Pemenang "meh komen blog gua" meh kenal



Semalam gua ada bagi soalan teka-teki untuk dijawap tengok SINI <<, dan 5 orang yang berjaya  jawap terpantas dan cepat akan gua pilih sebagai pemenang untuk diberi penghargaan seperti letak dibloglist khas dan juga letak banner free di blog gua selama 2 minggu..('',)

Jadi pemenang untuk soalan semalam ialah :



1)  Kay_are - gua pernah buat entri untuk mamat ni dulu.


2) Asfiza Sharifuddin - salam kenal..cantik header dia..jiwang..('',)



3) Miss no right - blog karton..best.., salam kenal..('',)



4) Haslinda - saya jadi follower dia nanti dia sayang..hee..salam kenal ('',)



5) Kamalul Ariffin -  mamat ni dah lama ada blog tapi jarang update.., salam kenal..('',)


*********************

Ramai yang jawap dengan betul tapi gua pilih 5 yang terawal ok..., antara jawapan lain yang ramai jawap ialah sebab air laut hilangkan kesan..('',)

Kepada tuan 5 blog diatas sila la hantar banner blog korang untuk diletak diside bar di email gua ok.., atau pun facebook gua.., kalau tak hantar gua tak letak...gua letak dekat bloglist jer..

Dalam masa 2 minggu akan datang gua akan buat soalan lagi dan cari pemenang yang baru...rajin-rajin komen blog gua nanti ada ganjaran..('',)

Sekian..Peace (~_^)v

p/s : kawan2..tolong VOTE aku dekat SINI<---  thanks..('',) sehari sekali

{ 12 comments.. read them below or add one }

Asfiza Sharifuddin Asfiza Sharifuddin April 27, 2012 at 10:15 AM
waaaahhh...tak sangka menang...weeee.. :D
kay_are kay_are April 27, 2012 at 10:39 AM
aku antara yang terawal?? macam tak caye lak.. @.@ thanx r bro!
haslinda haslinda April 27, 2012 at 10:48 AM
wahhh... ingat kan dah lambat komen semalam... hehe :)
Erie Black Erie Black April 27, 2012 at 10:48 AM
This comment has been removed by the author.
miss no right miss no right April 27, 2012 at 10:53 AM
Yeay ! saya menang motor ! *tetiba.
BERT BERT April 27, 2012 at 10:55 AM
aisehhh saya org yang keenam.. lewat sikit ye ahha.. takpe nanti nak terai lagi lah hehe
hazman aka species1980 hazman aka species1980 April 27, 2012 at 11:08 AM
DERMM.... terlepas peluang nak promote blog aku kasi nie... huhuhu
pha is pha is April 27, 2012 at 12:54 PM
ala.. jawapan dah betol, cuma terlambat sikit je.. hehehe