Wednesday, May 14, 2014

Zafirah Dah Pandai Selfie.. Grrrrrrr!!!

selfie


Gambar diatas ini adalah normal seorang bapa yang poyo selfie bersama anak kecilnya yer dak..?? kecomelan zafirah adalah mewarisi papanya.., tak caya sudah..!!! hihi

Sejak 2-3 bulan ini zi zafirah dah pandai amik gambar menggunakan talipon pintar.., mana dia belajar pun gua tak sure..

Tapi sekarang ni kemain canggih dia dah pandai selfie sendiri di depan cermin...., ce tengok gambar bawah ni..!!!


~
~
~
~
~
~
~
~
~~
~
~~
~
~
~

~~

~
~
~
~
~
~
~
~
~~
~
~~
~
~
~

~~

hodoh


Eh silap..ni gambar gua selfie bersama hidung..hehe, ni bawah ni..



TADA....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


gambar zafirah selfie

Amik kau..kemain lagi selfie bersama cermin...pengaruh siapa pun gua tak pasti...


p/s : aci tak idea entri dari blog YANA .hahaah 




Artikel Terkait

10 comments

hahah lubang idung mu tetap menawan
hahha

seb baik anak kau x selfie lobang idong

Tu lobang idung ke...lobang gua pulau nangka?....

Tu lobang idung ke...lobang gua pulau nangka?....

Tu lobang idung ke...lobang gua pulau nangka?....

budak sekarang memang cepat je belajar, sekali tengok ayahnya buat dah cukup boleh tiru...

budak-budak memang cepat mengikut...pasni berhati2 la..manetau die selfie background sensor punye...hehehe..

Nasib baik bulu hidung dah kasi trim ....clean n clear....hahahaha

pehni nak bergambar mintak je kat dak Zafirah amikkan.. ;)


EmoticonEmoticon