Lirik Lagu Najwa Latif bikin PANAS..!!!

 Najwa Latif


*********************

Gua rasa majoriti pengguna Facebook dan blog kenal Najwa Latif yer dak..???


Dan gua pasti semua dah pernah dengar lagu Cinta Muka Buku yer dak..??


Tahukah anda?

Kalau dengar lagu Cinta Muka Buku oleh Najwa Latiff, harap-harap jangan ikut nyanyi sekali la yea!!

sebab ada bait liriknya yang boleh membawa kita ke arah ttuttttt. . .

kalau boleh tak payah dengar langsung.

ini liriknya :


"~ ~Banyak persoalan yang
berada di
minda
Banyak tanda tanya dan juga
kata
cinta
Otak kata jangan hati pula
kata ya
Hidup tak menentu adakah ini
cinta
Banyak soalan banyak juga
jawapannya
Kata hati dan rasa tak dibiar
saja
Setiap yang berlaku ada
kebaikannya
Harus pejam mata dan cuba
apa
saja ♫,,,,"


 *********

Amboi, kemain lagi menyanyi ikut rentak nampak ? hahahaha


Ok, gua tipu jer.....gurau-gurau jer..jangan marah ek..gua copy paste jer ni..(''.)

Sedap lirik lagu cinta muka buku ni, good luck Najwa Latif untuk Final Juara lagu...




Kepada semua pelajar selamat menjalani peperiksaan akhir orait...,good luck..!!!


Sekian...Peace (~_^)v


p/s : jangan cepat sangat terpengaruh ok.., jangan jadi macam student upsi tu..ops...('',)


{ 27 comments.. read them below or add one }

Phat Phat January 2, 2012 at 12:59 AM
aku tertarik komen kat u tube demonstrasi kat upsi..x ingat nama tapi komen dia mcm ni " belajar tinggi tapi bodoh melantun lantun" hahaha
Sara Ali Sara Ali January 2, 2012 at 1:30 AM
macam tahu2 jer ak nyanyi iut rentak...
hahaha
Cik Mira Hassan Cik Mira Hassan January 2, 2012 at 2:06 AM
nasib baik la tak senang terpengaruh..:)
Dang Intan Duka Dang Intan Duka January 2, 2012 at 2:09 AM
hohohoho....
ingtkan apa la td..kuikuikui

pening nk jawab exm ni..hihi



peace
Cik RendaNg Yg x REnDANg Cik RendaNg Yg x REnDANg January 2, 2012 at 2:12 AM
haishh terkena sudah!!!
jemput jenguk cni yea abg ujang
http://rendanghangus.blogspot.com/2012/01/new-year-cik-fara.html
Muhammad Saiazuan Norhalik Muhammad Saiazuan Norhalik January 2, 2012 at 2:14 AM
aku x leh trima lirik part "itulah cinta yang satu" tu je.. bukankah cinta yang satu hanya pada Allah? ;0
wani SWISS wani SWISS January 2, 2012 at 7:11 AM
eksited . ingat ape tadi. ish3 abg ujang ni...
Qamaruls Qamaruls January 2, 2012 at 8:03 AM
ahaha yes yes. aku terkona ahaa.. ooopsssiiii ahaha
hazman aka species1980 hazman aka species1980 January 2, 2012 at 9:56 AM
sempat gak selit UPSI tu yekkk..hehehe...aku rasa kalu jadi kat UKM confirm kecoh satu bangi tu kan...
Cik Rose Cute Cik Rose Cute January 2, 2012 at 10:41 AM
best jugak lagu nie...lagu jiwa remaja hihihihi
kisah hidup julie kisah hidup julie January 2, 2012 at 10:51 AM
ingatan kenapa tadi...bikin kontrovesi saja...huhu
mas saari mas saari January 2, 2012 at 10:57 AM
tak suka pun lagu ni jadi tak kisah sangatlah...heheheee
Prettywrite Prettywrite January 2, 2012 at 11:49 AM
memang menyanyi dah pun..kikiki..
tpi rasanya betul juga lirik dia tak berapa kena..pejam mata cuba apa saja ?sepatutnya cuba yang baik2 sudahlah..:)
scorpionscorpion January 2, 2012 at 1:06 PM
"harus pejam mata ..dan cuba apa saja~~"
nia nia January 2, 2012 at 1:57 PM
tak semua pelajar upsi mcm tue...
Positive Girl Positive Girl January 2, 2012 at 5:04 PM
dengar je..ikut mana yang baik tinggal mana yang buruk..hehe..
Lady Emilya Lady Emilya January 8, 2012 at 10:11 AM
cis saba je laa,
ingat kan ape laa td haha XD
Nur Izzaty Nur Izzaty December 31, 2012 at 11:35 PM
ishhhh nk buat kontrovesi jerr.... ishh... aq ditipu lagi.. aq ditipu lagi.. haha
fakir kie fakir kie April 29, 2013 at 10:36 AM
cinta di muka buku....
tiada ka cinta di atas air ka?
haha