Zafirah Dah Pandai Selfie.. Grrrrrrr!!!

selfie


Gambar diatas ini adalah normal seorang bapa yang poyo selfie bersama anak kecilnya yer dak..?? kecomelan zafirah adalah mewarisi papanya.., tak caya sudah..!!! hihi

Sejak 2-3 bulan ini zi zafirah dah pandai amik gambar menggunakan talipon pintar.., mana dia belajar pun gua tak sure..

Tapi sekarang ni kemain canggih dia dah pandai selfie sendiri di depan cermin...., ce tengok gambar bawah ni..!!!


~
~
~
~
~
~
~
~
~~
~
~~
~
~
~

~~

~
~
~
~
~
~
~
~
~~
~
~~
~
~
~

~~

hodoh


Eh silap..ni gambar gua selfie bersama hidung..hehe, ni bawah ni..



TADA....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


gambar zafirah selfie

Amik kau..kemain lagi selfie bersama cermin...pengaruh siapa pun gua tak pasti...


p/s : aci tak idea entri dari blog YANA .hahaah 




{ 10 comments.. read them below or add one }

Nurzakiah Hanum Nurzakiah Hanum May 14, 2014 at 2:15 PM
hahah lubang idung mu tetap menawan
hahha
Umie Artoqiemie Umie Artoqiemie May 14, 2014 at 4:03 PM
seb baik anak kau x selfie lobang idong
Mat Gebu Mat Gebu May 14, 2014 at 4:29 PM
Tu lobang idung ke...lobang gua pulau nangka?....
Mat Gebu Mat Gebu May 14, 2014 at 4:29 PM
Tu lobang idung ke...lobang gua pulau nangka?....
Mat Gebu Mat Gebu May 14, 2014 at 4:29 PM
Tu lobang idung ke...lobang gua pulau nangka?....
Denaihati Denaihati May 14, 2014 at 11:51 PM
budak sekarang memang cepat je belajar, sekali tengok ayahnya buat dah cukup boleh tiru...
Fazil Hamid Fazil Hamid May 15, 2014 at 9:58 AM
budak-budak memang cepat mengikut...pasni berhati2 la..manetau die selfie background sensor punye...hehehe..
hazman fadzil hazman fadzil May 15, 2014 at 12:15 PM
Nasib baik bulu hidung dah kasi trim ....clean n clear....hahahaha
aizamia3 aizamia3 May 15, 2014 at 4:04 PM
pehni nak bergambar mintak je kat dak Zafirah amikkan.. ;)