Friday, March 16, 2012

AWEK / ARTIS MELAYU YANG SEKSI...!!

Salam Jumaat..,

Biasa tak tengok awek atau artis yang seksi...??

Kalau dah cantik takyah nak tunjuk-tunjuk..... takyah nak seksi-seksi..... tengok macam gambar kat bawah ni.... takyah bukak pun dah CUN yer dak..??


Siapa tak kenal dia memang PENIPU..hee


Seksilah pada suami/isteri kamu... supaya kamu tak terSEKSA di akhirat kelak........ Sesungguhnya API NERAKA amat panas...sangat-sangat PANAS.

Islam suruh kita MENUTUP aurat.... Jangan ingat pakai tudung itu tutup aurat jika anda masih pakai Seluar Legging atau seangkatan dengan nya..


Tau dak legging macam mana....??? ha contohnya macam gambar bawah ini


 Ini Gambar Seluar Lengging atau seluar BOGEL.


Banyak lagi kisah LEGGING di sini.... klik jer kat sini (jgn malu). kalau taknak klik.... maknanya anda tergolong dalam .... klik kat sini pulak


Entri kredit kepada abang gua 

********************

Entri berkaitan baca SINI <---


Sekian....Peace (~_^)v

 
 p/s :  Perempuan yang perasan cantik akan menggedik dengan lelaki dan akan mula makup tebal-tebal..

Artikel Terkait

13 comments

no legging kecuali waktu tido!ahaksss...

sokong.. huhu. jeans legging.. sume bende nak legging.. kalau tak legging, maxi dress yg melekat kat body.. jarang.. soo sad :(

Legging tu cantik kalau pakai dalam mimpi.Kalau pakai kat luar, buruk!

eh, tu kan gmbar aku masa shooting dulu.. ;p

AWEK/ARTIS MELAYU YANG SEKSI.. PUJAAN TERUNA.. MEREKA TU PAKAI SEKSI NAK CARI MAKAN..

"giler hijab kau pakai ni tak uptodate la"

"err abis nak pakai cane bagi uptodate?"

"pakai macam aku la beb, tengok, nice a$$ bukan? tunjukkan keseksian ko~ baru laki pandang, baru banyak offer lakonan"

Kat sini selamba je org pakai tudung siap dgn legging, baju senteng pulak tu....ish..malas nk ckp hal ni. Legging dgn laki dlm rumah ok la..

Suka komen cik scarlett. Aku xde legging . Harus x beli?

Moge mereka2 diberi hidayah oleh Allah...insyaAllah...

heeeee... biar sempurna tutup nya


EmoticonEmoticon