Monday, August 27, 2012

Perempuan Kuat Curang Oi..!!!

HIASAN


Curang...!!!

Gua rasa start dari semalam heboh pasal isu perempuan Malaysia adalah no 3 paling ramai curang di dalam dunia...dan gua pasti 98% wanita di Malaysia tak setuju dengan fakta tu yer dak..??

Fakta yang dikeluarkan oleh surat khabar dari Ghana yang dipetik dari laman web dari China dan laporan pulak dikeluarkan oleh KOSMO..hihi kemain berjela sumbernya yer dak.?

Bawah ni petikan KOSMO yang bertajuk "Wanita Malaysia Paling Ramai Curang"




Tapi gua rasa perempuan yang pernah curang tu tak setuju jugak tetapi memang terasa dengan fakta tu..hihi., gua tak pasti la pulak celah mana kajian dorang pasal perempuan Malaysia ni...,

Tapi kepada yang tak curang tu jangan la nak mengamuk sangat sebab korang yang tak curang tu bukan dalam golongan 39% tu...,  jangan juga persoalkan mak kawan kita bila dia keluarkan fakta ni kerana mak-mak yang baik tak tergolong dalam 39% tu ok...ingat fakta tu tak kata semua...('',)

Kaum lelaki yang pernah ditipu dan dicurangai oleh wanita mesti setuju gila dengan Fakta ni sebab dorang dah kena batang hidung..hahahahah


"Kebiasaannya perempuan akan berlaku curang bila mereka pernah dicurangi...,('',)"

"Lelaki curang memang buruk perangai..., tapi kalau perempuan yang curang buruk GILA perangai...('',)"


Sekian...Peace (~_^)v



Artikel Terkait

17 comments

biasa laa.. kajian tu ramai orang boleh buat - suratkhabar pun dalam masa sama nak lariskan jualan la kan...

yeah....aku sokong, perempuan akan curang if lelaki start dulu... haizzz..geram....

aku pon curang jgak kot.. ckit2 je la. jgn kantoi dh la. sbb nakal :P

klu masing2 bwat tggjwb msg2, sdr diri, insyaALLAH xdela kcurangan.. :)

hemmm yg komen sume pompuan.....maksudnya adakah fakta ini benar hu3

singgah sini ;) header awak sangat smart ! sy conteng muka awak td.. maafff... :P

memang terhangat tajuk berita semalam... sensitiviti btl..

nseb bek gua bukan dalam golongan tu. tak terasa.muehehe

hah..!

suka sungguh gua membaca entry disini....haha

ORANG MALAYSIA SUKA TAJUK HOT2 MACAM NIE . HAHA

blog yg bersahaja n berani...i folow ...u folow me...

Kepala otak dye.. tak sume pmpn cmtu la.pmpn bodoh je curang gan bf dye. Sial la..

Ini tidak adil..


EmoticonEmoticon