Blog peribadi seorang bernama ujang

Thursday, March 1, 2012

Budak Pekida Gaduh Di Blog Saya..! yer ker PEKIDA.?

PEKIDA....????


Sebut nama PEKIDA ramai yang akan fikir negetif yer dak..??


Secara peribadi bagi gua PEKIDA satu persatuan yang bagus, yang tak bagusnya mamat poyo yang menggelabah bangga ahli PEKIDA..hahaha


Ni ha dekat bawah gua print skrin antara pergaduhan ala budak-budak di shoutbox gua (lihat di sidebar)




Gua pun pelik macam mana la shoutbox gua boleh jadi tempat gaduh mulut budak-budak ni...,kelakar pun ada..('',)


Kalau korang rajin baca la dari mula pergaduhan mereka di shoutbox tepi tu...lawak pun ada, gua rasa punca mereka masuk sini sebab entri BOLA malaysia vs filipina..


Gaduh pasal Neelofa pun ada...derm..

Sekian..Peace (~_^)v


15 Comments
Comments

15 comments:

encik Cool said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Gaduh2...heheh

Muhammad Saiazuan Norhalik said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aish, blog femes msti kena mcm ni..hehe

Spudin said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alamak..apa ni ? uuu..tamo3.....

Zabid9897 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Pekida = Pertubuhan Kebajikan dan DAKWAH ISLAMIAH Malaysia.

(",)

fazrulnoor said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bro, kasi nasihat sket kat dierog tu

ANISA said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

woooo drama happen in a blog...

SM said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah nama budak-budak. nak tampar, tempias pulak hingus tu. nak terajang kat telur, telur pulak takde. hahahaa!!! layan je la lawak minggu ini...

eima said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

budak2 je tu ... ayahanda kaw 'tut' ade dlm keturunan aku pun tak de aku sebuk punnn.......

C.M.A @ CikMoonAdnan said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aikkk gaduh kat shout box org pun boleh jadi ke? adoyaii.. xde keje lain ke dorg nie

✿Gucciey Lavender✿ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fikir matang ler .. dah besar . yer tak ? hehehe .. tak best la gado2 nie ..=="

hazman aka species1980 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hurmmm... remaja muda belia je suka gaduh kat shoutbox nie...

Adibah Karimah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hai...kat shoutbox pon boleh gaduh...

mas saari said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ntah apa2 gaduh kat shoutbox orang..

Daddylicious said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ini kompom budak2 bawah umur..hehe

NUR AMINA said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ish ish ish

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang