Friday, October 12, 2012

Akhirnya Sampai Juga Emirates Stadium



Salam.., gua tak dapat nak online lama dekat London ni..dapat online kejap tepek jer gambar sehelai dulu..hihi

Salah satu tempat yang gua tak pernah mimpikan untuk sampai akhirnya sampai gak...

Sekian..Peace (^_^)v


p/s : sojuk wo sini...grrrrr

Artikel Terkait

20 comments

This comment has been removed by the author.

bestnye nak ikut
www.amirulhakim1996.blogspot.com

wow sukanye ujang.........hehehe jaga baby zafirah n yana bebaik...hehehehe enjoy....

whoaa.... siap buat aksi lompat lagi yea... kiranya ko nie tak berat mahupun gemok la kan....hehehehe

seronoknyeee..=)..enjoy..kim slm kak yana n baby=)

UHHHUUU...
entah bila kite nak sampai sana..

fuh.. ohsem..

psstt: pasni muntah2 aarr.. tengok gambar sepanjang percutian dak Ujang.. jeles sebab ai tak dapat ke sana lagi.. ;) kahkahkah..

I slalu ulang alik turun england dari scotland, first2 dulu nak jugak pose kat stadium emirates, bila ajak kawan, most of them orang sini, smua ketawakan i, diorang ckp kenapa nak pose depan stadium. so i cakap la, org malaysia slalu datang london suka cari stadium bola pose. smpai skang i x pose2 lagi depan mana2 stadium. asyik pose depan big ben je, bosan dah

woii kau tiru tempat aku bergambar! hahah

woiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii apsal tak bawak guaaa woiii


EmoticonEmoticon