Meh Komen Blog Gua dan Menang

Promosi 1



Pada suatu hari..,gua  berjalan ditepi pantai teluk batik .., dah dekat pantai sudah pasti la gua berjalan di atas pasir pantai yer dak..??(dapat bayangkan tak..)

Gua berjalan di atas pasir tanpa mencecah air laut, tetapi bila gua toleh ke belakang tak ada pulak kesan tapak kaki gua,  kenapa  ek..????


 *****************

3 pengomen terawal dengan jawapan yang betul akan gua letakkan banner blognya di sidebar dan juga gua letakkan bloglist khas untuk setiap pengomen jawapan yang betul dan tepat..('',) (selama 2 minggu)

Entri khas akan dibuat dan di ping ke lebih 600k orang like di Facebook..('',)

Segala komen tidak akan dipublish..sehingga keesokan harinya..('',) korang boleh meneka dengan komen sebanyak yang korang nak..., jangan SPAM sudah ok sayang..('',)


Sekian..Peace (~_^)v


p/s : p/s : kawan2..kalau rajin tolong VOTE aku dekat SINI<---  thanks..('',)

{ 49 comments.. read them below or add one }

OrAng_PeRLiS_mEnULiS OrAng_PeRLiS_mEnULiS April 26, 2012 at 4:12 PM
sebab ombak laut dah bersihkan tapak kaki atas pasir tu.. ye dak?
kay_are kay_are April 26, 2012 at 4:17 PM
sebab bro ujang jalan secara mengudur kot.. dari depan ke belakang.. so tak nampak r tapak kaki bile toleh belakang.. rase camtu
Asfiza Sharifuddin Asfiza Sharifuddin April 26, 2012 at 4:19 PM
jawapannya.. sebab ujang jalan mengudur lah... :)
Anum Anum April 26, 2012 at 4:24 PM
kerana air laut telah menghilangkan kesan tapak kaki
eima eima April 26, 2012 at 4:31 PM
ombak dah pukul pasir pantai tmpt ko lalu tu .....
haslinda haslinda April 26, 2012 at 4:36 PM
kalau dah bro ujang jalan secara mengundur ke belakang, macam mana nak nampak kesan tapak kaki di belakang??? haha...
so, jawapan nya bro ujang berjalan secara berundur ke belakang.. :)
[sutera kasih] [sutera kasih] April 26, 2012 at 4:40 PM
sebab dibawa arus air laut..hehe
Kamalul Ariffin Kamalul Ariffin April 26, 2012 at 4:41 PM
aku cube je la~

memang la kalau kau toleh blakang kau tak nampak tapak kaki kau kalau dah kau jalan mengundur~ -_-'

lain kali jalan ke depan ye encik ujang yang hensem [tangan di dada mata ke atas] haha~

jangan lupa kirim salam baby girl..hehe~
BERT BERT April 26, 2012 at 4:41 PM
nak teka.. sebab ujang jalan secara mengundur kot hehehhehee
[sutera kasih] [sutera kasih] April 26, 2012 at 4:42 PM
sebab dh jalan atas pasir tak cecah air laut..memangla haha
pha is pha is April 26, 2012 at 4:44 PM
sebab ko jalan mengundur. sebab tu bila ko tengok belakang, tapak kaki tak de, sbb ko tak lalu lagi kat situ....
Ujang9897 Ujang9897 April 26, 2012 at 4:46 PM
jawapan korang dekat2 jer..=) ada yang dah betul...('',)


boleh komen byk kali k..caiyok2..
AnonymousAnonymous April 26, 2012 at 4:47 PM
sebab lu jalan kebelakang kan kan kan.
AmoyCincai AmoyCincai April 26, 2012 at 4:48 PM
Kerana Aku berjalan secara mengundur!
AmoyCincai AmoyCincai April 26, 2012 at 4:51 PM
kerana Aku berjalan secara mengundur!
farah jamil farah jamil April 26, 2012 at 4:56 PM
Jalan berundur lah..sebabtu tak nampak kesan tapak kaki :)
mynameismy mynameismy April 26, 2012 at 5:01 PM
KAU BERJALAN SECARA MENGUNDUR!!!!
aimaniman aimaniman April 26, 2012 at 5:02 PM
akak rasa ler..

1. kaki tak boleh mencecah air laut, kaki hanya pijak so ombak air laut tu membawa bersama pasir so x da kesan tapak kaki

2. kesan tapak kaki memang x ada tapi kesan tapak selipar ada, sebab jalan pakai selipar

ok la tu je idea akak yang gerenti x relevan dengan soalan, sorry
auni auni April 26, 2012 at 5:20 PM
da jalan pakai kasut, mana nak ada kesan tapak kaki, mestilah tapak kasut. hehe. ntah.
Key's Soul Key's Soul April 26, 2012 at 5:32 PM
sebab ayaq tu dah mnghilangkan kesan tapak kaki. air kan ada mcam2 fungsi :)
InaYusoff InaYusoff April 26, 2012 at 5:40 PM
tapak kaki sudah dibawak ombak>>

:)
Faizul Osman Faizul Osman April 26, 2012 at 5:45 PM
JAWAPAN SY IALAH... air dah terkena kat kesan tapak kaki tersebut....
blogtilldrop blogtilldrop April 26, 2012 at 5:59 PM
lu jalan undur kebelakang la bro... briliant idea..!gud one!
Nazrul Izzat Nazrul Izzat April 26, 2012 at 5:59 PM
sbb die jalan ke belakang n toleh pun ke blakang,
Afaf Atiqah Afaf Atiqah April 26, 2012 at 6:02 PM
sebab abg ujang jln backward, memg lah takde kesan tapak kaki. kan kan kan?
:-) :-) April 26, 2012 at 6:03 PM
ombak tarik kesan tapak kaki kat pasir.....btol x??
:-) :-) April 26, 2012 at 6:06 PM
sebab ombak tarik kesan tapak kaki kat pasir...btol x??
Aku Ibu Muda Aku Ibu Muda April 26, 2012 at 6:36 PM
sebab jalan atas kain batik kan? nama lagi pantai teluk batik...
Anies Anessa Anies Anessa April 26, 2012 at 7:48 PM
sebab jalan mengundur..memang laa tak nampak tapak kaki
Umie Artoqiemie Umie Artoqiemie April 26, 2012 at 8:07 PM
jawapannya, sebab ujang terbang haha!
Izz Faizah Izz Faizah April 26, 2012 at 8:20 PM
hmmm...sbab hilang kne libas air laut kot..haha..tak tau lah
Izz Faizah Izz Faizah April 26, 2012 at 8:36 PM
lg stu jawapan..sbab budak tu jalan secara berundur..hahaha
Yana Libra Yana Libra April 26, 2012 at 9:16 PM
sebab jalan terbalik lah~~

tapak kaki kat depan, bukan kat belakang~~~

kan??
Putera Putera April 26, 2012 at 9:30 PM
sebab kau pakai kasut,ada tapak kasut je la..sbb tu c xda tapak kaki..hahaha
CIK AYU ARIFFIN CIK AYU ARIFFIN April 26, 2012 at 9:57 PM
sebab ang berjalan mengundur ke belakang :)
=o) =o) April 26, 2012 at 11:07 PM
sebab kesan tapak kaki kau dah di tiup hangen
❖ Syaa ❖ ❖ Syaa ❖ April 26, 2012 at 11:36 PM
Sebab ujang bejalan mengunddur , nak ada acano kesan tapak kaki tuu. kalau berjalan mengundur kan akan terhapus lah kesan tapak kaki tu . Iye dak? Ehh
Kamalul Ariffin Kamalul Ariffin April 27, 2012 at 12:11 AM
aku yakin jawapan aku betul!!

sebab ko jalan mengundur kan???!! baik ko mengaku!!

arghhh!!! cepatla bagi jawapannye..sakit da palotak aku pikir..hoho~
Terbelog Terbelog April 27, 2012 at 4:56 AM
jawapannyer ko menipu ujang.
padahal ko x pg jalang2 kat pantai pun
DekNie DekNie April 27, 2012 at 8:41 AM
sebab jalan mengundur ke belakang...
W.o.a.y.I.e.s W.o.a.y.I.e.s April 27, 2012 at 8:47 AM
haha~ nak jawab! senang je,, sebab mase tu ujang jalann berundur,, so, tapak kaki ade kat depan=)), bila toleh blakang memang la xdak apa..hihih
Nurul Akmal Nurul Akmal April 27, 2012 at 11:36 AM
Sebab jalan mengundur lah..

Done vote for today.. ;)
ina ina April 27, 2012 at 12:34 PM
sbb air laut x cecah pasir..pasir jd keras...sbb tu la lu pijak pasir xde kesan tapak kaki..