Blog peribadi seorang insan bernama ujang

Thursday, April 26, 2012

Meh Komen Blog Gua dan Menang

Promosi 1



Pada suatu hari..,gua  berjalan ditepi pantai teluk batik .., dah dekat pantai sudah pasti la gua berjalan di atas pasir pantai yer dak..??(dapat bayangkan tak..)

Gua berjalan di atas pasir tanpa mencecah air laut, tetapi bila gua toleh ke belakang tak ada pulak kesan tapak kaki gua,  kenapa  ek..????


 *****************

3 pengomen terawal dengan jawapan yang betul akan gua letakkan banner blognya di sidebar dan juga gua letakkan bloglist khas untuk setiap pengomen jawapan yang betul dan tepat..('',) (selama 2 minggu)

Entri khas akan dibuat dan di ping ke lebih 600k orang like di Facebook..('',)

Segala komen tidak akan dipublish..sehingga keesokan harinya..('',) korang boleh meneka dengan komen sebanyak yang korang nak..., jangan SPAM sudah ok sayang..('',)


Sekian..Peace (~_^)v


p/s : p/s : kawan2..kalau rajin tolong VOTE aku dekat SINI<---  thanks..('',)

49 Comments
Comments

49 comments:

OrAng_PeRLiS_mEnULiS said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sebab ombak laut dah bersihkan tapak kaki atas pasir tu.. ye dak?

Anonymous said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

first first haha

kay_are said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sebab bro ujang jalan secara mengudur kot.. dari depan ke belakang.. so tak nampak r tapak kaki bile toleh belakang.. rase camtu

Asfiza Sharifuddin said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jawapannya.. sebab ujang jalan mengudur lah... :)

miss no right said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sbb jalan mengundur lah.

Anum said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kerana air laut telah menghilangkan kesan tapak kaki

eima said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ombak dah pukul pasir pantai tmpt ko lalu tu .....

haslinda said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau dah bro ujang jalan secara mengundur ke belakang, macam mana nak nampak kesan tapak kaki di belakang??? haha...
so, jawapan nya bro ujang berjalan secara berundur ke belakang.. :)

[sutera kasih] said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sebab dibawa arus air laut..hehe

Kamalul Ariffin said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku cube je la~

memang la kalau kau toleh blakang kau tak nampak tapak kaki kau kalau dah kau jalan mengundur~ -_-'

lain kali jalan ke depan ye encik ujang yang hensem [tangan di dada mata ke atas] haha~

jangan lupa kirim salam baby girl..hehe~

BERT said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak teka.. sebab ujang jalan secara mengundur kot hehehhehee

[sutera kasih] said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sebab dh jalan atas pasir tak cecah air laut..memangla haha

pha is said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sebab ko jalan mengundur. sebab tu bila ko tengok belakang, tapak kaki tak de, sbb ko tak lalu lagi kat situ....

Ujang9897 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jawapan korang dekat2 jer..=) ada yang dah betul...('',)


boleh komen byk kali k..caiyok2..

Anonymous said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sebab lu jalan kebelakang kan kan kan.

AmoyCincai said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kerana Aku berjalan secara mengundur!

AmoyCincai said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kerana Aku berjalan secara mengundur!

farah jamil said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Jalan berundur lah..sebabtu tak nampak kesan tapak kaki :)

mynameismy said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

KAU BERJALAN SECARA MENGUNDUR!!!!

aimaniman said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

akak rasa ler..

1. kaki tak boleh mencecah air laut, kaki hanya pijak so ombak air laut tu membawa bersama pasir so x da kesan tapak kaki

2. kesan tapak kaki memang x ada tapi kesan tapak selipar ada, sebab jalan pakai selipar

ok la tu je idea akak yang gerenti x relevan dengan soalan, sorry

auni said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

da jalan pakai kasut, mana nak ada kesan tapak kaki, mestilah tapak kasut. hehe. ntah.

Adylia Qarissa said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mimpi badah ke pa nie hahahhaa

Adylia Qarissa said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

*basah

Key's Soul said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sebab ayaq tu dah mnghilangkan kesan tapak kaki. air kan ada mcam2 fungsi :)

InaYusoff said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tapak kaki sudah dibawak ombak>>

:)

Faizul Osman said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

JAWAPAN SY IALAH... air dah terkena kat kesan tapak kaki tersebut....

blogtilldrop said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lu jalan undur kebelakang la bro... briliant idea..!gud one!

Nazrul Izzat said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sbb die jalan ke belakang n toleh pun ke blakang,

Afaf Atiqah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sebab abg ujang jln backward, memg lah takde kesan tapak kaki. kan kan kan?

:-) said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ombak tarik kesan tapak kaki kat pasir.....btol x??

:-) said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sebab ombak tarik kesan tapak kaki kat pasir...btol x??

Aku Ibu Muda said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sebab jalan atas kain batik kan? nama lagi pantai teluk batik...

Anies Anessa said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sebab jalan mengundur..memang laa tak nampak tapak kaki

Umie Artoqiemie said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jawapannya, sebab ujang terbang haha!

Izz Faizah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hmmm...sbab hilang kne libas air laut kot..haha..tak tau lah

Izz Faizah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lg stu jawapan..sbab budak tu jalan secara berundur..hahaha

ken karin said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sebb jalan mengundur..

Yana Libra said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sebab jalan terbalik lah~~

tapak kaki kat depan, bukan kat belakang~~~

kan??

Putera said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sebab kau pakai kasut,ada tapak kasut je la..sbb tu c xda tapak kaki..hahaha

ツ MieRa SyeRa ツ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tuan pnye bdn jalan undur :)

CIK AYU ARIFFIN said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sebab ang berjalan mengundur ke belakang :)

=o) said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sebab kesan tapak kaki kau dah di tiup hangen

❖ Syaa ❖ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sebab ujang bejalan mengunddur , nak ada acano kesan tapak kaki tuu. kalau berjalan mengundur kan akan terhapus lah kesan tapak kaki tu . Iye dak? Ehh

Kamalul Ariffin said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku yakin jawapan aku betul!!

sebab ko jalan mengundur kan???!! baik ko mengaku!!

arghhh!!! cepatla bagi jawapannye..sakit da palotak aku pikir..hoho~

Terbelog said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jawapannyer ko menipu ujang.
padahal ko x pg jalang2 kat pantai pun

DekNie said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sebab jalan mengundur ke belakang...

W.o.a.y.I.e.s said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha~ nak jawab! senang je,, sebab mase tu ujang jalann berundur,, so, tapak kaki ade kat depan=)), bila toleh blakang memang la xdak apa..hihih

Nurul Akmal said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sebab jalan mengundur lah..

Done vote for today.. ;)

ina said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sbb air laut x cecah pasir..pasir jd keras...sbb tu la lu pijak pasir xde kesan tapak kaki..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terbaru