Thursday, August 9, 2012

Gambar Aiskrim Baskin Robbins FREE | Beratur Panjang



Semalam Baskin Robbins tetap menunaikan janjinya untuk bagi rakyat malaysia Aiskrim Free walaupun Dato Lee Chong Wei gagal membawa pulang pingat emas..,hihi, Baskin Robbins mengikut jejak langkah Restauran Nasi Kandar Kayu yang mana turur memberi makanan percuma walaupun Malaysia gagal membawa pulang pingat emas di sukan olimpik..

Aiskrim Baskin Robbin Free telah pun diberi kepada semua yang sanggup beratur panjang semalam.., gua selaku salah seorang yang ingin beratur tapi tak jadi sebab panjang gila..derm derm..

Bawah ni gambar gua amik dari pakcik google sekitar Baskin Robbins kasi Aiskrim Free








Memang jahanam panjang gila beratur..., gua pun tak sanggup nak beratur panjang..hahaha, geram gak la tak dapat free semalam.., tapi gua nak gak beli nanti...kempunan dah ni...




Penyudahnya gua amik gambar je la ragam orang yang beratur panjang-panjang..hahahah.., gua melantak nandos dengan YANA dan adik-adik gua..

 
Lepas makan Nandos's dalam pukul 9.55pm mcm tu beraturnya masih panjang....so gua amik kupon terakhir...hahaha..jadi orang terakhir dapat kupon..tapi aiskrimnya tak amik..MALAS.!!!!!!!!!!

Jangan pertikaikan juga kenapa dorang sanggup beratur panjang.., benda tu bukan dosa pun beratur panjang-panjang.., tak solat tarawih ke tak jemaah ke kalau takda free aiskrim baskin robbins pun dorang tak buat dosa..('',)


Sekian..Peace (~_^)v


tags : baskin robbins free, gambar beratur panjang baskin robbins free, gambar sekitar baskin robbins bagi aiskrim free, fenomena aiskrim baskin robbins free, gambar baskin robbins kasi aiskrim free

Artikel Terkait

29 comments

memang sesangat panjang.smlm pun aku nak g jugk after berbuka kat holiday villa tp last minute xjd koz ramai sangt kang lewat balik umah...hancur hati xdapat mam aiskrim..huhu

mmg x dosa...tpi sgt rugi kalu org2 Islam x rebut peluang 10 mlm ramadhan terakhir utk bertarawikh dn bykkan amalan di rumah/masjid...bukannya berlegar2 di shopping kompleks ataupn beratur skali utk aiskrim 1 scoop sahaja....moga ada ramdahan untuk kita lagi tahun hadapan....

nasib baik anum x pg.. dah agak daaaaaaaa

Hheeee, cheq pun tak sanggup nak beratoq panjang, dok rumah dendiam lagi syiok :)

huhuhu...mmg ramai giler org yg beratur ek...xsnggup la nk beratur cenggini

assalamualaikum ujang...betul la malas nak beratur panjang2 mcm ni beli jer la nanti...:)

x sanggup jugak nak beratur pjg2 giller gtu...dasyat2...

dah agak dah... memang panjang... nasib lah kat tmpt sy ni baskin robbin jauh... kalau tak..

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/08/menu-idaman-di-bulan-ramadhan.html

Owh, cik anon yang berkata2 tu pegi ke terawih semalam? Bukanlah ape, kadang2 yang pandai berkata2 ni selalunya x buat pun! Oppppssss maap ye.
Sekian.

hehehehehhehe... itu satu kebiasaan jang.. dolu SR pun sama yg buy 1 free 1 punn beraturr smpi camtu.. inikan pulak yang free terus...

pergghhh.. sanggup bawak budak ubun2 masih lembik pergi beratur semata2 nak makan eskrem free. anak gua dulu umur 11 bulan baru berani bawak keluar. org2 sekarang ni janji lepas kering je jahitan kat cipap bini terus usung stroller ke sana sini tayang anak.

aik aik..ada ke entry ni ckp pi beratur tuggu eskrim?? sah2 la anon ni xbc entry bebetul..ehh bila kita tuduh org tu benda yg xbtol lps tu maki2 guna bhs yg kasar2 smpi mengecilkan hati org..kan ke dh jd DOSA??? haa sila mtk maap cpt! nk raya ni..rugi je 10 mlm terakhir ni nnt kannnn...kekekeke~

hehe..masuk gelak baca komen..

"hahahahahahahaha", gelakku.

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/aku-dan-suppliment-makanan-tambahan.html

Kah3x.... ginilah perangai CIK ANON mesti nak kasi komen yang emosi...dan dari gaya bahasa dah menunjukkan peribadi dia....

nasib gua tak ikot, tau dah keadaan camni ha3

satu promosi hebat BR sejak dua menjak ni...bagus punya strategy

semua tempat bederet orang beratur

dah agak mesti ramai orang. terbantut niat nak g amik aiskrim free..nak makan kn beli le...

hahahah..snggupnyee die..tp last2 xamik..ni mst ponteng terawih ni :P

ehh..cik anon tu ckp rugi xg terawih pdhal die duk komen pkul 9 lbeh..ternyata die pon xg terawih juga hahahahha :D

PERGH, MENGIDAM NAK MAKAN BASKIN ROBBIN FREE.

Benda free mmg aku suka...
Tapi beratur pnjg tue yg tak suka tue..

takpelah.. nanti dapat bonus leh g beli --> pujuk hati.. hahaha..

MMG TAK LE NAK BERATUR PJG..HUSBND CKP NNT BELI JE LA..TAK PAYAH BUANG MASA BERATUR LAME2..

ramai la jugak orang tak gi semayang terawikh... sebab nak rebut eskrim free yang tak seberapa tu... dunia..

Beliau telah merosakkan nama cik anon sedunia....bajet baik tapi guna perkataan x baik. Tak tahu ke berdosa. Ini bulan puasa, bulan romadhon. Selain menjaga mulut, jari jemari juga perlu dijaga supaya tak menaip benda yang x elok. Saya x maapkan cik anon yang kureng sopen ittewwwww.............huh!

ambo tak jupo lagi bloggor hok sempat make BR nih..
ramai tak sanggup nak beratur panjae.

bakpo gilo gitu anon.
dio tu komen pukul 9.
nampak sangat tak gi tarawih.


EmoticonEmoticon