Kutipan Adnan Sempit 2



Siapa dah tengok Filem Andan Sempit 2..?? Gua dengar Kutipan Filem Adnan Sempit 2 sekarang telah mencecah RM 6.5juta..

Pantun dari David Teo

Sudah pecah punggung hali ini,
Adnan Sempit 2 nama diberi,
12 hari kutipan 6.5 juta,
terima kasih daun keladi,
harap sokong lagiii....


Gua pasti ramai minat filem Adnan Sempit 2 yer dak..?? dan gua pasti ramai yang belum tengok lagi yer dak..?? termasuk gua..hehe

Walaupun gua dapat tiket free hari itu tetapi terpaksa pas kepada orang lain sebab nak jaga anak..hehe, filem ini gua rasa boleh mengatasi ataupun menyaingi(cmner eja ek) dengan kutipan filem adnan sempit iaitu 8 juta kalau tak silap gua..('',)

don't touch2.,,can't see2..('',)


 *************************

Sinopsis Adnan Sempit 2
Kisah mengenai hubungan ADNAN dan NADIA selepas berjaya mengharungi pelbagai rintagan dan halangan dalam menjayakan hubungan mereka. Ayah Nadia, DATUK ISNIN tidak merestui hubungan mereka dan meletakkan syarat yang mana dalam masa 30 hari, Adnan haruslah boleh bertutur dalam bahasa Ingeris dan merubah penampilan dirinya. Adnan yang mengalami kesusahan untuk berubah meminta bantuan BOBBY untuk mengajar dan mengubahnya. Bobby selaku kawan baik Adnan sanggup menolong Adnan.


Hubungan diantara Bobby dan WAWA juga mengalami masalah yang mana Wawa mula merasakan yang Bobby langsung tidak berubah dan tidak berusaha demi hubungan mereka. Perkara yang sama berlaku kepada Adnan dan Nadia. Datuk Isnin cuba untuk mensabotaj usaha Adnan untuk berubah dengan menghantar FENDI, sepupu Nadia untuk menggoda Adnan dan membuat Nadia merasa sangsi dengan kejantanan Adnan. Rancangan Datuk Isnin berjaya dan Nadia mula menjauhkan diri daripada Adnan. Adakah Adnan dan Nadia akan bersatu? Mampukah Wawa dan Bobby mempertahankan cinta mereka? Adakah Adnan mampu bercakap dalam bahasa Inggeris?


 *************************


Gambar hiasan pelakon heroin utama Andan Sempit bersama heronya...hehe




Sekian...Peace (~_^)v



tags : kutipan terkini adnan sempit 2, kutipan filem adnan sempit 2, kutipan terbaru adnan sempit 2, kutipan tiket adnan sempit 2,

{ 17 comments.. read them below or add one }

aimullah hanis aimullah hanis March 7, 2012 at 2:36 AM
tahniah MIG...
www.gsr2u.com.my/mullah
syud syud March 7, 2012 at 6:47 AM
SERIUS BEST ! MMG XRUGI ARR BAYAR TIKET !
MMG TERRR BAIIKK ARR..HOHOHOH
Syafiq Ahadin Syafiq Ahadin March 7, 2012 at 7:01 AM
insyaALLAH nak tengok! hoho! tapi adnan sempit yang first pun tak tengok lagi..... grrrr....
Chenal Chenal March 7, 2012 at 8:47 AM
x lawok sangat! lawak lagi bini2 ku gengster!
Masz Sidek Masz Sidek March 7, 2012 at 9:33 AM
belum ada kesempatan nak tengok... huhuhuu
Adibah Karimah Adibah Karimah March 7, 2012 at 10:10 AM
hebat!
semoga filem tempatan terus berjaya! ;)
hazman aka species1980 hazman aka species1980 March 7, 2012 at 10:41 AM
Jang.... Memang lawak kali nie terbaik derr....
mas saari mas saari March 7, 2012 at 12:42 PM
dah tengok dah! lawak gila babas...heheheee
Fid"s Fid"s March 7, 2012 at 1:17 PM
adnan sempit...
all the best
AdikBongsuSM AdikBongsuSM March 7, 2012 at 1:34 PM
suke dengar slang David Teo cakap BM
Bean Moreno Bean Moreno March 7, 2012 at 2:57 PM
dah lama tak tengok wayang free haha
SHAHIDA SHIDA SHAHIDA SHIDA March 13, 2012 at 10:03 AM
best ceritanya lagi-lagi time part adnan dengan bobby berkejaran hahaha...
diarinadiaa diarinadiaa March 13, 2012 at 2:50 PM
sorryy!!indah khabar dari rupa..cerita yg terlalu simple dan tak lawakk pun... menyesal pulakk langgan astro 1st :'(