Shopping di GM Klang


Siapa tahu GM Klang...??

Tak kisah la tahu ke tak.., lantak korang la..hahaha

Baru ni gua ada pergi GM Klang yang baru dekat taman botanic ke apa tah nama dia..tapi takda la baru sangat gua rasa..., tapi yang pasti GM Klang ni tempat baru sebab tempat lama tak silap dekat banda Klang sana.. ke gua silap..hihi

Kenapa dorang pindah tempat baru ?
- maybe nak elakkan jem barang kali...,

Kenapa nak elak jem..??
-  maybe kangkung naik harga barang kali...,(takda kena mengena)

Asalnya pergi ke GM Klang ni saja nak cuci mata.., tapi bila dah sampai GM Klang ni gua pulak jadi sawan tengok barang yang dijual dalam tu..hihi

Di nasihatkan sebelum pergi GM Klang sila la cucuk duit awal-awal.., sebab dalam GM Klang ni mesin ATM ada satu je di Tingkat 1.., beratur kompem panjang sebab gua kena hari tu rugi masa dekat 37minit hanya nak cucuk duit...grrrrr

Apa yang gua beli ialah 


DRAGON BALL...!!!!



 GOKU


 GOKU (dah besar dan dah sunat)

 TRUNK

 CELL

 PIKOR


dan banyak lagi....yeeehaaaaaaaaaaaaaaaaa..!!!!!!!!!!!!!!!



Rasa macam sakai pun ada gua...sebab syok beli bebudak dragon ball ni.., zaman kegemilangan kanak-kanak teringat bila baca komik dragon ball..,

Zaman dulu siapa dah baca awal setiap episode Dragon Ball kira lagend la..hihi

Kesemua patung Dragon Ball tu gua habis dalam RM90 sahaja...hihi..


**********************************

Selain beli mainan gua.., gua rabun mata juga nak belikan mainan untuk anak kesayangan gua.., jadi di GM ni boleh kata murah so gua beli la Kitchen Set untuk Zafirah

Sebenarnya kitchen set ni si YANA dah lama mengidam nak belikan untuk Zafirah so alang-alang dah sampai GM Klang ni gua belikan je terus...hihi


Kitchen Set untuk Kanak Kanak


Sejak beli menatang ni..., bila balik dari taska je mesti sibuk cakap

"nak main masak-masak.."
(sambil mulut muncung)


Harga Kitchen Set ni gua beli RM70 sahaja..., so sesiapa yang nak beli hadiah untuk bebudak beli macam set mainan macam ni memang sesuai..., kalau lelaki korang belikan set tool bench untuk budak..sempoi abaq ang...harga nak kualiti ok beli dalam RM100 lebih gitu..

Kalau korang jauh dari KLANG , gua rasa kawan-kawan yang jual on9 pun ramai dah sekarang ni beli dekat depa pun ok dah yer dak..?

Set Tool Bench for Kid


Di GM Klang ni kalau korang nak carik barang rumah ataupun mainan budak harga dia memang sesuai la.., tapi kalau macam nak cari spender murah ker.., bra murah ke.., baju budak murah ker.., atau pakaian boleh kata beli di Kenanga Mall lagi berbaloi.., dekat mana pulak kenanga mall..?? ga sila google..hihi


Sekian...Peace (~_^)v



{ 15 comments.. read them below or add one }

Eza Ridzwan Eza Ridzwan January 28, 2014 at 11:32 AM
uihhhh...jauh bangat nak terkam p klang nun...tp set kitchen tuh memg ohsem!
Fazil Hamid Fazil Hamid January 28, 2014 at 11:44 AM
ade kenangan pahit dgn GM...hampir ditetak oleh bangla di depan GM...kepala lutut dah mengigil sampai tak boleh lari...tp bukan GM klang...yang lagi 1...
Cik Puan Eka Cik Puan Eka January 28, 2014 at 11:45 AM
Sonok tgok Zafirah main masak2. Dah le comel..
errrrr bila taun nak pi GM Klang ni. Teringin gak cr barang umah
ieza ashaari ieza ashaari January 28, 2014 at 11:52 AM
Slh r..huhu..gm lama tu kt sblh yg baru tu je..yg setingkat tu..skrg jd pusat perabot..
ishiko ishiko January 28, 2014 at 1:26 PM
zafirah dah besaaaaaa.....


*nampak tak dh brkurun tak belokwalkim
Hazroolrizal Abdrahim Hazroolrizal Abdrahim January 28, 2014 at 1:36 PM
kangkung...pun masuk dalam cerita ni..urmmmm
Afasz Afasz January 28, 2014 at 1:55 PM
wahh best nye mainan tu. nnti anak sy dah besar nk beli la
...
careno careno January 28, 2014 at 3:42 PM
Abang blogger ni dah ade anak rupenyer... tgk header mcm mude jer lagi... nak conteng header la kejap...
Bahrain Bahrain January 28, 2014 at 4:18 PM
pergh! beli patung dragon ball..aku minat juga dragon ball tapi takde sampai nak beli. Sebab tak tahu nak buat apa..haha
Mira Adzlia Mira Adzlia January 28, 2014 at 4:20 PM
hamboih..syiok la zafirah....main masak2
eima eima January 28, 2014 at 4:47 PM
klu la aku khatam alQuran cam ne aku khatam buku dragon ball tu kan bagus ... huhuhuh

sampai skrg aku msih layan DB kat 611
aizamia3 aizamia3 January 28, 2014 at 5:13 PM
nak pergi sana tak boleh bawak 3 askar kecik tu.. mahu haru dibuatnya semua dorang nak.. hehehe..
AnonymousAnonymous May 14, 2014 at 6:13 PM
Tpt ni mmg sesak giler kalau Public holidays, Sabtu & Ahad. Nak masuk parking pon q lebih dr 10 minit. Jgn harap la nak parking kat depan2 kedai. Mau tak mau kena naik parking kat dlm bangunan GM, fuyooooooo pusing giler - boleh muntah kalo x tahan
Hung Kitkong Hung Kitkong October 18, 2014 at 7:59 AM
kedai manik di Gmklang adalah kedai my collection trading, 1f 30&31, 2f 120, telephone 0333251470