Review Filem Pada Suatu Cinta Dahulu

PADA SUATU CINTA DAHULU


Semalam gua sempat join preview Filem terbaru MIG iaitu Pada Suatu Cinta Dahulu arahan pengarah hensem iaitu abang Hashim Rejab

Pada Suatu Cinta Dahulu secara ringkasnya mengisahkan zaman nakal dan percintaan budak sekolah pada era tahun 90an

Intan Lydyana

Filem ini menggabungkan pelakon lama dan muka baru antaranya ialah Intan Lydyana, Wawa Zainal, Zalif Sidek dan Nizam Zaidi

Wawa Zainal

Kalau kita tengok filem ini secara tak langsung kepada budak nakal zaman sekolah mesti mengembalikan zaman kegemilangan korang...hehe termasuk yang bercinta di zaman sekolah atau lebih tepat lagi zaman cinta monyet....bila tengok cerita ni mesti korang rasa diri korang macam bongok gila...kepada yang nakal dan cinta monyet  la..hehe


Antara babak yang ditampilkan dalam filem ini ialah bila gaduh dengan kawan kalau nak berbaik kena salam dulu..hehe selain itu bila rambut panjang kena potong bila perhimpunan dan denda kena rotan bontot..sakit woi..!!!!

Nizam Zaidi pelakon terbaik...!!


Sapa nak rasa muda balik jom tengok Filem ni...hehe

Antara rakan blogger yang hadir



Sekian...Peace (~_^)v

p/s : zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz



tags : poster filem pada suatu cinta dahulu, review filem pada suatu cinta dahulu, pelakon filem suatu cinta dahulu, pengarah filem suatu cinta dahulu

{ 7 comments.. read them below or add one }

Cik Anis Cik Anis February 19, 2013 at 3:08 PM
blogwalking and follow this nice blog. please come to my site too :)
nur emilya nur emilya February 19, 2013 at 8:14 PM
Dah terminat nizam zaidi tu since dia berlakon binibiniku perkasa kat tv dulu huhu.
nini nini February 21, 2013 at 11:46 PM
wah macam best je cter ni...tak sabar nak tunggu kuar kat tenet...haha
4feet8 4feet8 February 24, 2013 at 10:52 PM
hahaha.. nizam zaidi tu, mengingatkan sy zaman sekolah. ada je budak2 lelaki buat pesen rambut mcmtu.. ;)
Sukma Haron Sukma Haron February 25, 2013 at 12:15 PM
bestnya citer nie nak kena tengok ler...