Monday, December 31, 2012

Kenduri Kahwin Namee Roslan



Sabtu baru ni gua bersama keluarga sempat hadir ke kenduri majlis perkahwinan rakan blogger bernama Namee Roslan... ha si bongok yang pernah mengatakan Namee Roslan ni fake siap ada yang kata blogger Namee Roslan ni lelaki sila la malu pada diri sendiri ok..orang yang kau fikir lelaki ni dah berkahwin pun..hahahaha.. *abaikan kepada sesiapa yang tak tau cite..('',)

Gua sampai dalam pukul 2.30pm dan jumpa la si bongok Nazirulhazwan yang sampai awal 3 minit dari gua.. nak tau sapa si bongok Nazirulhazwan lihat si sengal yang sebelah gua tu


Naz, Ujang, Yana, Namee , Isham

 "papa-papa..tomey tak caye"

 Gua dia atas green carpet...!!

Selepas selang beberapa jam datang lagi rakan blogger yang lain pulak sampai...dorang lambat sesat barang kali..., apa kuno punya orang guna GPS pun sesat..hahahaha geng sesat ialah Nisakay,pak lan, fad, dan yanananananananako...!!!

 Yana Nanako yang tak sempat kontrol cun bersama Nisakay yang konon nak kontrol cun tapi tak jadi..hahahaha



Itu je la gua tepek gambar dan jalan cerita dongeng sikit,...malas nak update sangat..hahahaha, akhir kata tahniah diucapkan kepada


 Namee bersama Ayahanda , Suami dan Ibunda tercinta..!!



Blogger yang hadir

- Yana ( bini gua) 
- Naz

Sekian...Peace (~_^)v

Artikel Terkait

18 comments

comel giler baju dgn pelamin pengantin

suka tema wedding kat namee, entry ye pun comey. heee

kalo saye pegi tentu saye dapat bergambar dgn zafirah..



hihihhi

takde rzki nak pegi kenuri namee

selamat pengantin baru namee..maaf ye tak dpt dtg

nice blog..jemput folo http://hotmasakini.blogspot.com/

wah meriah.... geng2 apakah dgn sengal pon ada gak gi sana...

padan muka sape yg pandai2 cakap namee ni lelaki..kehkehkeh..

btw, namee & isham sama cantik & sama padan :)

smoga berkekalan ke anak cucu...

congrats buat pn namee...hihi....kawen sudah lg sorg blogger pemes amos... :)

zafirah lagi comey dari bapaknya hahaaa

tahniah namee dan tahniah korang yg memeriahkan majlis

comel giler dress wedding kawen..dengan sweet love story dorang...moga berbahagia ^^

comel giler dress wedding kawen..dengan sweet love story dorang...moga berbahagia ^^

sama-sama bongok rupanya..kah3

Nak sewa dewan murah di shah alam?
Bole call : 0129264572


EmoticonEmoticon