Friday, April 27, 2012

Pemenang "meh komen blog gua" meh kenal



Semalam gua ada bagi soalan teka-teki untuk dijawap tengok SINI <<, dan 5 orang yang berjaya  jawap terpantas dan cepat akan gua pilih sebagai pemenang untuk diberi penghargaan seperti letak dibloglist khas dan juga letak banner free di blog gua selama 2 minggu..('',)

Jadi pemenang untuk soalan semalam ialah :



1)  Kay_are - gua pernah buat entri untuk mamat ni dulu.


2) Asfiza Sharifuddin - salam kenal..cantik header dia..jiwang..('',)



3) Miss no right - blog karton..best.., salam kenal..('',)



4) Haslinda - saya jadi follower dia nanti dia sayang..hee..salam kenal ('',)



5) Kamalul Ariffin -  mamat ni dah lama ada blog tapi jarang update.., salam kenal..('',)


*********************

Ramai yang jawap dengan betul tapi gua pilih 5 yang terawal ok..., antara jawapan lain yang ramai jawap ialah sebab air laut hilangkan kesan..('',)

Kepada tuan 5 blog diatas sila la hantar banner blog korang untuk diletak diside bar di email gua ok.., atau pun facebook gua.., kalau tak hantar gua tak letak...gua letak dekat bloglist jer..

Dalam masa 2 minggu akan datang gua akan buat soalan lagi dan cari pemenang yang baru...rajin-rajin komen blog gua nanti ada ganjaran..('',)

Sekian..Peace (~_^)v

p/s : kawan2..tolong VOTE aku dekat SINI<---  thanks..('',) sehari sekali

Artikel Terkait

12 comments

waaaahhh...tak sangka menang...weeee.. :D

aku antara yang terawal?? macam tak caye lak.. @.@ thanx r bro!

wahhh... ingat kan dah lambat komen semalam... hehe :)

This comment has been removed by the author.

Yeay ! saya menang motor ! *tetiba.

aisehhh saya org yang keenam.. lewat sikit ye ahha.. takpe nanti nak terai lagi lah hehe

DERMM.... terlepas peluang nak promote blog aku kasi nie... huhuhu

ala.. jawapan dah betol, cuma terlambat sikit je.. hehehe


EmoticonEmoticon