Blog peribadi seorang bernama ujang

Tuesday, July 9, 2013

Pakej Honeymoon ke Bali Murah

Pantai Bali


Bila kawin je pasti ada perkataan Honeymoon yer dak..?? apa ingat baru kawin jer ke best beromen...hahahaha. Dapat Pakej Murah Bercuti ke Bali memang best !!!

Gua pun teringin nak pergi Honeymoon buat kali ke berapa kali ni..hahahaha

Bagi pasangan pengantin baru atau suami isteri, semasa berbulan madu atau honeymoon adalah untuk bersenang lenang yer dak..?  tapi kalau time tu pulak nak pening-pening mencari makan di mana, nak pergi mana, nak naik apa? Susahkan?

Antara lokasi menarik percutian di Luar negara  dengan bajet yang tak berapa untuk pasangan yang ingin menikmati bulan madu adalah Bali, Indonesia. Sesuai untuk pasangan pengantin baru mahupun yang lama kan kan kan...??

So siapa yang bercadang nak berbulan madu dekat Bali boleh try Travel Agen bawah Tareeq Al-Jannah Travel . Gua pernah bercuti ikut travel agen ni.. boleh baca di SINI 

Secara purata harga dan servis dia ok, apa yang penting korang takyah pening-pening, semuanya beres! Makanan pun yang dijamin halal. Kalau yang first time tu memang patut guna travel agent. Honeymoon kene la kasi yg perfect yer dak..?? gila kau !!!!! hahahahahaha

****************************


Bagi mereka yang merancang berbulan madu Disember 2013 ini, mereka menyediakan pakej istimewa khas untuk berbulan madu atau honeymoon ke Bali termurah iaitu serendah RM1,955  RM1,755….Murahkan?

 Jaminan dorang korang akan berpuas hati semasa di Bali nanti. Nikmati suasana romantis dan privasi di villa yang disediakan .. wow wow..









Pakej Bulan Madu Bali 3D2N RM1,755

2x Breakfast 1xLunch 2xDinner
Return transfer from airport – hotel – airport
Entrance Fees
Flower Garland Upon Arrival
Cold tower Upon arrival
FREE 1x Honeymoon cake
FREE 1x Photo in Balinese Costume
FREE Mineral water during tour
English/Malay speaking guide



Dalam pakej yang disediakan banyak lagi aktiviti yang tak perlu korang risaukan..


Itenary penuh semasa di Bali boleh lihat di sini


****************************

Apa pun korang  boleh terus call +603 8926 4104 kalau nak dapatkan tawaran pakej honeymoon ni. Kalau malu segan boleh bertanya di facebook  Tareeq Al Jannah




Sekian...Peace (~_^)v


tags: pakej murah bali, pakej murah bercuti ke bali , travel agen murah ke bali, hotel murah di bali indonesia

3 Comments
Comments
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang