Muntah di Universal Studios Singapore


Sebenarnya dah lama gua pergi Universal Studios Singapore ni...tapi baru nak cerita..hahaha, Harga Tiket Universal Studios Singapore dalam 68 SGD

Siapa dah pernah pergi Universal Studios Singapore..??? ok siapa yang pernah pergi mesti setuju kalau gua kata best yer dak..?? haa siapa setuju mesti baca sambil menganguk yer dak..?? hihi * berapa banyak tanda soal da..

Ok entri ringkas dari gua ...kai ini nak bagitau selepas puas gua main semua kejadah dalam tu ada sekali kenangan paling bangang gua dapat di Universal Studio Singapore ini ialah gua muntah selepas naik Transformers Ride....ahahhahahaha...memang sengal..!!!! nak tahu kenapa gua boleh muntah sila tanya gua sendiri ok...('',)

Ok la gua malas cerita panjang pengalaman dekat sana..sebab malas menaip sekarang ni..nak baca detail baca blog YANA <---- nbsp="nbsp">

Sekian...Peace (~_^)v

p/s : seronok berjalan ni wei...lagi2 free...('',)


{ 20 comments.. read them below or add one }

cha cha December 24, 2012 at 11:40 AM
haha cettt apala muntah. dh pnh pg singapore tp tak pg uss lg. nak pg jugak nanti :D
abah khalisha abah khalisha December 24, 2012 at 11:41 AM
MAsa AK pergi 2009 lepas byk tmpt lg yg tk siap..
norli yusoff norli yusoff December 24, 2012 at 12:41 PM
mahainya teket.... dah follow your blog, do follow mine
Che Sakinah Che Sakinah December 24, 2012 at 5:02 PM
berkali ke Singapore tapi belum pernah ke sana. humm mahalnya tiket dia..
potia casadelarossa potia casadelarossa December 24, 2012 at 8:52 PM
klu nak gi lagi mohon bawak wa sekali ok.... ekekek
Ayie Ayie December 25, 2012 at 3:27 AM
legoland dah poie tak jang..??
korie hensem korie hensem December 25, 2012 at 10:33 PM
berjalan je dri hari tu lagi, itu yg smpai termuntah tuh ;P
IdaShazana IdaShazana December 25, 2012 at 11:06 PM
nak pergi jugak ... mesti anak-anak happy tak engat
Faizul Osman Faizul Osman December 26, 2012 at 7:54 PM
asik dpt jln free je... bila nak ajak kitorg plak...
Phat Phat December 27, 2012 at 10:24 AM
mcm morning sickness plak tajuk eh muntah hehe
potia casadelarossa potia casadelarossa December 28, 2012 at 4:25 AM
baru aku perasan ko tgh terapung rupanya... aku ingat ko tinggi melangit dari wife ko... tetipu aku ekekek
afeb pilah afeb pilah December 28, 2012 at 4:34 AM
bess siuttt! lama tak dengar berita kau jang..hehe
Raudzah Zahari Raudzah Zahari December 28, 2012 at 12:25 PM
Dah lama nak pergi sini..tapi tak sampai-sampai...mesti best ni sampai muntah-muntah..he..he
outbound malang outbound malang December 28, 2012 at 4:19 PM
Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....
Boyz_ed Boyz_ed December 29, 2012 at 5:36 PM
Hmm.. Bestnya.. Teringin juga nak pergi sana.. Harap2 tak muntah.. Wekk2.. :P