Wednesday, April 3, 2013

Tiada Yang Setanding Dengannya

Nokia 3310

****************************

Kalau Pele dan Maradona lagenda bola sepak dunia... Nokia 3310 adalah lagenda talipon bimbit dunia...hehe

Sekian...Peace (~_^)v


p/s : wordless wednesda


Artikel Terkait

14 comments

yup betui tue...kalau pengal kepala anjing pon still tak rosak but maybe anjing je pengsan....hahaha

tinggal sejarah dah hp tu.. rasa mcm dah terbuang hp tu masa pindah umah dulu.. :(

setuju! 3310 hp pertama saya guna ms tingkatan 5 ^^

sape dpt pakai dulu ... hebat tu ....
vibrate die boleh pusing enpon2 tu .. bangga weh letak atas meja kat kedai mkn ...huahuahua

mantap betul leh amik gambar guna 3310.hehe..

Phone yang paling tahan bateri dan lasak...

sekarang di CG ada orang jual yang baru punya

salam ziarah...

pernah guna fon tu.. tapi dah jual dengan rega rm100.

tp bila pk2 balik rasa menyesal pun ada.. huhu

da lama dah tak pakai fon ni... rindu jugak!

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

hahaha...kan? plg syok, macam layan gak bila men game ular pakai hp 3310 tu, sampai emo-emo la sebab x cukup ruang n ular selalu langgar dinding..nostalgia sungguh..hahaha

ingat lagi.. dulu masa time matrix budak sabah kaya je ada hp ni.. budak JPA tak mampuuu!


EmoticonEmoticon