1st Day Di London

Salam..,

Syukur Alhamdulillah gua dan keluarga telah selamat sampai di Malaysia selepas 5 malam berada di Kota London..

Kepada yang tak tau kenapa gua berada di London boleh baca di SINI <---

*****************

9/10/12 
(10.30 pm)


Sebelum bertolak ke London bergambar bersama Zafirah yang memakai baju I Love Arsenal..


Rakan blogger bernama Angah yang sempat jumpa di KLIA

*****************

9/10/12 
(11.15pm)

Kali ke 3 naik kapal terbang..kali ini canggih sikit sebab 12 jam perjalanan boleh tengok movie sepanjang perjalanan...('',)


Makan dalam kapal terbang tak la best sangat..tapi boleh la..eh tak boleh la..sebab tak sedap..hee


Baby tak tidur ni la kerja gua dalam kapal terbang..dodoikan baby sampai tidur.., biasala papa mithali..hahahaha

*****************

10/10/12
7.15am(waktu amsterdam)

Benti singgah amsterdam jap untuk tuka kapal terbang...


Sebelum mendarat di Airport Heatrow London..

*****************

10.10.10
10 am (Waktu London)



Di Lobby Hotel Holiday Villa London




Zafirah telah siap bersedia untuk berjalan..('',)

Sampai di Hotel gua dan Yana letak barang dan siap-siap tak rehat apa terus berjalan ke destinasi pertama iaitu Stadium Emirates..!!!!


Berada di hentian tube station ARSENAL...lebih kurang 30 minit dari hotel..


Tempat beli tiket masuk Tour ke Stadium Emirates..hehe.. 18.50 pound sekali masuk..derm derm.!!


Gua , Yana dan Zafirah(tgh tidur) bersama patung Arsene Wenger...

Cerita di sebalik stadium Arsenal nanti kalau rajin gua cerita la ok....hee

*****************

Ini namanya entri malas menaip.., tepek gambar je sudah..


Sekian...Peace (^_^)v

{ 22 comments.. read them below or add one }

Myra Jay Myra Jay October 18, 2012 at 10:47 AM
Best giler...
Bertuah badan :D
juicy X juicy X October 18, 2012 at 11:09 AM
gambaq pertama nampak ujang moncet gila~ lalala
mamasuri mamasuri October 18, 2012 at 11:12 AM
si comel zafirah kecik2 dah g oversea..sonok2...
Papa PUSS Papa PUSS October 18, 2012 at 11:15 AM
Salam

Perggghhh di London.. Have fun.. Comelnya baby gulzz
careno careno October 18, 2012 at 11:25 AM
giler jelez gua... tang arsenal tu jer gua x brape heran sgt... GGMU... kahkahkah...
huda jamil huda jamil October 18, 2012 at 11:33 AM
bertuahnya dapat jejak sana. ni tak sabar nak kumpul duit gi anfield plak ni. ynwa. eh? haha
@YUNID@TI @YUNID@TI October 18, 2012 at 11:53 AM
wahhh seronoknya... gi jalan jalan....
Kathy Tuah Kathy Tuah October 18, 2012 at 1:49 PM
zafirah sgt comel! untung btl dia kecik2 dah sampai negeri omputih :')
aizamia3 aizamia3 October 18, 2012 at 1:49 PM
alhamdulillah selamat kembali.. ;)

psstt: nanti tepek gambar zafirah banyak2.. ;) gambar bapaknye takmo.. kehkehkeh..
bspotgurl bspotgurl October 18, 2012 at 1:58 PM
bestnyee.. budak kecik tu dah gi LOndon..;-)
Alams Legacy Alams Legacy October 18, 2012 at 2:53 PM
bestnya g london....insyaallah ada rezki nak ke sana juga. I just got back from Korea

Day 1 : Holiday in Seoul, Korea
Rabiatul Adawiyah Abd Rahim Rabiatul Adawiyah Abd Rahim October 18, 2012 at 5:06 PM
Wahh,bestnya! Untung Zafirah. Kecik kecik lagi dah dapat pergi oversea. :)
Pink Diary Pink Diary October 18, 2012 at 6:58 PM
London best, tapi i rimas kat sana, byk org sgt, esp time summer. tourist ribu riban.
Phat Phat October 19, 2012 at 9:10 AM
jang x koba pun nak poe baru nk kirim jersi away kuning arsenal
~~zana@pb~~ ~~zana@pb~~ October 19, 2012 at 9:27 AM
Rugi Zafirah ke London masa ni...:-) sb dia tak rasa apa pun....tp takka nk tinggal ye tak? Kang makpak pulak tak seronok.
Tahniah dah sampai sana.
hazman aka species1980 hazman aka species1980 October 19, 2012 at 11:04 AM
aku keje lak time ko nak depart tu...kalau tak leh kirim jersi arsenal ...ahhahaha.... anyway buat la citer lagi...gaya macam travel blog skit