Wednesday, March 7, 2012

Kutipan Adnan Sempit 2



Siapa dah tengok Filem Andan Sempit 2..?? Gua dengar Kutipan Filem Adnan Sempit 2 sekarang telah mencecah RM 6.5juta..

Pantun dari David Teo

Sudah pecah punggung hali ini,
Adnan Sempit 2 nama diberi,
12 hari kutipan 6.5 juta,
terima kasih daun keladi,
harap sokong lagiii....


Gua pasti ramai minat filem Adnan Sempit 2 yer dak..?? dan gua pasti ramai yang belum tengok lagi yer dak..?? termasuk gua..hehe

Walaupun gua dapat tiket free hari itu tetapi terpaksa pas kepada orang lain sebab nak jaga anak..hehe, filem ini gua rasa boleh mengatasi ataupun menyaingi(cmner eja ek) dengan kutipan filem adnan sempit iaitu 8 juta kalau tak silap gua..('',)

don't touch2.,,can't see2..('',)


 *************************

Sinopsis Adnan Sempit 2
Kisah mengenai hubungan ADNAN dan NADIA selepas berjaya mengharungi pelbagai rintagan dan halangan dalam menjayakan hubungan mereka. Ayah Nadia, DATUK ISNIN tidak merestui hubungan mereka dan meletakkan syarat yang mana dalam masa 30 hari, Adnan haruslah boleh bertutur dalam bahasa Ingeris dan merubah penampilan dirinya. Adnan yang mengalami kesusahan untuk berubah meminta bantuan BOBBY untuk mengajar dan mengubahnya. Bobby selaku kawan baik Adnan sanggup menolong Adnan.


Hubungan diantara Bobby dan WAWA juga mengalami masalah yang mana Wawa mula merasakan yang Bobby langsung tidak berubah dan tidak berusaha demi hubungan mereka. Perkara yang sama berlaku kepada Adnan dan Nadia. Datuk Isnin cuba untuk mensabotaj usaha Adnan untuk berubah dengan menghantar FENDI, sepupu Nadia untuk menggoda Adnan dan membuat Nadia merasa sangsi dengan kejantanan Adnan. Rancangan Datuk Isnin berjaya dan Nadia mula menjauhkan diri daripada Adnan. Adakah Adnan dan Nadia akan bersatu? Mampukah Wawa dan Bobby mempertahankan cinta mereka? Adakah Adnan mampu bercakap dalam bahasa Inggeris?


 *************************


Gambar hiasan pelakon heroin utama Andan Sempit bersama heronya...hehe




Sekian...Peace (~_^)v



tags : kutipan terkini adnan sempit 2, kutipan filem adnan sempit 2, kutipan terbaru adnan sempit 2, kutipan tiket adnan sempit 2,

Artikel Terkait

17 comments

tahniah MIG...
www.gsr2u.com.my/mullah

SERIUS BEST ! MMG XRUGI ARR BAYAR TIKET !
MMG TERRR BAIIKK ARR..HOHOHOH

insyaALLAH nak tengok! hoho! tapi adnan sempit yang first pun tak tengok lagi..... grrrr....

x lawok sangat! lawak lagi bini2 ku gengster!

belum ada kesempatan nak tengok... huhuhuu

hebat!
semoga filem tempatan terus berjaya! ;)

Jang.... Memang lawak kali nie terbaik derr....

dah tengok dah! lawak gila babas...heheheee

adnan sempit...
all the best

suke dengar slang David Teo cakap BM

dah lama tak tengok wayang free haha

best ceritanya lagi-lagi time part adnan dengan bobby berkejaran hahaha...

sorryy!!indah khabar dari rupa..cerita yg terlalu simple dan tak lawakk pun... menyesal pulakk langgan astro 1st :'(


EmoticonEmoticon