Budak Pekida Gaduh Di Blog Saya..! yer ker PEKIDA.?

PEKIDA....????


Sebut nama PEKIDA ramai yang akan fikir negetif yer dak..??


Secara peribadi bagi gua PEKIDA satu persatuan yang bagus, yang tak bagusnya mamat poyo yang menggelabah bangga ahli PEKIDA..hahaha


Ni ha dekat bawah gua print skrin antara pergaduhan ala budak-budak di shoutbox gua (lihat di sidebar)




Gua pun pelik macam mana la shoutbox gua boleh jadi tempat gaduh mulut budak-budak ni...,kelakar pun ada..('',)


Kalau korang rajin baca la dari mula pergaduhan mereka di shoutbox tepi tu...lawak pun ada, gua rasa punca mereka masuk sini sebab entri BOLA malaysia vs filipina..


Gaduh pasal Neelofa pun ada...derm..

Sekian..Peace (~_^)v


{ 15 comments.. read them below or add one }

Muhammad Saiazuan Norhalik Muhammad Saiazuan Norhalik March 1, 2012 at 1:10 AM
aish, blog femes msti kena mcm ni..hehe
Spudin Spudin March 1, 2012 at 1:50 AM
alamak..apa ni ? uuu..tamo3.....
Zabid9897 Zabid9897 March 1, 2012 at 2:30 AM
Pekida = Pertubuhan Kebajikan dan DAKWAH ISLAMIAH Malaysia.

(",)
fazrulnoor fazrulnoor March 1, 2012 at 7:26 AM
bro, kasi nasihat sket kat dierog tu
ANISA ANISA March 1, 2012 at 7:41 AM
woooo drama happen in a blog...
SM SM March 1, 2012 at 7:44 AM
dah nama budak-budak. nak tampar, tempias pulak hingus tu. nak terajang kat telur, telur pulak takde. hahahaa!!! layan je la lawak minggu ini...
eima eima March 1, 2012 at 9:26 AM
budak2 je tu ... ayahanda kaw 'tut' ade dlm keturunan aku pun tak de aku sebuk punnn.......
C.M.A @ CikMoonAdnan C.M.A @ CikMoonAdnan March 1, 2012 at 9:51 AM
aikkk gaduh kat shout box org pun boleh jadi ke? adoyaii.. xde keje lain ke dorg nie
✿Gucciey Lavender✿ ✿Gucciey Lavender✿ March 1, 2012 at 10:51 AM
fikir matang ler .. dah besar . yer tak ? hehehe .. tak best la gado2 nie ..=="
hazman aka species1980 hazman aka species1980 March 1, 2012 at 11:16 AM
Hurmmm... remaja muda belia je suka gaduh kat shoutbox nie...
Adibah Karimah Adibah Karimah March 1, 2012 at 11:17 AM
hai...kat shoutbox pon boleh gaduh...
mas saari mas saari March 1, 2012 at 11:38 AM
ntah apa2 gaduh kat shoutbox orang..
Daddylicious Daddylicious March 1, 2012 at 12:39 PM
ini kompom budak2 bawah umur..hehe