Perempuan Kuat Curang Oi..!!!

HIASAN


Curang...!!!

Gua rasa start dari semalam heboh pasal isu perempuan Malaysia adalah no 3 paling ramai curang di dalam dunia...dan gua pasti 98% wanita di Malaysia tak setuju dengan fakta tu yer dak..??

Fakta yang dikeluarkan oleh surat khabar dari Ghana yang dipetik dari laman web dari China dan laporan pulak dikeluarkan oleh KOSMO..hihi kemain berjela sumbernya yer dak.?

Bawah ni petikan KOSMO yang bertajuk "Wanita Malaysia Paling Ramai Curang"




Tapi gua rasa perempuan yang pernah curang tu tak setuju jugak tetapi memang terasa dengan fakta tu..hihi., gua tak pasti la pulak celah mana kajian dorang pasal perempuan Malaysia ni...,

Tapi kepada yang tak curang tu jangan la nak mengamuk sangat sebab korang yang tak curang tu bukan dalam golongan 39% tu...,  jangan juga persoalkan mak kawan kita bila dia keluarkan fakta ni kerana mak-mak yang baik tak tergolong dalam 39% tu ok...ingat fakta tu tak kata semua...('',)

Kaum lelaki yang pernah ditipu dan dicurangai oleh wanita mesti setuju gila dengan Fakta ni sebab dorang dah kena batang hidung..hahahahah


"Kebiasaannya perempuan akan berlaku curang bila mereka pernah dicurangi...,('',)"

"Lelaki curang memang buruk perangai..., tapi kalau perempuan yang curang buruk GILA perangai...('',)"


Sekian...Peace (~_^)v



{ 17 comments.. read them below or add one }

hazman aka species1980 hazman aka species1980 August 27, 2012 at 11:58 AM
biasa laa.. kajian tu ramai orang boleh buat - suratkhabar pun dalam masa sama nak lariskan jualan la kan...
Adeline Aziz Adeline Aziz August 27, 2012 at 12:02 PM
yeah....aku sokong, perempuan akan curang if lelaki start dulu... haizzz..geram....
asyikin johari asyikin johari August 27, 2012 at 12:15 PM
aku pon curang jgak kot.. ckit2 je la. jgn kantoi dh la. sbb nakal :P
scha cha scha cha August 27, 2012 at 12:18 PM
klu masing2 bwat tggjwb msg2, sdr diri, insyaALLAH xdela kcurangan.. :)
AnonymousAnonymous August 27, 2012 at 1:40 PM
hemmm yg komen sume pompuan.....maksudnya adakah fakta ini benar hu3
cik neto cik neto August 27, 2012 at 5:22 PM
singgah sini ;) header awak sangat smart ! sy conteng muka awak td.. maafff... :P
Faizul Osman Faizul Osman August 27, 2012 at 6:35 PM
memang terhangat tajuk berita semalam... sensitiviti btl..
CikMai CikMai August 28, 2012 at 7:12 AM
nseb bek gua bukan dalam golongan tu. tak terasa.muehehe
Amirol Najmi Abdul Rasid Amirol Najmi Abdul Rasid August 28, 2012 at 10:58 AM
hah..!

suka sungguh gua membaca entry disini....haha
Syafik Coklat Syafik Coklat August 28, 2012 at 1:38 PM
ORANG MALAYSIA SUKA TAJUK HOT2 MACAM NIE . HAHA
nora nora August 29, 2012 at 2:51 AM
blog yg bersahaja n berani...i folow ...u folow me...
AnonymousAnonymous June 20, 2014 at 1:20 PM
Kepala otak dye.. tak sume pmpn cmtu la.pmpn bodoh je curang gan bf dye. Sial la..