Biodata Ustaz Azhar Idrus

azhar idrus


Gua pasti sekarang ini ramai rakyat malaysia yang kenal dengan Ustaz Azhar Idrus yer dak..?? Ustaz ni mula terkenal dari youtube.

Apa barang artis terkenal dari youtube kan..ni haaa ustaz pun boleh terkenal dari youtube..heee

Hari ini genap umur uztaz azhar idrus yang ke 48..., SELAMAT HARI JADI USTAZ..!!!

Gua pernah jumpa dia sekali sahaja bila beliau datang bagi ceramah di bangi..muka dia berseri...('',)



Biodata Ustaz Azhar Idrus

Nama : Azhar Idrus

Tempat Lahir : Terengganu

Umur : lebih tua dari Siti Nurhaliza (48 tahun)

Isteri : Rogayah Sulong dan Nisya Wan

Blogger Kesayangan : Ujang9897



***********************

-Bersekolah di Sekolah Inggeris Sultan Sulaiman Kuala Terengganu hingga Tingkatan 6.
-Pernah menjadi seorang guru muzik pada tahun 1985
-Mulai belajar agama sekitar tahun 1990.
-Belajar secara talaqqi lebih kurang dengan lapan orang guru dalam tempoh 12 tahun.
-Antara guru beliau ialah Tuan Guru Haji Muhammad Zin Pondok Lubuk Pandan Wakaf Tapai.
-Blog: http://ustazazhar.com

sumber : fanpage ustaz azhar idrus


***********


Sekian

tags : biodata ustaz azhar idrus, nama isteri ustaz azhar idrus, tempat lahir ustaz azhar idrus, umur ustaz azhar idrus,

{ 18 comments.. read them below or add one }

Syafiq Ahadin Syafiq Ahadin February 12, 2012 at 2:04 PM
dalam setiap biodata mesti ada nama kau kan ujang. haha!
cinta siswi cinta siswi February 12, 2012 at 2:29 PM
ahaha.. part blogger kesygn tuh xleh blah.. :P
beLLa beLLa February 12, 2012 at 3:09 PM
blogger kesayangan tu terus jadi musykil ;P
JungRara JungRara February 12, 2012 at 3:54 PM
Ooo....ustaz lahir 12 feb lah ye....
Fendy Fendy February 12, 2012 at 5:32 PM
da makin ramai kenal dgn ustaz azhar...
hazman aka species1980 hazman aka species1980 February 12, 2012 at 8:56 PM
bila ko buat entry pasal biodata nie....aku risau je ade org yg copy yang part blogger kesayangan tue....keh3x
Muhammad Saiazuan Norhalik Muhammad Saiazuan Norhalik February 12, 2012 at 11:19 PM
ustaz ni bgs tul, aritu gua tnya satu soalan kt fb dia, x smpai 10 min dia respon ngan jwpn yg sempoi dan tak meragukan
aimaniman aimaniman February 12, 2012 at 11:48 PM
ustaz ni mmg femes, aritu masa ceramah maulidur rasul kat sekolah akak, ustaz penceramah tuw promote 'ustaz youtube' nieh ...
ain itu mata. =) ain itu mata. =) February 13, 2012 at 12:39 AM
pendekatan ust ni macam ala2 remaje gitu. boleh lekat di hati. weyh tapi kan tak paham sgt die ckp huhu. pekat beno ganu die.
KertasWarnaMerah KertasWarnaMerah February 13, 2012 at 3:00 AM
This comment has been removed by the author.
KertasWarnaMerah KertasWarnaMerah February 13, 2012 at 3:01 AM
sudah pergi ceramah beliau, best o..sesuai untuk remaja masa kini.
mas saari mas saari February 13, 2012 at 10:32 AM
selamat hari lahir utk ustaz!
tak pernah lagi dengar ceramah dia secara live, banyak tengok kat youtube je..
Mr feckry Mr feckry February 13, 2012 at 11:17 AM
idola orang muda zaman sekarang