Sunday, February 12, 2012

Biodata Ustaz Azhar Idrus

azhar idrus


Gua pasti sekarang ini ramai rakyat malaysia yang kenal dengan Ustaz Azhar Idrus yer dak..?? Ustaz ni mula terkenal dari youtube.

Apa barang artis terkenal dari youtube kan..ni haaa ustaz pun boleh terkenal dari youtube..heee

Hari ini genap umur uztaz azhar idrus yang ke 48..., SELAMAT HARI JADI USTAZ..!!!

Gua pernah jumpa dia sekali sahaja bila beliau datang bagi ceramah di bangi..muka dia berseri...('',)



Biodata Ustaz Azhar Idrus

Nama : Azhar Idrus

Tempat Lahir : Terengganu

Umur : lebih tua dari Siti Nurhaliza (48 tahun)

Isteri : Rogayah Sulong dan Nisya Wan

Blogger Kesayangan : Ujang9897



***********************

-Bersekolah di Sekolah Inggeris Sultan Sulaiman Kuala Terengganu hingga Tingkatan 6.
-Pernah menjadi seorang guru muzik pada tahun 1985
-Mulai belajar agama sekitar tahun 1990.
-Belajar secara talaqqi lebih kurang dengan lapan orang guru dalam tempoh 12 tahun.
-Antara guru beliau ialah Tuan Guru Haji Muhammad Zin Pondok Lubuk Pandan Wakaf Tapai.
-Blog: http://ustazazhar.com

sumber : fanpage ustaz azhar idrus


***********


Sekian

tags : biodata ustaz azhar idrus, nama isteri ustaz azhar idrus, tempat lahir ustaz azhar idrus, umur ustaz azhar idrus,

Artikel Terkait

18 comments

dalam setiap biodata mesti ada nama kau kan ujang. haha!

ahaha.. part blogger kesygn tuh xleh blah.. :P

blogger kesayangan tu terus jadi musykil ;P

Ooo....ustaz lahir 12 feb lah ye....

da makin ramai kenal dgn ustaz azhar...

bila ko buat entry pasal biodata nie....aku risau je ade org yg copy yang part blogger kesayangan tue....keh3x

ustaz ni bgs tul, aritu gua tnya satu soalan kt fb dia, x smpai 10 min dia respon ngan jwpn yg sempoi dan tak meragukan

ustaz ni mmg femes, aritu masa ceramah maulidur rasul kat sekolah akak, ustaz penceramah tuw promote 'ustaz youtube' nieh ...

pendekatan ust ni macam ala2 remaje gitu. boleh lekat di hati. weyh tapi kan tak paham sgt die ckp huhu. pekat beno ganu die.

This comment has been removed by the author.

sudah pergi ceramah beliau, best o..sesuai untuk remaja masa kini.

selamat hari lahir utk ustaz!
tak pernah lagi dengar ceramah dia secara live, banyak tengok kat youtube je..


EmoticonEmoticon