Blog peribadi seorang insan bernama ujang

Monday, December 31, 2012

Kenduri Kahwin Namee Roslan



Sabtu baru ni gua bersama keluarga sempat hadir ke kenduri majlis perkahwinan rakan blogger bernama Namee Roslan... ha si bongok yang pernah mengatakan Namee Roslan ni fake siap ada yang kata blogger Namee Roslan ni lelaki sila la malu pada diri sendiri ok..orang yang kau fikir lelaki ni dah berkahwin pun..hahahaha.. *abaikan kepada sesiapa yang tak tau cite..('',)

Gua sampai dalam pukul 2.30pm dan jumpa la si bongok Nazirulhazwan yang sampai awal 3 minit dari gua.. nak tau sapa si bongok Nazirulhazwan lihat si sengal yang sebelah gua tu


Naz, Ujang, Yana, Namee , Isham

 "papa-papa..tomey tak caye"

 Gua dia atas green carpet...!!

Selepas selang beberapa jam datang lagi rakan blogger yang lain pulak sampai...dorang lambat sesat barang kali..., apa kuno punya orang guna GPS pun sesat..hahahaha geng sesat ialah Nisakay,pak lan, fad, dan yanananananananako...!!!

 Yana Nanako yang tak sempat kontrol cun bersama Nisakay yang konon nak kontrol cun tapi tak jadi..hahahaha



Itu je la gua tepek gambar dan jalan cerita dongeng sikit,...malas nak update sangat..hahahaha, akhir kata tahniah diucapkan kepada


 Namee bersama Ayahanda , Suami dan Ibunda tercinta..!!



Blogger yang hadir

- Yana ( bini gua) 
- Naz

Sekian...Peace (~_^)v

18 Comments
Comments

18 comments:

cha said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

comel giler baju dgn pelamin pengantin

mrs Q Mia said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

suka tema wedding kat namee, entry ye pun comey. heee

Cik Eka said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalo saye pegi tentu saye dapat bergambar dgn zafirah..



hihihhi

takde rzki nak pegi kenuri namee

selamat pengantin baru namee..maaf ye tak dpt dtg

diana said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cantinya dia...:)

Rina Ellisa said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

baju Nameee cantikkkkk :D

hotmasakini said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nice blog..jemput folo http://hotmasakini.blogspot.com/

potia casadelarossa said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah meriah.... geng2 apakah dgn sengal pon ada gak gi sana...

Kathy Tuah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

padan muka sape yg pandai2 cakap namee ni lelaki..kehkehkeh..

btw, namee & isham sama cantik & sama padan :)

♛ Azie Azra ♛ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cantiknya namee ! :D

Rozuan Ismail said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah buat pengantin

Rahmad said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

smoga berkekalan ke anak cucu...

Mira Adzlia said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

congrats buat pn namee...hihi....kawen sudah lg sorg blogger pemes amos... :)

Dkna Abza said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

zafirah lagi comey dari bapaknya hahaaa

Umie Artoqiemie said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah namee dan tahniah korang yg memeriahkan majlis

Ain Dzaya said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

comel giler dress wedding kawen..dengan sweet love story dorang...moga berbahagia ^^

Ain Dzaya said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

comel giler dress wedding kawen..dengan sweet love story dorang...moga berbahagia ^^

Anonymous said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sama-sama bongok rupanya..kah3

mYrA WorLd said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Nak sewa dewan murah di shah alam?
Bole call : 0129264572

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terbaru