Friday, March 2, 2012

Iklan Panggung Sabtu Terbaru TV3



TV3 sekali lagi mengeluarkan video promo panggung sabtu , kali ini edisi bulan march..hehe


Siapa yang belum tengok versi sebelum ini klik SINI





**************************

Best tak...best tak..??? hehe

Iklan macam ini la baru best yer dak..?? walaupun ramai mengatakan TV3 meniru idea dari orang lain bagi gua lantak la kan..hehe

Harap-harap edisi bulan April nanti TV3 keluarkan lagi video promo panggung sabtu yang terbaru..hehe

Siapa yang belum tengok versi sebelum ini klik SINI <-------


Sekian...Peace (~_^)v


p/s : gua nak try gak la buat video macam ni..hihi

tags : video panggung sabtu terbaru., video promo hindustan tv3, video iklan hindustan tv3 terbaru

Artikel Terkait

14 comments

jom layan panggung sabtu..hehe :D

hehehhe..kelakar dow.
sengeh aku tiap kali tengok.

best.. barulah tak boring.. :-)

still best tpy xsehebat yg 1st dluu ! hehehhee . lagyy mnrik !

hahahaha aku dah tgk td.. memey klako video dia

nak tengok cte taare zameen par tu. best sebab bukan tema sal cinta. hehe..

suka tengok iklan ni, menarik! heheheee

suka benor ko ngn panggung sbtu ek..hahaha

hehe...bestnye mcm real pulak diorg yg nyany, kena gaya dan gerak bibir...mcm miming jer ;)


EmoticonEmoticon