Monday, December 24, 2012

Muntah di Universal Studios Singapore


Sebenarnya dah lama gua pergi Universal Studios Singapore ni...tapi baru nak cerita..hahaha, Harga Tiket Universal Studios Singapore dalam 68 SGD

Siapa dah pernah pergi Universal Studios Singapore..??? ok siapa yang pernah pergi mesti setuju kalau gua kata best yer dak..?? haa siapa setuju mesti baca sambil menganguk yer dak..?? hihi * berapa banyak tanda soal da..

Ok entri ringkas dari gua ...kai ini nak bagitau selepas puas gua main semua kejadah dalam tu ada sekali kenangan paling bangang gua dapat di Universal Studio Singapore ini ialah gua muntah selepas naik Transformers Ride....ahahhahahaha...memang sengal..!!!! nak tahu kenapa gua boleh muntah sila tanya gua sendiri ok...('',)

Ok la gua malas cerita panjang pengalaman dekat sana..sebab malas menaip sekarang ni..nak baca detail baca blog YANA <---- nbsp="nbsp">

Sekian...Peace (~_^)v

p/s : seronok berjalan ni wei...lagi2 free...('',)


Artikel Terkait

20 comments

haha cettt apala muntah. dh pnh pg singapore tp tak pg uss lg. nak pg jugak nanti :D

MAsa AK pergi 2009 lepas byk tmpt lg yg tk siap..

mahainya teket.... dah follow your blog, do follow mine

berkali ke Singapore tapi belum pernah ke sana. humm mahalnya tiket dia..

klu nak gi lagi mohon bawak wa sekali ok.... ekekek

legoland dah poie tak jang..??

berjalan je dri hari tu lagi, itu yg smpai termuntah tuh ;P

nak pergi jugak ... mesti anak-anak happy tak engat

asik dpt jln free je... bila nak ajak kitorg plak...

mcm morning sickness plak tajuk eh muntah hehe

baru aku perasan ko tgh terapung rupanya... aku ingat ko tinggi melangit dari wife ko... tetipu aku ekekek

bess siuttt! lama tak dengar berita kau jang..hehe

Dah lama nak pergi sini..tapi tak sampai-sampai...mesti best ni sampai muntah-muntah..he..he

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

Hmm.. Bestnya.. Teringin juga nak pergi sana.. Harap2 tak muntah.. Wekk2.. :P


EmoticonEmoticon