Monday, January 2, 2012

Lirik Lagu Najwa Latif bikin PANAS..!!!

 Najwa Latif


*********************

Gua rasa majoriti pengguna Facebook dan blog kenal Najwa Latif yer dak..???


Dan gua pasti semua dah pernah dengar lagu Cinta Muka Buku yer dak..??


Tahukah anda?

Kalau dengar lagu Cinta Muka Buku oleh Najwa Latiff, harap-harap jangan ikut nyanyi sekali la yea!!

sebab ada bait liriknya yang boleh membawa kita ke arah ttuttttt. . .

kalau boleh tak payah dengar langsung.

ini liriknya :


"~ ~Banyak persoalan yang
berada di
minda
Banyak tanda tanya dan juga
kata
cinta
Otak kata jangan hati pula
kata ya
Hidup tak menentu adakah ini
cinta
Banyak soalan banyak juga
jawapannya
Kata hati dan rasa tak dibiar
saja
Setiap yang berlaku ada
kebaikannya
Harus pejam mata dan cuba
apa
saja ♫,,,,"


 *********

Amboi, kemain lagi menyanyi ikut rentak nampak ? hahahaha


Ok, gua tipu jer.....gurau-gurau jer..jangan marah ek..gua copy paste jer ni..(''.)

Sedap lirik lagu cinta muka buku ni, good luck Najwa Latif untuk Final Juara lagu...




Kepada semua pelajar selamat menjalani peperiksaan akhir orait...,good luck..!!!


Sekian...Peace (~_^)v


p/s : jangan cepat sangat terpengaruh ok.., jangan jadi macam student upsi tu..ops...('',)


Artikel Terkait

27 comments

aku tertarik komen kat u tube demonstrasi kat upsi..x ingat nama tapi komen dia mcm ni " belajar tinggi tapi bodoh melantun lantun" hahaha

macam tahu2 jer ak nyanyi iut rentak...
hahaha

nasib baik la tak senang terpengaruh..:)

hohohoho....
ingtkan apa la td..kuikuikui

pening nk jawab exm ni..hihi



peace

haishh terkena sudah!!!
jemput jenguk cni yea abg ujang
http://rendanghangus.blogspot.com/2012/01/new-year-cik-fara.html

aku x leh trima lirik part "itulah cinta yang satu" tu je.. bukankah cinta yang satu hanya pada Allah? ;0

eksited . ingat ape tadi. ish3 abg ujang ni...

ahaha yes yes. aku terkona ahaa.. ooopsssiiii ahaha

sempat gak selit UPSI tu yekkk..hehehe...aku rasa kalu jadi kat UKM confirm kecoh satu bangi tu kan...

best jugak lagu nie...lagu jiwa remaja hihihihi

ingatan kenapa tadi...bikin kontrovesi saja...huhu

tak suka pun lagu ni jadi tak kisah sangatlah...heheheee

memang menyanyi dah pun..kikiki..
tpi rasanya betul juga lirik dia tak berapa kena..pejam mata cuba apa saja ?sepatutnya cuba yang baik2 sudahlah..:)

"harus pejam mata ..dan cuba apa saja~~"

tak semua pelajar upsi mcm tue...

dengar je..ikut mana yang baik tinggal mana yang buruk..hehe..

cis saba je laa,
ingat kan ape laa td haha XD

ishhhh nk buat kontrovesi jerr.... ishh... aq ditipu lagi.. aq ditipu lagi.. haha

cinta di muka buku....
tiada ka cinta di atas air ka?
haha


EmoticonEmoticon