Thursday, March 1, 2012

Budak Pekida Gaduh Di Blog Saya..! yer ker PEKIDA.?

PEKIDA....????


Sebut nama PEKIDA ramai yang akan fikir negetif yer dak..??


Secara peribadi bagi gua PEKIDA satu persatuan yang bagus, yang tak bagusnya mamat poyo yang menggelabah bangga ahli PEKIDA..hahaha


Ni ha dekat bawah gua print skrin antara pergaduhan ala budak-budak di shoutbox gua (lihat di sidebar)




Gua pun pelik macam mana la shoutbox gua boleh jadi tempat gaduh mulut budak-budak ni...,kelakar pun ada..('',)


Kalau korang rajin baca la dari mula pergaduhan mereka di shoutbox tepi tu...lawak pun ada, gua rasa punca mereka masuk sini sebab entri BOLA malaysia vs filipina..


Gaduh pasal Neelofa pun ada...derm..

Sekian..Peace (~_^)v


Artikel Terkait

15 comments

alamak..apa ni ? uuu..tamo3.....

Pekida = Pertubuhan Kebajikan dan DAKWAH ISLAMIAH Malaysia.

(",)

bro, kasi nasihat sket kat dierog tu

woooo drama happen in a blog...

dah nama budak-budak. nak tampar, tempias pulak hingus tu. nak terajang kat telur, telur pulak takde. hahahaa!!! layan je la lawak minggu ini...

budak2 je tu ... ayahanda kaw 'tut' ade dlm keturunan aku pun tak de aku sebuk punnn.......

aikkk gaduh kat shout box org pun boleh jadi ke? adoyaii.. xde keje lain ke dorg nie

fikir matang ler .. dah besar . yer tak ? hehehe .. tak best la gado2 nie ..=="

Hurmmm... remaja muda belia je suka gaduh kat shoutbox nie...

hai...kat shoutbox pon boleh gaduh...

ntah apa2 gaduh kat shoutbox orang..

ini kompom budak2 bawah umur..hehe


EmoticonEmoticon