Tiada Yang Setanding Dengannya

Nokia 3310

****************************

Kalau Pele dan Maradona lagenda bola sepak dunia... Nokia 3310 adalah lagenda talipon bimbit dunia...hehe

Sekian...Peace (~_^)v


p/s : wordless wednesda


{ 14 comments.. read them below or add one }

Rashida Hazran Rashida Hazran April 3, 2013 at 10:19 AM
yup betui tue...kalau pengal kepala anjing pon still tak rosak but maybe anjing je pengsan....hahaha
aizamia3 aizamia3 April 3, 2013 at 10:29 AM
tinggal sejarah dah hp tu.. rasa mcm dah terbuang hp tu masa pindah umah dulu.. :(
fizafantagirO fizafantagirO April 3, 2013 at 10:30 AM
setuju! 3310 hp pertama saya guna ms tingkatan 5 ^^
eima eima April 3, 2013 at 10:32 AM
sape dpt pakai dulu ... hebat tu ....
vibrate die boleh pusing enpon2 tu .. bangga weh letak atas meja kat kedai mkn ...huahuahua
Khumaera Ismail aka Mariam Ismail Khumaera Ismail aka Mariam Ismail April 3, 2013 at 3:14 PM
mantap betul leh amik gambar guna 3310.hehe..
drsamsung drsamsung April 4, 2013 at 5:20 PM
Phone yang paling tahan bateri dan lasak...

sekarang di CG ada orang jual yang baru punya
Penjejak Mimpi Penjejak Mimpi April 9, 2013 at 5:21 PM
salam ziarah...

pernah guna fon tu.. tapi dah jual dengan rega rm100.

tp bila pk2 balik rasa menyesal pun ada.. huhu
yuyu arissa yuyu arissa April 12, 2013 at 2:20 PM
da lama dah tak pakai fon ni... rindu jugak!
Batu Adventure Batu Adventure April 13, 2013 at 9:39 AM
nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/
Suspek Utama Suspek Utama April 15, 2013 at 2:44 PM
hahaha...kan? plg syok, macam layan gak bila men game ular pakai hp 3310 tu, sampai emo-emo la sebab x cukup ruang n ular selalu langgar dinding..nostalgia sungguh..hahaha
takyah click takyah click April 21, 2013 at 9:56 PM
ingat lagi.. dulu masa time matrix budak sabah kaya je ada hp ni.. budak JPA tak mampuuu!