AWEK / ARTIS MELAYU YANG SEKSI...!!

Salam Jumaat..,

Biasa tak tengok awek atau artis yang seksi...??

Kalau dah cantik takyah nak tunjuk-tunjuk..... takyah nak seksi-seksi..... tengok macam gambar kat bawah ni.... takyah bukak pun dah CUN yer dak..??


Siapa tak kenal dia memang PENIPU..hee


Seksilah pada suami/isteri kamu... supaya kamu tak terSEKSA di akhirat kelak........ Sesungguhnya API NERAKA amat panas...sangat-sangat PANAS.

Islam suruh kita MENUTUP aurat.... Jangan ingat pakai tudung itu tutup aurat jika anda masih pakai Seluar Legging atau seangkatan dengan nya..


Tau dak legging macam mana....??? ha contohnya macam gambar bawah ini


 Ini Gambar Seluar Lengging atau seluar BOGEL.


Banyak lagi kisah LEGGING di sini.... klik jer kat sini (jgn malu). kalau taknak klik.... maknanya anda tergolong dalam .... klik kat sini pulak


Entri kredit kepada abang gua 

********************

Entri berkaitan baca SINI <---


Sekian....Peace (~_^)v

 
 p/s :  Perempuan yang perasan cantik akan menggedik dengan lelaki dan akan mula makup tebal-tebal..

{ 13 comments.. read them below or add one }

:: Mrs.Eady :: :: Mrs.Eady :: March 16, 2012 at 3:19 PM
no legging kecuali waktu tido!ahaksss...
LynN LoLa~~ LynN LoLa~~ March 16, 2012 at 5:06 PM
sokong.. huhu. jeans legging.. sume bende nak legging.. kalau tak legging, maxi dress yg melekat kat body.. jarang.. soo sad :(
Scarlett O'Hara Scarlett O'Hara March 16, 2012 at 7:20 PM
Legging tu cantik kalau pakai dalam mimpi.Kalau pakai kat luar, buruk!
syuwai syuwai March 16, 2012 at 9:26 PM
eh, tu kan gmbar aku masa shooting dulu.. ;p
SEMUT SEMUT March 16, 2012 at 10:03 PM
AWEK/ARTIS MELAYU YANG SEKSI.. PUJAAN TERUNA.. MEREKA TU PAKAI SEKSI NAK CARI MAKAN..
Muhammad Saiazuan Norhalik Muhammad Saiazuan Norhalik March 16, 2012 at 11:05 PM
"giler hijab kau pakai ni tak uptodate la"

"err abis nak pakai cane bagi uptodate?"

"pakai macam aku la beb, tengok, nice a$$ bukan? tunjukkan keseksian ko~ baru laki pandang, baru banyak offer lakonan"
~~zAnAfAhMi~~ ~~zAnAfAhMi~~ March 17, 2012 at 11:13 AM
Kat sini selamba je org pakai tudung siap dgn legging, baju senteng pulak tu....ish..malas nk ckp hal ni. Legging dgn laki dlm rumah ok la..
Makbed Makbed August 14, 2012 at 1:23 AM
Suka komen cik scarlett. Aku xde legging . Harus x beli?
AnonymousAnonymous August 14, 2012 at 10:53 AM
Moge mereka2 diberi hidayah oleh Allah...insyaAllah...
Olie Olie July 13, 2015 at 3:30 AM
heeeee... biar sempurna tutup nya