Iklan Panggung Sabtu Terbaru TV3



TV3 sekali lagi mengeluarkan video promo panggung sabtu , kali ini edisi bulan march..hehe


Siapa yang belum tengok versi sebelum ini klik SINI





**************************

Best tak...best tak..??? hehe

Iklan macam ini la baru best yer dak..?? walaupun ramai mengatakan TV3 meniru idea dari orang lain bagi gua lantak la kan..hehe

Harap-harap edisi bulan April nanti TV3 keluarkan lagi video promo panggung sabtu yang terbaru..hehe

Siapa yang belum tengok versi sebelum ini klik SINI <-------


Sekian...Peace (~_^)v


p/s : gua nak try gak la buat video macam ni..hihi

tags : video panggung sabtu terbaru., video promo hindustan tv3, video iklan hindustan tv3 terbaru

{ 14 comments.. read them below or add one }

^^eKaTiKaH^^ ^^eKaTiKaH^^ March 2, 2012 at 8:56 PM
jom layan panggung sabtu..hehe :D
Syazwan Che Deraman Syazwan Che Deraman March 2, 2012 at 9:03 PM
hehehhe..kelakar dow.
sengeh aku tiap kali tengok.
Cik Nurul Cik Nurul March 2, 2012 at 10:21 PM
best.. barulah tak boring.. :-)
*i E J a* *i E J a* March 3, 2012 at 12:09 AM
still best tpy xsehebat yg 1st dluu ! hehehhee . lagyy mnrik !
Muhammad Saiazuan Norhalik Muhammad Saiazuan Norhalik March 3, 2012 at 1:42 AM
hahahaha aku dah tgk td.. memey klako video dia
Hansyirah Takezur Hansyirah Takezur March 3, 2012 at 5:34 AM
nak tengok cte taare zameen par tu. best sebab bukan tema sal cinta. hehe..
mas saari mas saari March 3, 2012 at 4:26 PM
suka tengok iklan ni, menarik! heheheee
JMR JMR March 4, 2012 at 7:19 PM
suka benor ko ngn panggung sbtu ek..hahaha
Adibah Karimah Adibah Karimah March 6, 2012 at 10:37 AM
hehe...bestnye mcm real pulak diorg yg nyany, kena gaya dan gerak bibir...mcm miming jer ;)