Akhirnya Sampai Juga Emirates Stadium



Salam.., gua tak dapat nak online lama dekat London ni..dapat online kejap tepek jer gambar sehelai dulu..hihi

Salah satu tempat yang gua tak pernah mimpikan untuk sampai akhirnya sampai gak...

Sekian..Peace (^_^)v


p/s : sojuk wo sini...grrrrr

{ 20 comments.. read them below or add one }

hakim hakim October 12, 2012 at 2:53 PM
This comment has been removed by the author.
hakim hakim October 12, 2012 at 2:57 PM
bestnye nak ikut
www.amirulhakim1996.blogspot.com
DuNia KeBaHaGiaaNKu....... DuNia KeBaHaGiaaNKu....... October 12, 2012 at 3:33 PM
wow sukanye ujang.........hehehe jaga baby zafirah n yana bebaik...hehehehe enjoy....
hazman aka species1980 hazman aka species1980 October 12, 2012 at 4:56 PM
whoaa.... siap buat aksi lompat lagi yea... kiranya ko nie tak berat mahupun gemok la kan....hehehehe
nabila azmi nabila azmi October 12, 2012 at 10:19 PM
seronoknyeee..=)..enjoy..kim slm kak yana n baby=)
ahsfantasy24 ahsfantasy24 October 12, 2012 at 11:19 PM
UHHHUUU...
entah bila kite nak sampai sana..
aizamia3 aizamia3 October 13, 2012 at 9:40 AM
fuh.. ohsem..

psstt: pasni muntah2 aarr.. tengok gambar sepanjang percutian dak Ujang.. jeles sebab ai tak dapat ke sana lagi.. ;) kahkahkah..
Pink Diary Pink Diary October 13, 2012 at 6:37 PM
I slalu ulang alik turun england dari scotland, first2 dulu nak jugak pose kat stadium emirates, bila ajak kawan, most of them orang sini, smua ketawakan i, diorang ckp kenapa nak pose depan stadium. so i cakap la, org malaysia slalu datang london suka cari stadium bola pose. smpai skang i x pose2 lagi depan mana2 stadium. asyik pose depan big ben je, bosan dah
Tiara Fazlin Tiara Fazlin October 16, 2012 at 9:28 AM
woii kau tiru tempat aku bergambar! hahah
EZAN IDMA EZAN IDMA October 16, 2012 at 1:26 PM
woiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii apsal tak bawak guaaa woiii