Namee Roslan., Terima Kasih ..!!!


Hai nama sebenar saya Mohd Azfar b. Roslan.., dan gua nak cerita pasal Namee Roslan..('',)
*camharam mukadiah entri gua..hahahah


*******************

Gua saja nak ucapkan terima kasih kepada Namee Roslan atau nama sebenar beliau iaitu Nameerah binti Roslan..eh betul ker gua main sebat je nama sebenar dia ni..hihi

Dulu kecoh pasal Namee ni lelaki la..kerana di facebook beliau tak banyak gambar..ramai gak rakan blogger yang terdekat tak yakin yang Namee ni real..hahahah..tapi sekarang semua dah terjawap kerana dia dah tunjukkan diri beliau dan gambar keluarga beliau di blognya tengok SINI <---

Bukan isu Namee yang gua nak ucapkan terima kasih ni tapi sebenarnya nak ucapkan terima kasih kepada Namee sebab bagi baju raya kepada anak gua...!!! hihi

kenapa muka gua sedih ni..??derm.!


Namee pos baju raya kepada anak gua dah lama tapi tak pakai-pakai lagi, so bila raya kedua hari itu anak gua merasmikan baju raya pemberian Namee Roslan..('',) thanks dik..!!!

Raya kedua tema gua memang biru polkodot.., betul ke gua eje ek..?? lantak la..hahahaha.., tema kaler biru tu sebab nak kenakan dengan baju yang Namee Roslan bagi dekat anak gua ni..auw auw.., sila tacing Namee..!!

Namee Roslan ada bagi 2 helai lagi sehelai kaler merah..dah pakai tapi lupa nak amik gambar.hihi



Raya kedua hari itu gua dekat seremban ada mesej si Namee ni nak singgah di rumah dia area Seremban 2.., sekali dia tak replay mesej..derm..!!! hahahaha baru nak buat suprise singgah rumah dia dengan baju raya pemberian dia.., ('',)

Raya tahun ini teman baju raya Namee pun biru gak...gua curik gambar dekat blog dia ni...lantak la dia kasi ke tak gua curik jer...hahaha


Apa pun terima kasih ek Namee Roslan dengan baju raya yang lu bagi dekat anak gua ni..serius cantik..!!!! hihi

Sebenarnya dekat facebook ramai gak tanya gua yang betul ke gua dengan Namee ni adik beradik..hahaha, nama bapak je sama wei.., tapi orangnya lain-lain..dan  muka pun lain ma..dia cun gua hensem..

Sekian...Peace (~_^)v


p/s : raya ni nak kumpul duit raya anak gua..hihi


{ 16 comments.. read them below or add one }

hafizudin hafizudin August 28, 2012 at 11:19 AM
Arghhhhhhh.
Arghhhhhhhhhh.

Namee.
Dkna Abza Dkna Abza August 28, 2012 at 11:20 AM
untunglaaa bb dapat baju raya..

next time mintak ngn namee baju mak n pak dia skali.. heheeee
Nizam Ijam Nizam Ijam August 28, 2012 at 11:30 AM
aku xnak baju.. aku nak dia jadi bini aku boleh? HAHA
K O R I E K O R I E August 28, 2012 at 11:49 AM
skali namee tu mcm pondan pun ada -__-

tp segaklah
bersama kak Es bersama kak Es August 28, 2012 at 11:49 AM
namee tak sombong pastu dia rajin BW. Minta2 lps ni dia dpt anak pompuan comel jgk kann
hazman aka species1980 hazman aka species1980 August 28, 2012 at 12:25 PM
whoaaa... rezeki la kan... lepas nie dapat sponsor baju sejuk nak pergi london pun okey gak kan....
Syazwan Che Deraman Syazwan Che Deraman August 28, 2012 at 12:51 PM
comel baju tuh!.
baik namee.

kehkehkeh.kelakar bila orang ingatkan dia ni laki.
Fatin Zaini Fatin Zaini August 28, 2012 at 12:55 PM
Salam Aidilfitri,

Fatin Zaini datang singgah dan menjadi follower baru anda..

salam perkenalan dari saya, jemput ke sini http://www.fatinzaini.com
Syafik Coklat Syafik Coklat August 28, 2012 at 1:40 PM
HARI TU DIA KATA NAK JAHIT BAJU AK , TAKDE PON.HAHA
Mira Adzlia Mira Adzlia August 28, 2012 at 3:34 PM
huhu..beshnye namee kasik hadiah....
Namee Roslan Namee Roslan August 28, 2012 at 7:18 PM
azfar !!cantiknya baby pakai baju ! hihihih. dah muat eh ?? sorry terbeli besar !! :D hehe. selamat hari raya untuk kak yana and azfar n baby tomey !! :D :'') seronoknya ada bayiiiii.
aizamia3 aizamia3 August 29, 2012 at 1:44 PM
namee cun ai pulak lawa.. ;) kahkahkah..
zEri sAfEerA zEri sAfEerA September 3, 2012 at 1:22 PM
hahahaha polkodot pon polkodot lah :D