Thursday, April 26, 2012

Meh Komen Blog Gua dan Menang

Promosi 1



Pada suatu hari..,gua  berjalan ditepi pantai teluk batik .., dah dekat pantai sudah pasti la gua berjalan di atas pasir pantai yer dak..??(dapat bayangkan tak..)

Gua berjalan di atas pasir tanpa mencecah air laut, tetapi bila gua toleh ke belakang tak ada pulak kesan tapak kaki gua,  kenapa  ek..????


 *****************

3 pengomen terawal dengan jawapan yang betul akan gua letakkan banner blognya di sidebar dan juga gua letakkan bloglist khas untuk setiap pengomen jawapan yang betul dan tepat..('',) (selama 2 minggu)

Entri khas akan dibuat dan di ping ke lebih 600k orang like di Facebook..('',)

Segala komen tidak akan dipublish..sehingga keesokan harinya..('',) korang boleh meneka dengan komen sebanyak yang korang nak..., jangan SPAM sudah ok sayang..('',)


Sekian..Peace (~_^)v


p/s : p/s : kawan2..kalau rajin tolong VOTE aku dekat SINI<---  thanks..('',)

Artikel Terkait

49 comments

sebab ombak laut dah bersihkan tapak kaki atas pasir tu.. ye dak?

first first haha

sebab bro ujang jalan secara mengudur kot.. dari depan ke belakang.. so tak nampak r tapak kaki bile toleh belakang.. rase camtu

jawapannya.. sebab ujang jalan mengudur lah... :)

kerana air laut telah menghilangkan kesan tapak kaki

ombak dah pukul pasir pantai tmpt ko lalu tu .....

kalau dah bro ujang jalan secara mengundur ke belakang, macam mana nak nampak kesan tapak kaki di belakang??? haha...
so, jawapan nya bro ujang berjalan secara berundur ke belakang.. :)

aku cube je la~

memang la kalau kau toleh blakang kau tak nampak tapak kaki kau kalau dah kau jalan mengundur~ -_-'

lain kali jalan ke depan ye encik ujang yang hensem [tangan di dada mata ke atas] haha~

jangan lupa kirim salam baby girl..hehe~

nak teka.. sebab ujang jalan secara mengundur kot hehehhehee

sebab dh jalan atas pasir tak cecah air laut..memangla haha

sebab ko jalan mengundur. sebab tu bila ko tengok belakang, tapak kaki tak de, sbb ko tak lalu lagi kat situ....

jawapan korang dekat2 jer..=) ada yang dah betul...('',)


boleh komen byk kali k..caiyok2..

sebab lu jalan kebelakang kan kan kan.

Kerana Aku berjalan secara mengundur!

kerana Aku berjalan secara mengundur!

Jalan berundur lah..sebabtu tak nampak kesan tapak kaki :)

KAU BERJALAN SECARA MENGUNDUR!!!!

akak rasa ler..

1. kaki tak boleh mencecah air laut, kaki hanya pijak so ombak air laut tu membawa bersama pasir so x da kesan tapak kaki

2. kesan tapak kaki memang x ada tapi kesan tapak selipar ada, sebab jalan pakai selipar

ok la tu je idea akak yang gerenti x relevan dengan soalan, sorry

da jalan pakai kasut, mana nak ada kesan tapak kaki, mestilah tapak kasut. hehe. ntah.

sebab ayaq tu dah mnghilangkan kesan tapak kaki. air kan ada mcam2 fungsi :)

tapak kaki sudah dibawak ombak>>

:)

JAWAPAN SY IALAH... air dah terkena kat kesan tapak kaki tersebut....

lu jalan undur kebelakang la bro... briliant idea..!gud one!

sbb die jalan ke belakang n toleh pun ke blakang,

sebab abg ujang jln backward, memg lah takde kesan tapak kaki. kan kan kan?

ombak tarik kesan tapak kaki kat pasir.....btol x??

sebab ombak tarik kesan tapak kaki kat pasir...btol x??

sebab jalan atas kain batik kan? nama lagi pantai teluk batik...

sebab jalan mengundur..memang laa tak nampak tapak kaki

jawapannya, sebab ujang terbang haha!

hmmm...sbab hilang kne libas air laut kot..haha..tak tau lah

lg stu jawapan..sbab budak tu jalan secara berundur..hahaha

sebab jalan terbalik lah~~

tapak kaki kat depan, bukan kat belakang~~~

kan??

sebab kau pakai kasut,ada tapak kasut je la..sbb tu c xda tapak kaki..hahaha

sebab ang berjalan mengundur ke belakang :)

sebab kesan tapak kaki kau dah di tiup hangen

Sebab ujang bejalan mengunddur , nak ada acano kesan tapak kaki tuu. kalau berjalan mengundur kan akan terhapus lah kesan tapak kaki tu . Iye dak? Ehh

aku yakin jawapan aku betul!!

sebab ko jalan mengundur kan???!! baik ko mengaku!!

arghhh!!! cepatla bagi jawapannye..sakit da palotak aku pikir..hoho~

jawapannyer ko menipu ujang.
padahal ko x pg jalang2 kat pantai pun

sebab jalan mengundur ke belakang...

haha~ nak jawab! senang je,, sebab mase tu ujang jalann berundur,, so, tapak kaki ade kat depan=)), bila toleh blakang memang la xdak apa..hihih

Sebab jalan mengundur lah..

Done vote for today.. ;)

sbb air laut x cecah pasir..pasir jd keras...sbb tu la lu pijak pasir xde kesan tapak kaki..


EmoticonEmoticon