Blog peribadi seorang bernama ujang

Friday, March 16, 2012

AWEK / ARTIS MELAYU YANG SEKSI...!!

Salam Jumaat..,

Biasa tak tengok awek atau artis yang seksi...??

Kalau dah cantik takyah nak tunjuk-tunjuk..... takyah nak seksi-seksi..... tengok macam gambar kat bawah ni.... takyah bukak pun dah CUN yer dak..??


Siapa tak kenal dia memang PENIPU..hee


Seksilah pada suami/isteri kamu... supaya kamu tak terSEKSA di akhirat kelak........ Sesungguhnya API NERAKA amat panas...sangat-sangat PANAS.

Islam suruh kita MENUTUP aurat.... Jangan ingat pakai tudung itu tutup aurat jika anda masih pakai Seluar Legging atau seangkatan dengan nya..


Tau dak legging macam mana....??? ha contohnya macam gambar bawah ini


 Ini Gambar Seluar Lengging atau seluar BOGEL.


Banyak lagi kisah LEGGING di sini.... klik jer kat sini (jgn malu). kalau taknak klik.... maknanya anda tergolong dalam .... klik kat sini pulak


Entri kredit kepada abang gua 

********************

Entri berkaitan baca SINI <---


Sekian....Peace (~_^)v

 
 p/s :  Perempuan yang perasan cantik akan menggedik dengan lelaki dan akan mula makup tebal-tebal..

12 Comments
Comments

12 comments:

:: Mrs.Eady :: said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

no legging kecuali waktu tido!ahaksss...

LynN LoLa~~ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sokong.. huhu. jeans legging.. sume bende nak legging.. kalau tak legging, maxi dress yg melekat kat body.. jarang.. soo sad :(

Scarlett O'Hara said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Legging tu cantik kalau pakai dalam mimpi.Kalau pakai kat luar, buruk!

syuwai said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh, tu kan gmbar aku masa shooting dulu.. ;p

NadyaBubble said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Agree :)

Best Business Brands said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hot Malaysian Artist Ass! .... hot and sexy malay girl.. awek cunby bunnyrich912317 views · Sanam Baloch - White Dress - Super Hot Boobs ...Aktres kelahiran Malaysia, Datuk Michelle Yeoh telah dianugerahkan Legion of Honour secara rasmi, penghargaan tertinggi dari ...Muslim girl gallery pictures of malay girl with tudung hot and sexy. ... Malay Girl Collection | Hot Malay Girl · Malay Artist - Rozita Che Wan. Like some sort of ...

SEMUT said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

AWEK/ARTIS MELAYU YANG SEKSI.. PUJAAN TERUNA.. MEREKA TU PAKAI SEKSI NAK CARI MAKAN..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

"giler hijab kau pakai ni tak uptodate la"

"err abis nak pakai cane bagi uptodate?"

"pakai macam aku la beb, tengok, nice a$$ bukan? tunjukkan keseksian ko~ baru laki pandang, baru banyak offer lakonan"

mas saari said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak seksi lagi cantik..

~~zAnAfAhMi~~ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kat sini selamba je org pakai tudung siap dgn legging, baju senteng pulak tu....ish..malas nk ckp hal ni. Legging dgn laki dlm rumah ok la..

Makbed said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Suka komen cik scarlett. Aku xde legging . Harus x beli?

Anonymous said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Moge mereka2 diberi hidayah oleh Allah...insyaAllah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang