Gambar Aiskrim Baskin Robbins FREE | Beratur Panjang



Semalam Baskin Robbins tetap menunaikan janjinya untuk bagi rakyat malaysia Aiskrim Free walaupun Dato Lee Chong Wei gagal membawa pulang pingat emas..,hihi, Baskin Robbins mengikut jejak langkah Restauran Nasi Kandar Kayu yang mana turur memberi makanan percuma walaupun Malaysia gagal membawa pulang pingat emas di sukan olimpik..

Aiskrim Baskin Robbin Free telah pun diberi kepada semua yang sanggup beratur panjang semalam.., gua selaku salah seorang yang ingin beratur tapi tak jadi sebab panjang gila..derm derm..

Bawah ni gambar gua amik dari pakcik google sekitar Baskin Robbins kasi Aiskrim Free








Memang jahanam panjang gila beratur..., gua pun tak sanggup nak beratur panjang..hahaha, geram gak la tak dapat free semalam.., tapi gua nak gak beli nanti...kempunan dah ni...




Penyudahnya gua amik gambar je la ragam orang yang beratur panjang-panjang..hahahah.., gua melantak nandos dengan YANA dan adik-adik gua..

 
Lepas makan Nandos's dalam pukul 9.55pm mcm tu beraturnya masih panjang....so gua amik kupon terakhir...hahaha..jadi orang terakhir dapat kupon..tapi aiskrimnya tak amik..MALAS.!!!!!!!!!!

Jangan pertikaikan juga kenapa dorang sanggup beratur panjang.., benda tu bukan dosa pun beratur panjang-panjang.., tak solat tarawih ke tak jemaah ke kalau takda free aiskrim baskin robbins pun dorang tak buat dosa..('',)


Sekian..Peace (~_^)v


tags : baskin robbins free, gambar beratur panjang baskin robbins free, gambar sekitar baskin robbins bagi aiskrim free, fenomena aiskrim baskin robbins free, gambar baskin robbins kasi aiskrim free

{ 29 comments.. read them below or add one }

ct cheery ct cheery August 9, 2012 at 9:04 AM
memang sesangat panjang.smlm pun aku nak g jugk after berbuka kat holiday villa tp last minute xjd koz ramai sangt kang lewat balik umah...hancur hati xdapat mam aiskrim..huhu
AnonymousAnonymous August 9, 2012 at 9:06 AM
mmg x dosa...tpi sgt rugi kalu org2 Islam x rebut peluang 10 mlm ramadhan terakhir utk bertarawikh dn bykkan amalan di rumah/masjid...bukannya berlegar2 di shopping kompleks ataupn beratur skali utk aiskrim 1 scoop sahaja....moga ada ramdahan untuk kita lagi tahun hadapan....
Anum Anum August 9, 2012 at 9:20 AM
nasib baik anum x pg.. dah agak daaaaaaaa
Myra Jay Myra Jay August 9, 2012 at 9:26 AM
Hheeee, cheq pun tak sanggup nak beratoq panjang, dok rumah dendiam lagi syiok :)
Mira Adzlia Mira Adzlia August 9, 2012 at 9:31 AM
huhuhu...mmg ramai giler org yg beratur ek...xsnggup la nk beratur cenggini
maszull maszull August 9, 2012 at 9:56 AM
assalamualaikum ujang...betul la malas nak beratur panjang2 mcm ni beli jer la nanti...:)
^^nu[dd]yra^^ ^^nu[dd]yra^^ August 9, 2012 at 9:57 AM
x sanggup jugak nak beratur pjg2 giller gtu...dasyat2...
Faizul Osman Faizul Osman August 9, 2012 at 9:58 AM
dah agak dah... memang panjang... nasib lah kat tmpt sy ni baskin robbin jauh... kalau tak..

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/08/menu-idaman-di-bulan-ramadhan.html
AnonymousAnonymous August 9, 2012 at 10:34 AM
Owh, cik anon yang berkata2 tu pegi ke terawih semalam? Bukanlah ape, kadang2 yang pandai berkata2 ni selalunya x buat pun! Oppppssss maap ye.
Sekian.
Isteri Encek Bard Isteri Encek Bard August 9, 2012 at 10:46 AM
hehehehehhehe... itu satu kebiasaan jang.. dolu SR pun sama yg buy 1 free 1 punn beraturr smpi camtu.. inikan pulak yang free terus...
AnonymousAnonymous August 9, 2012 at 11:22 AM
pergghhh.. sanggup bawak budak ubun2 masih lembik pergi beratur semata2 nak makan eskrem free. anak gua dulu umur 11 bulan baru berani bawak keluar. org2 sekarang ni janji lepas kering je jahitan kat cipap bini terus usung stroller ke sana sini tayang anak.
YanaMIB YanaMIB August 9, 2012 at 11:31 AM
aik aik..ada ke entry ni ckp pi beratur tuggu eskrim?? sah2 la anon ni xbc entry bebetul..ehh bila kita tuduh org tu benda yg xbtol lps tu maki2 guna bhs yg kasar2 smpi mengecilkan hati org..kan ke dh jd DOSA??? haa sila mtk maap cpt! nk raya ni..rugi je 10 mlm terakhir ni nnt kannnn...kekekeke~
qasehraihan qasehraihan August 9, 2012 at 11:34 AM
hehe..masuk gelak baca komen..

"hahahahahahahaha", gelakku.

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/aku-dan-suppliment-makanan-tambahan.html
hazman aka species1980 hazman aka species1980 August 9, 2012 at 11:35 AM
Kah3x.... ginilah perangai CIK ANON mesti nak kasi komen yang emosi...dan dari gaya bahasa dah menunjukkan peribadi dia....
Areliff Areliff August 9, 2012 at 11:38 AM
nasib gua tak ikot, tau dah keadaan camni ha3
blogtilldrop blogtilldrop August 9, 2012 at 11:38 AM
satu promosi hebat BR sejak dua menjak ni...bagus punya strategy
MamaEma MamaEma August 9, 2012 at 11:41 AM
semua tempat bederet orang beratur
sarah sarah August 9, 2012 at 12:11 PM
dah agak mesti ramai orang. terbantut niat nak g amik aiskrim free..nak makan kn beli le...
nuruashia nuruashia August 9, 2012 at 12:59 PM
hahahah..snggupnyee die..tp last2 xamik..ni mst ponteng terawih ni :P

ehh..cik anon tu ckp rugi xg terawih pdhal die duk komen pkul 9 lbeh..ternyata die pon xg terawih juga hahahahha :D
Rozuan Ismail Rozuan Ismail August 9, 2012 at 1:13 PM
PERGH, MENGIDAM NAK MAKAN BASKIN ROBBIN FREE.
Fazrol Fazrol August 9, 2012 at 1:27 PM
Benda free mmg aku suka...
Tapi beratur pnjg tue yg tak suka tue..
aizamia3 aizamia3 August 9, 2012 at 1:35 PM
takpelah.. nanti dapat bonus leh g beli --> pujuk hati.. hahaha..
MAY MAY August 9, 2012 at 1:39 PM
MMG TAK LE NAK BERATUR PJG..HUSBND CKP NNT BELI JE LA..TAK PAYAH BUANG MASA BERATUR LAME2..
Amirrudin mohamad shah Amirrudin mohamad shah August 9, 2012 at 4:30 PM
ramai la jugak orang tak gi semayang terawikh... sebab nak rebut eskrim free yang tak seberapa tu... dunia..
Amin A. R Amin A. R August 9, 2012 at 6:36 PM
Beliau telah merosakkan nama cik anon sedunia....bajet baik tapi guna perkataan x baik. Tak tahu ke berdosa. Ini bulan puasa, bulan romadhon. Selain menjaga mulut, jari jemari juga perlu dijaga supaya tak menaip benda yang x elok. Saya x maapkan cik anon yang kureng sopen ittewwwww.............huh!
Syazwan Che Deraman Syazwan Che Deraman August 9, 2012 at 9:50 PM
ambo tak jupo lagi bloggor hok sempat make BR nih..
ramai tak sanggup nak beratur panjae.

bakpo gilo gitu anon.
dio tu komen pukul 9.
nampak sangat tak gi tarawih.