Satu Keluarga Pink... auw auw


Raya dah habis gua baru sibuk upload gambar pagi raya..hahahahaha, lantak la janji gua upload juga dekat blog ni ha...berpuluh tahun akan datang boleh tengok lagi..hihi

Raya tahun ini gua satu keluarga berkumpul di Melaka iaitu kampung belah mak gua..., abang gua dan gua set tahun ini beraya di belah kitaorang sebab tahun lepas dah beraya umah mertua..heee

So set la satu keluarga untuk pagi raya tahun ini temanya ialah kaler PINK..auw auw.., ('',) nak cari baju raya kaler pink ni gua memang cerewet.., pusing la mana2 pun gua takkan beli kecuali last minit seminggu raya baru beli..hihi


Koleksi Gambar Raya 2012 bertemakan PINK

Inilah keluarga Roslan Ali bersama menantu-menantunya...('',)


Atuk dan Nenek dukung cucunya..('',)


 Abang gua(zabid) bersama keluarga


Gua bersama Yana


2 orang adik gua Atiah dan Yien


Mak dan Abah bersama babygirl gua..('',)


Pagi raya hari tu masa tengok TV baru tahu yang tema baju raya gua sekeluarga sama dengan tema baju raya Perdana Menteri kita...hahahaha.., 

Ada ke yang tema raya tahun ini kaler pink gak.?? hihi


Sekian..Peace (~_^)v



{ 17 comments.. read them below or add one }

Myra Jay Myra Jay August 29, 2012 at 10:47 AM
Wahhhh 1 keluarga bertema Pink...

Nampak cantik... ;)
nur anis nur anis August 29, 2012 at 11:07 AM
pink terang..cantik!! dari jauh dah nampak ni..
maszull maszull August 29, 2012 at 11:38 AM
assalamualaikum ujang...meriahnya beraya tahun ni color pink cute jer semuanya...:)
hazman aka species1980 hazman aka species1980 August 29, 2012 at 12:32 PM
zaman skang orang dah kisah nak pakai baju pink.... apatah lagi nak jadi sebagai baju tema kan... okey gak nie
Mira Adzlia Mira Adzlia August 29, 2012 at 12:38 PM
pink gitu....fmly xde tema2 pun..tp bju ry sy taun nih mmg pink..huhu..same ar kite..hihi
Phat Phat August 29, 2012 at 1:02 PM
jambu boto kau jang hehe selamat hari rayo
aizamia3 aizamia3 August 29, 2012 at 1:42 PM
pink lawa ape..
ai punya tema tahun lepas pink.. tahun ni kuning.. ;)
eima eima August 29, 2012 at 2:22 PM
ayah ko cam mamak la ... pesal ko tak keturun idung die....
nuruashia nuruashia August 29, 2012 at 3:17 PM
tudiaaaa..bru nmpk ujang ni pemalu bila pakai pink ahhahah :P
MamaEma MamaEma August 29, 2012 at 5:34 PM
berpinar-pinar tgk kaler pink yg menyala-nyala ni..
AsH ShiKaNo AsH ShiKaNo August 30, 2012 at 7:37 PM
comey giler baju pink semua... :)

mai bace cerita raya kitew lak..

http://akulovehunter.blogspot.com/2012/08/raya-kahwin.html

peace bro :)