Blog peribadi seorang insan bernama ujang

Tuesday, February 19, 2013

Review Filem Pada Suatu Cinta Dahulu

PADA SUATU CINTA DAHULU


Semalam gua sempat join preview Filem terbaru MIG iaitu Pada Suatu Cinta Dahulu arahan pengarah hensem iaitu abang Hashim Rejab

Pada Suatu Cinta Dahulu secara ringkasnya mengisahkan zaman nakal dan percintaan budak sekolah pada era tahun 90an

Intan Lydyana

Filem ini menggabungkan pelakon lama dan muka baru antaranya ialah Intan Lydyana, Wawa Zainal, Zalif Sidek dan Nizam Zaidi

Wawa Zainal

Kalau kita tengok filem ini secara tak langsung kepada budak nakal zaman sekolah mesti mengembalikan zaman kegemilangan korang...hehe termasuk yang bercinta di zaman sekolah atau lebih tepat lagi zaman cinta monyet....bila tengok cerita ni mesti korang rasa diri korang macam bongok gila...kepada yang nakal dan cinta monyet  la..hehe


Antara babak yang ditampilkan dalam filem ini ialah bila gaduh dengan kawan kalau nak berbaik kena salam dulu..hehe selain itu bila rambut panjang kena potong bila perhimpunan dan denda kena rotan bontot..sakit woi..!!!!

Nizam Zaidi pelakon terbaik...!!


Sapa nak rasa muda balik jom tengok Filem ni...hehe

Antara rakan blogger yang hadir



Sekian...Peace (~_^)v

p/s : zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz



tags : poster filem pada suatu cinta dahulu, review filem pada suatu cinta dahulu, pelakon filem suatu cinta dahulu, pengarah filem suatu cinta dahulu

7 Comments
Comments

7 comments:

Nurzakiah Hanum said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

syok nie

Faizul Osman said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

macam fun2 je filem ni...

Cik Anis said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

blogwalking and follow this nice blog. please come to my site too :)

nur emilya said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dah terminat nizam zaidi tu since dia berlakon binibiniku perkasa kat tv dulu huhu.

nini said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah macam best je cter ni...tak sabar nak tunggu kuar kat tenet...haha

4feet8 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha.. nizam zaidi tu, mengingatkan sy zaman sekolah. ada je budak2 lelaki buat pesen rambut mcmtu.. ;)

Sukma Haron said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bestnya citer nie nak kena tengok ler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terbaru