anak, Bapa dan Orang Gaji) 18



Naz dan ayah beliau sangat rapat.,mereka sering menjamu selera bersama..., perangai Naz yang tak pernah buang ialah banyak bertanya..,

Pada suatu malam sedang mereka enak menjamu selera bersama  tiba-tiba Naz dengan perangainya bertanya kepada ayah kesayangannya

***********

Lokasi : Rumah Teres
Masa : 10 malam

Naz : ayah.. adakah hantu itu wujud?

ayah : tak.. hantu tak pernah wujud..

Naz : tapi orang gaji kita cakap hantu itu wujud?

ayah: anak, kemas semua barang kamu.

Naz : kenapa ayah?

ayah: kita tak ada orang gaji..

Naz : OMG!


***********

orang gaji.


Sekian..Peace (~_^)


18 SG kan..., untuk bacaan 18 tahun ke atas sahaja...heee

Kepada yang sakit jantung jangan marah ek...hahahaha, jangan tengok cermin dengan tingkap ok., nak pergi toilet tu jaga-jaga gak..


Sekian...Peace (~_^)v


p/s : kalau baca tengah malam memang menjadi seram..('',) entri sebenar agak lawak disitu





Artikel Terkait

41 comments

ooh so nice..
tgk tgh2 mlm ni mmg terbaik..
haish..

tengahh malam nihh ujanggggggggg....
grrrr...

gmbo ni dh tgk 2 3 kali jgk tp still seram hoho.... nasib baik dh balik dr toilet dh hahaha...

hahaha..tetibe rasa lawak plak..maap maap maappp! :P

ishh. -.-

tertumbuk skrin letop :'(

eee. kejam sgt. kasihan yang pada yang ada penyakit.

ko ni ...siot je tau ... ko tau skrg ni aku ni dah jd chicken tau tak .....

yes! seb bek aku tengok pagi-pagi..hahaha

ingat kan gambar ape...muahaha, terkejut...

nasebla baca siang2 hari..hadoi...antu bungkus la paling seram bg ca..kalah pontianak.huk2...

mata kuyu je pagi tadi, bace entri ni sampai habes terus bulat mataku... hampes punye ujang..!!! terkojut den..

nasib baik baca waktu siang! kalau malam memang tak boleh tido dah...huhuhuuuu

rasanya yang agak seram bila part hantu tuh tarik tini masuk bilik n hantu tuh laju kedepan.memang selalu tayangan lambat ye?9.15pm baru start,balik terus rushing.hihihi

m0mok thE m0vié !! hehehehehee

Noharammmm ! aku tekena !!!! SERIK DAH MAI BLOG HANG UJANG WEI ...
[x] terussss...

pergh~ cun!! aq bace tgh mlm...! nseb la scroll laju-laju... #penakut

waaaa...giler...da la b'lappy smbil ngadap tingkap....
fuhhh....

waaaa...giler...da la b'lappy smbil ngadap tingkap....
fuhhh....

hah best....good for the people get status "gs"

lawak2... boleh copy & paste jugak ke? nanti saya backlink balik..

ha..ha.. menyeramkan.. spoil selera ayah dia nak dinner.

Mengong...terkujat aku dok...

terkejut tengok gambar je..hehe

Hahaha tak terkene sebab on gune bb hahaha.:p

makkkk !! nak nanges!! tkut !! asal la letak gambar tu .. grrrrrrrrrrr! mawu terkujat td

OMG! Tercampak henpon ak!!

naseb baek xde lemah jantung....ocopot ocopot.....


EmoticonEmoticon