Friday, August 10, 2012

Video PANDELELA RINONG FINAL OLIMPIK LONDON 2012

CATAT SEJARAH.

Pandelela Rinong mencipta rekod selaku wanita pertama negara berjaya merangkul pingat gangsa pada final acara 10 meter platform individu wanita di Sukan Olimpik London sebentar tadi dengan mata keseluruhan 359.20




Video PANDELElA RINONG FINAL OLIMPIK LONDON 2012


sori video rakam jer..hehe, tengok sampai minit ke 6 jer tau..!!


Habis terjun tu dia kol gua..., tak sangka gua dia kol gua dari London

*****************

Pandelela : Ujang thanks kerana banyak memberi semangat kepada saya sebelum ni

Ujang : No problem la lela..., aku ajar kau sikit jer tu...yang lain semua usaha kau

Pandelela : Tapi u yang ajar i teknik semua tu dah kasi semangat...

Ujang : hihi ..sikit punya hal la..ok la take care..mahal kredit kau kol aku ni

Pandelela : ok2..nanti jumpa di Malaysia ok

Ujang : bereh


Tahniah Pandalela! You are the best.

Sekian..Peace (~_^)v


p/s :  cerita mesti kena poyo yer dak..?? hihi


tags : VIDEO FINAL DIVING  OLYMPICS 2012 LONDON, VIDEO PANDELELA RINONG GANGSA, VIDEO TERJUN PANDELELA RINONG OLIMPIK LONDON 2012, VIDEO TERJUN FINAL OLYMPICS 2012 LONDON

Artikel Terkait

13 comments

Awl2 dah salah eja nama..ek elehh

Ko reti berenang ke ujang? He he...

haha. wow! dapat kol! caya laa :P

hehe..pagi2 dh buat org senyum ye ujang.....kim slm kak yana n baby cute sgt222..=)

hahaha..sejak bile ujang jd jurulatih nih?hihi

assalamualaikum ujang...tahniah2 buat Pandelela Rinong...:)

tahniah buat pandalela!!! bangganya aku... pandalela mampu memberi gangsa buat Malaysia...

aku sanggup tgu sampai tertido ... melepas peluang ...

aku sedang memikirkan nasib Johari Pain skrg..tangkap dan potonggg....hahahaa


EmoticonEmoticon